Mizahşörler Çıkmazı

Yok samdanım Amasyalılardıı ama demek ki aynıı Ankara gibi, beğendim ama güzeldiii bizimki normal yaş tarhana, pişince turuncu renkli olandan

ama bizimki daha güzel nurum içinde yok yok sebze yoğurt baharat

onu da kaynanam yogurtla yarmayi karar mayalaninca buzdolabı poşetine böler buzluğa atar. çıkarır çıkarır pisirir:) sen de yapabilirsin kolaylıkla

tarhanayı kararken o baharatlar yoğurt vs birkaç gün bekliyo ya samdanım, onu yemeyi de çok seviyorum ben

tarhanayı kararken o baharatlar yoğurt vs birkaç gün bekliyo ya samdanım, onu yemeyi de çok seviyorum ben

hiç öyle yemedim nurum ya:) denemek isterdim ama. onla ekmek de yapiliyomus o çok güzel oluyomus nurum onu da hiç görmedim

hiç öyle yemedim nurum ya:) denemek isterdim ama. onla ekmek de yapiliyomus o çok güzel oluyomus nurum onu da hiç görmedim
Hmm onu ben de duymadım samdanım ama dediğim şeyi mutlaka denemelisin, küçük bi kaba yoğurda nane yenibahar, işte ne varsa tarhana malzemelerini koyup birkaç gün bekletsen olur efsane bi tadı var, sen de seversin

Hmm onu ben de duymadım samdanım ama dediğim şeyi mutlaka denemelisin, küçük bi kaba yoğurda nane yenibahar, işte ne varsa tarhana malzemelerini koyup birkaç gün bekletsen olur efsane bi tadı var, sen de seversin

oooo kesin denerim onu nurum
domates biber sogan sarımsak da koyuyo musun

oooo kesin denerim onu nurum
domates biber sogan sarımsak da koyuyo musun
Nane, dere otu ama saplı tohumlu filan, soğan, acı biber, Bunlar 5 6 7 gün bekliyo samdanım yoğurt biraz ekşimesi lazım yani. Tadı da çıkıyo. Sonra bunları alıyorsun içinden artık işi bitiyo onların. Alınca o yoğurdun içine yenibahar, domates küçük küçük doğranmış , kimyon, karabiber, tuz ekliyosun artık ne kadar koymak istersen. Oluyo güzel bir meze :)

dereotu eve sokamam kız ben elleyemem bile kokusu beni fena yapıyo ama anneme deyim yaparsa ayirsin denesin dediğin gibi:) sonra yapar bana da ayrıca

dereotu eve sokamam kız ben elleyemem bile kokusu beni fena yapıyo ama anneme deyim yaparsa ayirsin denesin dediğin gibi:) sonra yapar bana da ayrıca
Anaam dereotu olmadan bir şeye benzemez samdanım ama haklısın fena bi kokusu var artık öyle yapıverirsin :)

Anaam dereotu olmadan bir şeye benzemez samdanım ama haklısın fena bi kokusu var ☺ artık öyle yapıverirsin :)

valla nasıl deyim sana dereotunun yaninda maydonoz falan varsa almam kokusu onlara bile siniyo çünkü

Allah affetsin çok ağır kokusu var mübarek otun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…