İnşallah kuzumValla heryerde bi bitse de kurtulsak yaaa
Bi delirmeceler yaşadık dalgalandık da durulduk JudymGün mü?Şaka şaka
Kız biliyorum tabi. Yazamasam da takip ediyorum eşinle mutluluğunuz daim olsun inşallah bebiş de mutluluğunuzun meyvesi olsun
Bebeğe gittim ama nası minnoş teyzesiAzıcık uzaklaştım
C Calcifer inn işyeri mi basılmamışhaydarı aldım geliyom ben de
olive_bluto doğuma mıı gitmemişş hem de bebesi olabilir belki dee
Gsyabk haiinn planlar mıı kurmamış bana da diyin bu erkek cinsi evlenmeden önce kendini farklı mı gösteriyo, evlendikten sonra emekliye mi ayrılıyo
Burdayımmmmmkızlar nerdesiniz:)
M mehlika nur
@Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
olive_bluto
@Bal0ncuk
@Judy_K
@Seridina
C Calcifer
HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
Gsyabk
@KurkmantoluSero
E Efruzi
@cancan6
@Casper25
@Processes
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
Mervosum nasılsın tatlımUyuşuk kocişimle bi tur attım şimdi eve geldim çay demliyorum.
Kışın önemi bende bir başka,ooooo soba galp ben
kuzineli olan da patates de çok güzel oluyo zuhalim:)
kış çok asil bi mevsim bencesoğuk ama mesafeli temiz zarif
Çocukluğumun en güzel anılarındanBiz normal sobada da yapiyoz patatesi. Yuvarlak sekilde ince ince kesip tuzlayip atiyoruz sobanin ustune :)
Sanki bir +18 havası aldım bu mesajdanBeni de sıcaklığın verdiği değişim etkiliyoraslında severdim kışı eskiden şimdi yaza döndüm
canlarım başım fena tuttu gündüz okudum okudum çıktım sadece, yazamadım :S şimdi biraz dha iiyiyim çay aldım geldimkızlar nerdesiniz:)
M mehlika nur
@Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
olive_bluto
@Bal0ncuk
@Judy_K
@Seridina
C Calcifer
HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
Gsyabk
@KurkmantoluSero
E Efruzi
@cancan6
@Casper25
@Processes
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
üüüfffff :////çaylar sendem bugün o zaman
iyi yapmışsın polislerin genelinde var bu yaGsyabk senin için değil reyiz de erkekler pek bi uyuşuk oluyo
Fevkaladenin de fevkindeHalükülade
evett ben çok küçükken bi komşumuz bizde annemde yaprak sarıyodu, kadın da pişmesini beklemeden gittii, sonra da araya bir şeyler girdi heralde annem de göndermemiş gönderirdik hani ayıp olmasın diye. Sonra komşumuzda sizin yüzünüzden göğsüm şişti bize küsmüştü b süre :)Avucunu yala gogsune sur derler bizde de
Kadinlarda biseyi can ceknce gogus sisermis
Bebişim şimdi nasılsın geçti mi ağrın?gündüz alıntı yapmıştım telefondan ama şimdi bilgisayardan girmiştm alıntılar gitmiş canlarım cvp veremediğim biri varsa kusura bakmayın
daha iyiyim tatlımcım 2 tane ağrı kesici içtim mecbur :S şimdi de çayy içiyorumm :)Bebişim şimdi nasılsın geçti mi ağrın?
Geçmiş olsun meleğim afiyet olsun bende yapajaaak dujjdaha iyiyim tatlımcım 2 tane ağrı kesici içtim mecbur :S şimdi de çayy içiyorumm :)
Geçmiş olsun Nurumdaha iyiyim tatlımcım 2 tane ağrı kesici içtim mecbur :S şimdi de çayy içiyorumm :)
Geçmiş olsun canım, ilaç hemen etki etmiyor zamanla ediyormuş,o yüzden geçmemiştir, kramplar da magnezyum eksikliğinden,ilacın ona da faydası olur, sen muz ye,soda iç bu süreçteDoktorum magnezyum eksikliğindendir dedi canım ilaç yazdı onu kullanıyorum azcık hafifledi ama oluyor. Bide kasılmalar var 2 gündür. Bugün aradım doktorumu iğne kullanmam gerektiğini söyledi geçmezse muayeneye gelirsin dedi ama daha geçen hafta gittiydim herşey yolundaydı bunlar yeni başladı.
Haraket ediyordum ama bel ağrısı haraketlerimi kısıtladı canım
Sen nerelisin bacım,bizim oralara çok benzettim seniBizde de biyerin siser simdi derler ozellikle bi er belirtmezler
Çok geçmiş olsun canım, çok sık olmaya başladı bu ağrılar,sınavları atlatsaydin hayırlısıyla, bir dra görün canım, sinüzit falan olabilircanlarım başım fena tuttu gündüz okudum okudum çıktım sadece, yazamadım :S şimdi biraz dha iiyiyim çay aldım geldim
üüüfffff :////
Fevkaladenin de fevkindeGsyabk reisiim güzel güzel kansız bıçaksız gidip gelin inşş diyeceğiimm
evett ben çok küçükken bi komşumuz bizde annemde yaprak sarıyodu, kadın da pişmesini beklemeden gittii, sonra da araya bir şeyler girdi heralde annem de göndermemiş gönderirdik hani ayıp olmasın diye. Sonra komşumuzda sizin yüzünüzden göğsüm şişti bize küsmüştü b süre :)
Guneydogu :)Geçmiş olsun canım, ilaç hemen etki etmiyor zamanla ediyormuş,o yüzden geçmemiştir, kramplar da magnezyum eksikliğinden,ilacın ona da faydası olur, sen muz ye,soda iç bu süreçte
Sen nerelisin bacım,bizim oralara çok benzettim seni
Çok geçmiş olsun canım, çok sık olmaya başladı bu ağrılar,sınavları atlatsaydin hayırlısıyla, bir dra görün canım, sinüzit falan olabilir
Hım biz de yakın sayılırız AdanaGuneydogu :)
Kulturlerimiz benzer :)Hım biz de yakın sayılırız Adana
Doğu Akdeniz mi deseydimHım biz de yakın sayılırız Adana
Evet
Hep bi hinlik seziyordum da bu kadar da değildi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?