Her türlüsü eksiksiz sapasaglam yerine ulaşırGülnihal kargo aş ltd şti
Yanliz bi sorun var icene kdr ice tea olur kiz buuuHepinize benden birer pipet
Benim de işyerinde bir bardağım var ince kenarlı onunla içmeti seviyorum ben deYanliz bi sorun var icene kdr ice tea olur kiz buuuben cay icerken kavanoz dipli caylardan cikan bi bardak varya eskiden onla iciyorum bi arkadasmda piknge vs gttgmzde cayi sen bitiryosn o kazanla ice ice der aklma o geldi ... ona alismisim asla baska bardakla ondaki tadi alamiyorm
Insanogluuu bir esyaya bile alisiyorrr isteBenim de işyerinde bir bardağım var ince kenarlı onunla içmeti seviyorum ben de
Bir gecede her şey içme potansiyeline sahibim çayım, kahvede içerim çay da ama sütlü kahveye de bayılıyorumBiz bu aksam cay icmedikk sutlu kahve ictm ben esim istemedi .
Ne gibi mesela açar mısın bunu gülnihal aş ldt ştiHer türlüsü eksiksiz sapasaglam yerine ulaşır
Fantaaazi olanlar önce bizim onayimizdan geçip öyle adrese teslim
Açıp bakarım, kargolarda gizli diye yollanıyor sanırım ben dinlemem açar bakarım iş gorecekse yollarım müşteri memnuniyeti çok önemliBir gecede her şey içme potansiyeline sahibim çayım, kahvede içerim çay da ama sütlü kahveye de bayılıyorumhazır süt yoktu yapamadım ben de o yüzden
Ne gibi mesela açar mısın bunu gülnihal aş ldt ştihadi hadiii
İlla iş görecek yoksa boşa uğraştırmasın dimi,Açıp bakarım, kargolarda gizli diye yollanıyor sanırım ben dinlemem açar bakarım iş gorecekse yollarım müşteri memnuniyeti çok önemli
ooo tamam hem de zorla insanı evde yapmayanındannAldım gazımiBen piyasayı yerle bir ederim bu gidişle
Bir dost gibi arkanızdayim
Eki Görüntüle 2675559
Günaydın ikiiiiiiiGünaayydıııınnnnnn
Biriiimmm
Hiç haberim yok. Sağlık ocağı arıyor mu peki
@mehlika nur yaaa canimm Kan testi yaptirdim sonuca bakarmisin,ben şok.hemoglobin 14 olmuş. 7 olan degerim daha 1 ay olmadan 2 kat yukselmis, mucizevi biseyy.. Eki Görüntüle 2675216
Günaayydıııınnnnnn
Biriiimmm
Günaydın ikiiiiiii
Günaydın güzeller, üç
Hooooooop 1 2 3 gunaydiinnnnnKızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?