Mizahşörler Çıkmazı

artık sana öğün falan yok nurum yarın yersin

hava sıcak insanın enerjisini düşürüyo fazla yemek

sen kitap yazmaya baslamadin mi hala beybisi
Ben de hiç ocak yemeği tarzı şeyler yiyemiyorum samdanım bu aylarda, çook sıcak canım pişen bir şey istemiyo
Verdim de nazar değmesin diye demiyorum 6 ayda bayağı bir yol kateddim.

Orijinal karakterler bulmaya çalışıyorum geçen gün düşündüm biraz.
Hariikasinnn gülnihalıımm hedefine varınca söyle bariimm

Verdim de nazar değmesin diye demiyorum 6 ayda bayağı bir yol kateddim.

Orijinal karakterler bulmaya çalışıyorum geçen gün düşündüm biraz.

luffen beni eklemeyi unutma nihalim kötü karakter lazımsa gıcık olduğum mesai arkadaşlarımdan bahsetmek isterim sana özelde

Ben de hiç ocak yemeği tarzı şeyler yiyemiyorum samdanım bu aylarda, çook sıcak canım pişen bir şey istemiyo

Hariikasinnn gülnihalıımm hedefine varınca söyle bariimm

ali nazik yap nurum serin serin yoğurtlu köz patlıcan üzerine soslu et mmmhhh

yarma hasla ayranla karıştır soğuk çorba içine nane maydanoz dereotu falan dograsan da guzel olur. ben her türlü yiyom ama az yiyorum:)

luffen beni eklemeyi unutma nihalim kötü karakter lazımsa gıcık olduğum mesai arkadaşlarımdan bahsetmek isterim sana özelde
Eklemez miyim hiccc.
Tamam samdanim sen ver o karakterleri gerçi birsuru var yanda yörede ama ne kaa cesit o kaa guzel olur

Eklemez miyim hiccc.❤❤
Tamam samdanim sen ver o karakterleri gerçi birsuru var yanda yörede ama ne kaa cesit o kaa guzel olur

bana yer verdiğin için coooooookkkk teşekkür ederim
hepsini birleştirip ultra kötü kişi yaparsin nihalim

mmm olabilir samdanım, ben de buzlukta mezeler var onları tırtıklıyom
Geçen gün bi misafirlikte çok değişik bi tarhana çorbası yedim, biz de sıcak olur tarhana. Orda soğuk içinde yoğurt, nohut vs vardı

Sen yeme konusunda Bayaa iyisin maşallaahhh
Aynen
Canım benim ❤❤
Biz de imzalı isteriz ama gülnihal aş ldt şti
Ay çok korkunçç
Çok şükür daha o kadar değilim yarebbelalemin

kaynanamlar öyle yapiyo nurum:) mayaliyolar yoğurtla yarmayi sonra pişirip nohut koyuyolar. sicak ya da soğuk iciyolar onlar da ona tarhana diyo:) ankarali miydi gittiğiniz kisiler

kaynanamlar öyle yapiyo nurum:) mayaliyolar yoğurtla yarmayi sonra pişirip nohut koyuyolar. sicak ya da soğuk iciyolar onlar da ona tarhana diyo:) ankarali miydi gittiğiniz kisiler
Yok samdanım Amasyalılardıı ama demek ki aynıı Ankara gibi, beğendim ama güzeldiii bizimki normal yaş tarhana, pişince turuncu renkli olandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…