Mizahşörler Çıkmazı

Kaç aylık olunca okuyor. Benimki 2017 Ekim doğumlu. 2020 Ekim mi i, 2021 Ekim mi?

2021 ekimde olur. (48 ay sonu)

1. sınıfta kızamık-kabakulak-kızamıkçık ve dörtlü aşı(karma) vardı. KKK aşısı 48 aya çekildi. Diğeri de çekilmiş olabilir ama emin değilim calci

2021 ekimde olur. (48 ay sonu)

1. sınıfta kızamık-kabakulak-kızamıkçık ve dörtlü aşı(karma) vardı. KKK aşısı 48 aya çekildi. Diğeri de çekilmiş olabilir ama emin değilim calci
su çiçeği de 1
annemler gitti eşim de gitti:) yalnız kaldım oglumla yine:)

kahve içiyorum nabersiniz kızlar ne var ne yok

iyidir güzellik, sende ne var ne yok :)

Allah kavuştursun canım.❤❤
Esin uzun süreli mi yok?

gece gelecekmis nihalim:) ama sonraki günler belli değilmiş. ben de krese yazdirdim. iki hafta gitcek yaz okuluna. sonra normal devam etcek.

kreşe gitmesi çok iyi olcak diye düşünüyorum. evde çok sıkılıyo. kural yok düzen yok yaşıtı yok. kimin baktığı belli değil. kreste enerjisini atar sosyallesir vakti güzel geçer. evde öğlen uyutamiyo benden başka kimse. şimdi en azından uyur de orda

Çok iyi yapmışsın samdanim.. iyi olmuş duzen olur dediğin gibi, okula gitmek çok daha iyi gelecek evde olmasam ben de gönderirim

Açıldı mı kreş yoksa başka bir yere mi verdin

ben de iyiyim canım herkes gitti kafa dinliyorum:)
senin haftasonu isin yok değil mi:)

iyi geldi nurum. bu is yoğunluğuyla yapamazmisim cidden

sen ne yiceksin ya da yedin:)
Keşke bi robot olsa evde ya :) çok mu şey istiyoruz

Ben de meyve yedim samdanım hiç meyveci değilim, yemesem günlerce aramam ama girdik bi spor işine artık

Kreş işine çok sevindim, evde çocuğun tek olmasından çok daha iyi akranlarıyla olması

Çok iyi yapmışsın samdanim.. iyi olmuş duzen olur dediğin gibi, okula gitmek çok daha iyi gelecek❤❤ evde olmasam ben de gönderirim

aynen nihalim çocugu parka götürüyorum ama yetmiyo bi saat iki saat. tam oyun çağı
inşallah sizin de düzene girer bir an önce

Açıldı mı kreş yoksa başka bir yere mi verdin

aynem calcim bayram haftası açılmış mail gelmişti. ama ben paradan dolayi yollamayi düşünmüyodum. is yerinde beraber çalıştığım kişi 3 hafta izin alinca eşimle dönüşümlü bakma işi yattı. annemlerde gitti. kaynanam gelse aklım kalacakti vereyim gitsin dedim

İyi canım sen?

iyiyim serim yorgunum biraz onu atmaya çalışıyorum üstümden:) acayip islerle uğraştım bu hafta

sen neler yapıyosun eve dönmüş muydun. daha önce sordum galiba ama cevabi hatırlamıyorum

aynen nurum ölüyo resmen çocuklarla konusup oynamak için eminim iyi gelecek:)

sen hiç taze üzümle yoğurt yedin mi nurum acayip güzel olur bayilirim ben üzümle yoğurt yemeye

aynen nurum ölüyo resmen çocuklarla konusup oynamak için eminim iyi gelecek:)

sen hiç taze üzümle yoğurt yedin mi nurum acayip güzel olur bayilirim ben üzümle yoğurt yemeye
Kesinlikle :))

Yoğurdu tek başına yemeyi sevmiyorum samdanım, yiyemiyorum daha doğrusu önceden üzümü ekmekle yemeyi severdim, saka gibi ama güzel oluyo deneyim yoğurtla üzümü

Kesinlikle :))

Yoğurdu tek başına yemeyi sevmiyorum samdanım, yiyemiyorum daha doğrusu önceden üzümü ekmekle yemeyi severdim, saka gibi ama güzel oluyo deneyim yoğurtla üzümü

yazayım dedim de yazmadiydim hele sıcak çıtır çıtır ekmekle üzüm senle zevklerimiz benziyo nurum bayılırım ekmekle üzüm yemeye de

Biz hala yazlıktayız şamdan Bir iki hafta içinde döneriz herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…