- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Ben de hiç ocak yemeği tarzı şeyler yiyemiyorum samdanım bu aylarda, çook sıcak canım pişen bir şey istemiyoartık sana öğün falan yok nurumyarın yersin
hava sıcak insanın enerjisini düşürüyo fazla yemek
sen kitap yazmaya baslamadin mi hala beybisi
Hariikasinnn gülnihalıımmVerdim de nazar değmesin diye demiyorum6 ayda bayağı bir yol kateddim.
Orijinal karakterler bulmaya çalışıyorum geçen gün düşündüm biraz.
Az kaldı 5 kilo kaldıBen de hiç ocak yemeği tarzı şeyler yiyemiyorum samdanım bu aylarda, çook sıcak canım pişen bir şey istemiyo
Hariikasinnn gülnihalıımmhedefine varınca söyle bariimm
Verdim de nazar değmesin diye demiyorum6 ayda bayağı bir yol kateddim.
Orijinal karakterler bulmaya çalışıyorum geçen gün düşündüm biraz.
Ben de hiç ocak yemeği tarzı şeyler yiyemiyorum samdanım bu aylarda, çook sıcak canım pişen bir şey istemiyo
Hariikasinnn gülnihalıımmhedefine varınca söyle bariimm
Eklemez miyim hiccc.luffen beni eklemeyi unutma nihalimkötü karakter lazımsa gıcık olduğum mesai arkadaşlarımdan bahsetmek isterim sana özelde
Eklemez miyim hiccc.❤❤
Tamam samdanim sen ver o karakterleri gerçi birsuru var yanda yörede ama ne kaa cesit o kaa guzel olur
Ne demekkkk sensin bu fikrin sahibibana yer verdiğin için coooooookkkk teşekkür ederim
hepsini birleştirip ultra kötü kişi yaparsin nihalim
O halinden çok memnun. Babasıyla hep havuzdaayyy ne güzeltadını çıkar serim yaaaaa. inan hasretim biseylerden kaçıp kafa dinlemeye. hem de evlendim evleneli
bicirik nasıl havuzla arası iyi mi
Ne demekkkk sensin bu fikrin sahibi
Evet ama hep kaybedecekler ne yazık ki
O halinden çok memnun. Babasıyla hep havuzda ☺
Aynenbırak kazandik sansinlar nihalim
sonra bunu konuşalım ama ben senden daha heyecanlıyim kitabina
Aynen
Canım benim ❤❤
Çocuk kitabıçocuk kitabı mi normal yetişkin kitabi olarak mi devam ediyosun nihalim:)
neyse sen çocukluğundan başla nihalim yaşlılığa kadar yolu varÇocuk kitabıçok uzun olmayan kısa sıkıcı olmayan ❤
yetişkin kitabı yazsam bilinçaltımdan neler neler çıkar kim bilir
Ama biraz önce bi ara öğün yedim samdanım diğerini kaç gibi yesem makbuldür hocam
Kötü rüyalar görüyorum sonra
Amin canımmAllah'ım kazadan beladan elemden uzak etsin yavruları
maşallah annesi boncuğa
mmm olabilir samdanım, ben de buzlukta mezeler var onları tırtıklıyomali nazik yap nurum serin serinyoğurtlu köz patlıcan üzerine soslu et mmmhhh
yarma hasla ayranla karıştır soğuk çorbaiçine nane maydanoz dereotu falan dograsan da guzel olur. ben her türlü yiyom ama az yiyorum:)
Biz de imzalı isteriz ama gülnihal aş ldt ştiAynen
Canım benim ❤❤
Ay çok korkunçç
mmm olabilir samdanım, ben de buzlukta mezeler var onları tırtıklıyom
Geçen gün bi misafirlikte çok değişik bi tarhana çorbası yedim, biz de sıcak olur tarhana. Orda soğuk içinde yoğurt, nohut vs vardı ☺
Sen yeme konusunda Bayaa iyisin maşallaahhh
Biz de imzalı isteriz ama gülnihal aş ldt şti
Ay çok korkunçç
Çok şükür daha o kadar değilim yarebbelalemin
Bence de samdanim kariyerim başlamadan bitmesinneyse sen çocukluğundan başla nihalim yaşlılığa kadar yolu var
Yok samdanım Amasyalılardıı ama demek ki aynıı Ankara gibi, beğendim ama güzeldiiikaynanamlar öyle yapiyo nurum:) mayaliyolar yoğurtla yarmayi sonra pişirip nohut koyuyolar. sicak ya da soğuk iciyolar onlar da ona tarhana diyo:) ankarali miydi gittiğiniz kisiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?