Mizahşörler Çıkmazı

Gün mü? Şaka şaka
Kız biliyorum tabi. Yazamasam da takip ediyorum eşinle mutluluğunuz daim olsun inşallah bebiş de mutluluğunuzun meyvesi olsun
Bi delirmeceler yaşadık dalgalandık da durulduk Judym Amin inşallah
Bebeğe gittim ama nası minnoş teyzesi Aşırı tatlı her şeyi var ama mini minnoşşş Bu kadar küçük parmak olabilir mi yaa diye iki saat baktım
Burdayımmmmm

Uyuşuk kocişimle bi tur attım şimdi eve geldim çay demliyorum.
Mervosum nasılsın tatlım
ooooo soba galp ben

kuzineli olan da patates de çok güzel oluyo zuhalim:)

kış çok asil bi mevsim bence soğuk ama mesafeli temiz zarif
Kışın önemi bende bir başka,
Kışta doğdum, kışta atandım, kışta evlendim, kışta ilk bebeğimi kucağıma aldım,
kışta daha ölmedim
Daha ne kışlar göreceğiz kimbilir, ömrümüz yeterse

canlarım başım fena tuttu gündüz okudum okudum çıktım sadece, yazamadım :S şimdi biraz dha iiyiyim çay aldım geldim
çaylar sendem bugün o zaman

iyi yapmışsın polislerin genelinde var bu ya Gsyabk senin için değil reyiz de erkekler pek bi uyuşuk oluyo
üüüfffff :////
Fevkaladenin de fevkinde Gsyabk reisiim güzel güzel kansız bıçaksız gidip gelin inşş diyeceğiimm
Avucunu yala gogsune sur derler bizde de
Kadinlarda biseyi can ceknce gogus sisermis
evett ben çok küçükken bi komşumuz bizde annemde yaprak sarıyodu, kadın da pişmesini beklemeden gittii, sonra da araya bir şeyler girdi heralde annem de göndermemiş gönderirdik hani ayıp olmasın diye. Sonra komşumuzda sizin yüzünüzden göğsüm şişti bize küsmüştü b süre :)

Geçmiş olsun canım, ilaç hemen etki etmiyor zamanla ediyormuş,o yüzden geçmemiştir, kramplar da magnezyum eksikliğinden,ilacın ona da faydası olur, sen muz ye,soda iç bu süreçte
Bizde de biyerin siser simdi derler ozellikle bi er belirtmezler
Sen nerelisin bacım,bizim oralara çok benzettim seni
Çok geçmiş olsun canım, çok sık olmaya başladı bu ağrılar,sınavları atlatsaydin hayırlısıyla, bir dra görün canım, sinüzit falan olabilir

Guneydogu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…