Ben de kupadan incebelliye geçtim az içeyim diye. Ama bu değil tabi@samdanJawlensky C Cay6 @Limonsuzzcay @olive_bluto HayatSevinceGuzel @Seridina Judy_K @reyyanK M mehlika nur Bal0ncuk
Haydi çaya arkadaşlar
Çayımı demledim demini alsın eşim çocukları parka götürdü gelsinler içeriz artık, afiyet olsun tatlım@samdanJawlensky C Cay6 @Limonsuzzcay @olive_bluto HayatSevinceGuzel @Seridina Judy_K @reyyanK M mehlika nur Bal0ncuk
Haydi çaya arkadaşlar
Burdakiler bunu görmesin@samdanJawlensky C Cay6 @Limonsuzzcay @olive_bluto HayatSevinceGuzel @Seridina Judy_K @reyyanK M mehlika nur Bal0ncuk
Haydi çaya arkadaşlar
Harika tam istediğim gibi@samdanJawlensky C Cay6 @Limonsuzzcay @olive_bluto HayatSevinceGuzel @Seridina Judy_K @reyyanK M mehlika nur Bal0ncuk
Haydi çaya arkadaşlar
Mehlika ister benceBurdakiler bunu görmesin
Bununla kahve isterler
Var da sen hatayli misin Mersin diye biliyordum
Kzzzz ben burda günlerce gelin künefe yapacam diye kimeeeeee dır dır ettmVar da sen hatayli misin Mersin diye biliyordum
Ama bebeyim Mersin sandim şimdi bunu nasıl sileceğim hafizamdanKzzzz ben burda günlerce gelin künefe yapacam diye kimeeeeee dır dır ettm
Film bir daha başladı başını kacirmistik izleyebilirizBiz şimdi içiyoruz çayı. Kızı uyuttum artık sefa bizim ☺
Olmuşken tam olanını severim işinBen bardağı bulup göndermiştim kargo parasına mı takıldım aşkolsun tabi kiJawlensky öder kargo parasını
O da bir ihtimal gülbihalımBurdakiler bunu görmesin
Bununla kahve isterler
Ben daha çok caycıyım gülümMehlika ister bence
Ooo afiyet olsunBizim bebişte uyudu çay içiyoruz canlarım,piskevüt baniyok icine
Ben de o da yokBen daha çok caycıyım gülüm
Kahve günde taş çatlasın iki bardak orta boy çay bardağıyla
Hangi kargoBen bardağı bulup göndermiştim kargo parasına mı takıldım aşkolsun tabi kiJawlensky öder kargo parasını
İzliyoruzFilm bir daha başladı başını kacirmistik izleyebiliriz
Ama başka bir planınız varsa bilemem
Gormemisim kuzum bizi anca bu cay paklarrr dimi@samdanJawlensky C Cay6 @Limonsuzzcay @olive_bluto HayatSevinceGuzel @Seridina Judy_K @reyyanK M mehlika nur Bal0ncuk
Haydi çaya arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?