Evet etkisi varSanki bir +18 havası aldım bu mesajdan
Benden mi ?Hep bi hinlik seziyordum da bu kadar da değildi yani :)
Sago solu belli olmayan her türlü kişiden reisBenden mi ?
Geçmiş olsun nurumdaha iyiyim tatlımcım 2 tane ağrı kesici içtim mecbur :S şimdi de çayy içiyorumm :)
Fazla takılma bence. Arkadan iş çevirmek olsa niyet farklı davranılırSago solu belli olmayan her türlü kişiden reis
Haklisin arkadaşımFazla takılma bence. Arkadan iş çevirmek olsa niyet farklı davranılır
Ooy gecmis olsun Allah sifa versn cnmdaha iyiyim tatlımcım 2 tane ağrı kesici içtim mecbur :S şimdi de çayy içiyorumm :)
Benden mi ?
Sago solu belli olmayan her türlü kişiden reis
Geldimkızlar nerdesiniz:)
M mehlika nur
C Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@olive_bluto
@Bal0ncuk
@Judy_K
@Seridina
C Calcifer
HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
Gsyabk
@KurkmantoluSero
@ZuhalYildizi
@cancan6
@Casper25
@Processes
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
Oğlunun hemen alışmasına çok sevindim canım gözün aydınben geldim kızlar:) aşırı yoğundu ya sabah size yazamasam konusamicakmisiz
oğlum kreste çok güzel vakit geçirmiş:) çok eğlenmiş:) enerjisini de atmış kuzu gibi geldik
güzel bir kahve icebilirim şimdi
Burdayım çayımla birlikte yerimi aldımkızlar nerdesiniz:)
M mehlika nur
C Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@olive_bluto
@Bal0ncuk
@Judy_K
@Seridina
C Calcifer
HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
Gsyabk
@KurkmantoluSero
@ZuhalYildizi
@cancan6
@Casper25
@Processes
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
Deli kadin yaaa
Susluleri seviyorsun ama kendin pek sus yapmayi sevmiyosun demi
Ya bende hep kizim olsun suslu puslu giydiriyim sacini yapiyimmm filan istemistim oldu sukur seninde olur insallaahhh senin oglusunda cok isveli cilveli bi ogluss bide kiz olsa oohooo
Doktorum magnezyum eksikliğindendir dedi canım ilaç yazdı onu kullanıyorum azcık hafifledi ama oluyor. Bide kasılmalar var 2 gündür. Bugün aradım doktorumu iğne kullanmam gerektiğini söyledi geçmezse muayeneye gelirsin dedi ama daha geçen hafta gittiydim herşey yolundaydı bunlar yeni başladı.
Haraket ediyordum ama bel ağrısı haraketlerimi kısıtladı canım
Bi delirmeceler yaşadık dalgalandık da durulduk JudymAmin inşallah
Bebeğe gittim ama nası minnoş teyzesiAşırı tatlı her şeyi var ama mini minnoşşş Bu kadar küçük parmak olabilir mi yaa diye iki saat baktım
Burdayımmmmm
O acidan darisi basina da cok mizmiz ve aglakkkoglan babasına çekti de kız bana çekerse diye korkuyom
senin kız maşallah çok seviyo süsü pusu hakkatendarısı başıma mi diyeyim ne diyeyim
Mervosum nasılsın tatlım
Kışın önemi bende bir başka,
Kışta doğdum, kışta atandım, kışta evlendim, kışta ilk bebeğimi kucağıma aldım,
kışta daha ölmedim
Daha ne kışlar göreceğiz kimbilir, ömrümüz yeterse
Noliii noliiii bize de deyiverrHep bi hinlik seziyordum da bu kadar da değildi yani :)
Noliii noliiii bize de deyiverr
Oğlunun hemen alışmasına çok sevindim canım gözün aydın ❤
Burdayım çayımla birlikte yerimi aldım
Ohoo ben sakalasiyosunuz saniyorum yaBen ne olduğunu söyleyeyim.Gsyabk duanur ile sıkıntı yaşadıktan sonra bizim gruba tekrar geldi.biz de konuştuk. Sonra konu açtı hayırlı olsun dedim. Dahası yok. Gsyabk sırtından vurulduğunu düşünüyor olay bu. Ayrıntıları siz biliyorsunuz zaten. Bu zamana kadar arkadaşlık yaptık ana bir neden diye sormadan araştırmadan bana bu tavrı takındı. Kendi bilir
Geçmiş olsun meleğim afiyet olsun bende yapajaaak dujj
Geçmiş olsun Nurum
Geçmiş olsun canım, ilaç hemen etki etmiyor zamanla ediyormuş,o yüzden geçmemiştir, kramplar da magnezyum eksikliğinden,ilacın ona da faydası olur, sen muz ye,soda iç bu süreçte
Sen nerelisin bacım,bizim oralara çok benzettim seni
Çok geçmiş olsun canım, çok sık olmaya başladı bu ağrılar,sınavları atlatsaydin hayırlısıyla, bir dra görün canım, sinüzit falan olabilir
Geçmiş olsun nurum❤
teşekküür ederim kuzularımmOoy gecmis olsun Allah sifa versn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?