- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bence de samdanim kariyerim başlamadan bitmesin
Yok samdanım Amasyalılardıı ama demek ki aynıı Ankara gibi, beğendim ama güzeldiiibizimki normal yaş tarhana, pişince turuncu renkli olandan
tarhanayı kararken o baharatlar yoğurt vs birkaç gün bekliyo ya samdanım, onu yemeyi de çok seviyorum benama bizimki daha güzel nurumiçinde yok yok sebze yoğurt baharat
onu da kaynanam yogurtla yarmayi karar mayalaninca buzdolabı poşetine böler buzluğa atar. çıkarır çıkarır pisirir:) sen de yapabilirsin kolaylıkla
Bilmiyordum samdanim ama illaki bir kaç başarısızlık olurharry Potter i yazan kadın çok başarısız olmuş başlarda biliyosun demi:)
Bilmiyordum samdanim ama illaki bir kaç başarısızlık olurharry Potter i yazan kadın çok başarısız olmuş başlarda biliyosun demi:)
tarhanayı kararken o baharatlar yoğurt vs birkaç gün bekliyo ya samdanım, onu yemeyi de çok seviyorum ben
Hmm onu ben de duymadım samdanım ama dediğim şeyi mutlaka denemelisin, küçük bi kaba yoğurda nane yenibahar, işte ne varsa tarhana malzemelerini koyup birkaç gün bekletsen olur efsane bi tadı var, sen de seversinhiç öyle yemedim nurum ya:) denemek isterdim ama. onla ekmek de yapiliyomus o çok güzel oluyomus nurumonu da hiç görmedim
Hmm onu ben de duymadım samdanım ama dediğim şeyi mutlaka denemelisin, küçük bi kaba yoğurda nane yenibahar, işte ne varsa tarhana malzemelerini koyup birkaç gün bekletsen olur efsane bi tadı var, sen de seversin
Nane, dere otu ama saplı tohumlu filan, soğan, acı biber, Bunlar 5 6 7 gün bekliyo samdanım yoğurt biraz ekşimesi lazım yani. Tadı da çıkıyo. Sonra bunları alıyorsun içinden artık işi bitiyo onların. Alınca o yoğurdun içine yenibahar, domates küçük küçük doğranmış , kimyon, karabiber, tuz ekliyosun artık ne kadar koymak istersen. Oluyo güzel bir meze :)oooo kesin denerim onu nurum
domates biber sogan sarımsak da koyuyo musun
Nane, dere otu ama saplı tohumlu filan, soğan, acı biber, Bunlar 5 6 7 gün bekliyo samdanım yoğurt biraz ekşimesi lazım yani. Tadı da çıkıyo. Sonra bunları alıyorsun içinden artık işi bitiyo onların. Alınca o yoğurdun içine yenibahar, domates küçük küçük doğranmış , kimyon, karabiber, tuz ekliyosun artık ne kadar koymak istersen. Oluyo güzel bir meze :)
ben de iyiyim canım herkes gitti kafa dinliyorum:)
senin haftasonu isin yok değil mi:)
iyi geldi nurum. bu is yoğunluğuyla yapamazmisim cidden
sen ne yiceksin ya da yedin:)
Anaam dereotu olmadan bir şeye benzemez samdanımdereotu eve sokamam kız benelleyemem bile kokusu beni fena yapıyo ama anneme deyim yaparsa ayirsin denesin dediğin gibi:) sonra yapar bana da ayrıca
aydan aya değişiyor ama bu ay yok samdancığımm :)
Anaam dereotu olmadan bir şeye benzemez samdanımama haklısın fena bi kokusu var ☺ artık öyle yapıverirsin :)
gezmeye gitmedin mi cancancagizim:)
evde mi takiliyosun:)
Zaten haşere kovucuların başında geliyo boşa değilvalla nasıl deyim sana dereotunun yaninda maydonoz falan varsa almam kokusu onlara bile siniyo çünkü
Allah affetsin çok ağır kokusu var mübarek otun:)
ara öğün yap üzümle yoğurt ya da üzümle ekmeği:) akşama birakma bence.
Bunu da denicem :))oh ohhh, böyle küçük küçük şeftali parçaları yada kırmızı meyvelerle yoğurt da ara öğün çok güzel oluyor, ben seviyorum kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?