Kaç aylık olunca okuyor. Benimki 2017 Ekim doğumlu. 2020 Ekim mi i, 2021 Ekim mi?1. sınıf aşıları 6 yaştı, 4 yaşa çekilen var calci. Aramaları lazım.
Venatura demir&c vitamini. Kansızlık icinfazla iyi gerçekten
ne kullandın canım?
Kaç aylık olunca okuyor. Benimki 2017 Ekim doğumlu. 2020 Ekim mi i, 2021 Ekim mi?
Kaç aylık olunca okuyor. Benimki 2017 Ekim doğumlu. 2020 Ekim mi i, 2021 Ekim mi?
su çiçeği de 12021 ekimde olur. (48 ay sonu)
1. sınıfta kızamık-kabakulak-kızamıkçık ve dörtlü aşı(karma) vardı. KKK aşısı 48 aya çekildi. Diğeri de çekilmiş olabilir ama emin değilim calci
annemler gitti eşim de gitti:) yalnız kaldım oglumla yine:)
kahve içiyorum nabersiniz kızlar ne var ne yok
Ama Bayaa güzel oldu senin için samdamım, ne kadar gider bununla :))annemler gitti eşim de gitti:) yalnız kaldım oglumla yine:)
su çiçeği de 1
iyidir güzellik, sende ne var ne yok :)
Ama Bayaa güzel oldu senin için samdamım, ne kadar gider bununla :))
Ben de bir şeyler mi yesem diyorum şimdi
Allah kavuştursun canım.annemler gitti eşim de gitti:) yalnız kaldım oglumla yine:)
Allah kavuştursun canım.❤❤
Esin uzun süreli mi yok?
Çok iyi yapmışsın samdanim.. iyi olmuş duzen olur dediğin gibi, okula gitmek çok daha iyi gelecekgece gelecekmis nihalim:) ama sonraki günler belli değilmiş. ben de krese yazdirdim. iki hafta gitcek yaz okuluna. sonra normal devam etcek.
kreşe gitmesi çok iyi olcak diye düşünüyorum. evde çok sıkılıyo. kural yok düzen yok yaşıtı yok. kimin baktığı belli değil. kreste enerjisini atar sosyallesir vakti güzel geçer. evde öğlen uyutamiyo benden başka kimse. şimdi en azından uyur de orda
Açıldı mı kreş yoksa başka bir yere mi verdingece gelecekmis nihalim:) ama sonraki günler belli değilmiş. ben de krese yazdirdim. iki hafta gitcek yaz okuluna. sonra normal devam etcek.
kreşe gitmesi çok iyi olcak diye düşünüyorum. evde çok sıkılıyo. kural yok düzen yok yaşıtı yok. kimin baktığı belli değil. kreste enerjisini atar sosyallesir vakti güzel geçer. evde öğlen uyutamiyo benden başka kimse. şimdi en azından uyur de orda
İyi canım sen?annemler gitti eşim de gitti:) yalnız kaldım oglumla yine:)
Keşke bi robot olsa evde ya :) çok mu şey istiyoruzben de iyiyim canım herkes gitti kafa dinliyorum:)
senin haftasonu isin yok değil mi:)
iyi geldi nurum. bu is yoğunluğuyla yapamazmisim cidden
sen ne yiceksin ya da yedin:)
Çok iyi yapmışsın samdanim.. iyi olmuş duzen olur dediğin gibi, okula gitmek çok daha iyi gelecek❤❤ evde olmasam ben de gönderirim
Açıldı mı kreş yoksa başka bir yere mi verdin
İyi canım sen?
Keşke bi robot olsa evde ya :) çok mu şey istiyoruz
Ben de meyve yedim samdanım hiç meyveci değilim, yemesem günlerce aramam ama girdik bi spor işine artık
Kreş işine çok sevindim, evde çocuğun tek olmasından çok daha iyi akranlarıyla olması
Kesinlikle :))aynen nurum ölüyo resmen çocuklarla konusup oynamak için eminim iyi gelecek:)
sen hiç taze üzümle yoğurt yedin mi nurumacayip güzel olur bayilirim ben üzümle yoğurt yemeye
Kesinlikle :))
Yoğurdu tek başına yemeyi sevmiyorum samdanım, yiyemiyorum daha doğrusuönceden üzümü ekmekle yemeyi severdim, saka gibi ama güzel oluyo deneyim yoğurtla üzümü
Biz hala yazlıktayız şamdanaynen nihalim çocugu parka götürüyorum ama yetmiyo bi saat iki saat. tam oyun çağı
inşallah sizin de düzene girer bir an önce
aynem calcim bayram haftası açılmış mail gelmişti. ama ben paradan dolayi yollamayi düşünmüyodum. is yerinde beraber çalıştığım kişi 3 hafta izin alinca eşimle dönüşümlü bakma işi yattı. annemlerde gitti. kaynanam gelse aklım kalacakti vereyim gitsin dedim
iyiyim serim yorgunum biraz onu atmaya çalışıyorum üstümden:) acayip islerle uğraştım bu hafta
sen neler yapıyosun eve dönmüş muydun. daha önce sordum galiba ama cevabi hatırlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?