- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Biz hala yazlıktayız şamdanBir iki hafta içinde döneriz herhalde.
Off Evetttyazayım dedim de yazmadiydim hele sıcak çıtır çıtır ekmekle üzümsenle zevklerimiz benziyo nurum bayılırım ekmekle üzüm yemeye de
Off Evetttbirbirimizin günahına girecez samdanım zihnimden bu ikilinin güzelliğini silmeye çalışıyordum çııtır çıtır bi üzüm offf
Hmmm ticari kabiliyetini konuşturmak istiyorsunYalnız ben de iyiki meyveci değilim dedimpazara çıksam her şeyi satabilecek halim var şuan
Ben de gülnihalım ben de
Zaten atanamazsam bi b planı lazım bana artık gülnihalımHmmm ticari kabiliyetini konuşturmak istiyorsun
Off Evetttbirbirimizin günahına girecez samdanım zihnimden bu ikilinin güzelliğini silmeye çalışıyordum çııtır çıtır bi üzüm offf
Ama nego duymasınnnevde üzüm yok nurum gidip almam benekmek de yok evde yersen benim için de ye lütfen
no no noooooben şerbetli tatlılar yerine yiyin diye dedim
Ama nego duymasınnnakşam yiyebilirim ucundan samdanım
Bak şimdi samdanım dedim canım dedim bağrıma bastım niyee niiyeeeehemen şimdi gidip sayfada ifşa etcem seni nur
Bak şimdi samdanım dedim canım dedim bağrıma bastım niyee niiyeeee
SabrediyorumBen de gülnihalım ben deateşle oynuyoz şuan
Olur bir gün bu konuda konuşalım bende ne biçim planlar var b c d e f g ...Zaten atanamazsam bi b planı lazım bana artık gülnihalımönerilere açığım
Ama biraz önce bi ara öğün yedim samdanım diğerini kaç gibi yesem makbuldür hocamara öğün yap üzümle yoğurt ya da üzümle ekmeği:) akşama birakma bence.
Bunun için en iyi şey sabrediyorum psikolojisinden çıkmakmış gülnihalım, her şey normal değil ama normal gibiymiş gibi yaniSabrediyorum
Olur bir gün bu konuda konuşalım bende ne biçim planlar var b c d e f g ...
Ben bir süre iyiydim son günlerde tuttu bu. HayırlısıBunun için en iyi şey sabrediyorum psikolojisinden çıkmakmış gülnihalım, her şey normal değil ama normal gibiymiş gibi yani
Evvett olacak bu işşBen bir süre iyiydim son günlerde tuttu bu. Hayırlısı
Artık ama vazgeçmem
Ama biraz önce bi ara öğün yedim samdanım diğerini kaç gibi yesem makbuldür hocam
Kötü rüyalar görüyorum sonra
Sabrediyorum
Olur bir gün bu konuda konuşalım bende ne biçim planlar var b c d e f g ...
Verdim de nazar değmesin diye demiyorumEvvett olacak bu işşkilo verdin mii ne durumdasın gülnihalım
Orijinal karakterler bulmaya çalışıyorum geçen gün düşündüm biraz.artık sana öğün falan yok nurumyarın yersin
hava sıcak insanın enerjisini düşürüyo fazla yemek
sen kitap yazmaya baslamadin mi hala beybisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?