Mizahşörler Çıkmazı

teşekküür ederim kuzularımm
M mehlika nur canım sinüzitim var hatta belki migrene bile dönmüş olabilir artık. o yüzden mahvediyor benii :S
Canim cok gecms olsn
Bende ayni seyi yasiyorum siklasti da hattaa baya suan cok cay icme kuzum mide bulantisina dondurmesin bas agrin hep tetkliyor oyle seyler de

Şaşkınım ve Üzüldüm

Ne yerdeyim ne gökteyim bugunlerde ben de bilmiyorum evden çıkmaya enerjim yok, çıksam yapacak bir işim yok. Kendim iş yaratıp çıktım Bugün biraz iyi geldi. Giyinmeyi özlemişim
Siz nasılsın güzel şamdancığım ve diğer bütün güzel Kadınlar?

ben de şaka sanmıştım olanları ya reis calci yi taniyosun tahmin ettiğin düşündüğün gibi hareket edecek birisi değil

umarım çözülür mesele
Sadece durumu izah ettim gerisine gerek yok. Konuyu kapatabiliriz

iyi yapmışsın canım:) bakım insana iyi geliyo cidden. ne işi yarattin kendine

ben de iyiyim canım kabul günü gibiydi yoruldum ama genel olarak güzel geçti:)

iyi yapmışsın canım:) bakım insana iyi geliyo cidden. ne işi yarattin kendine

ben de iyiyim canım kabul günü gibiydi yoruldum ama genel olarak güzel geçti:)
Bankalar, market bitti a ehliyeti yenileteyim bari...sağlık ocakları koronalı mı kızlar? Rapor almam lazım

Bankalar, market bitti a ehliyeti yenileteyim bari...sağlık ocakları koronalı mı kızlar? Rapor almam lazım

sen normalde çalışıyodun demi:) valla ben gitmedim aylardır bilmiyom
inşallah da yolum düşmez canım:) sana mononoke diyebilir miyim:) nickin bana mononokeyi hatirlatiyo

Belki seninle ilgili bir şey değildir başka bir şey demem istemiştir reis Gsyabk

O kadar çok gittim ki ,çok güzel önlemler alınmış,hastalar tek tek alınıyor koridor kalabalık olmasın diye dışarda bekliyorsun Dr müsait olunca yukarıya gönderiyorlar, bence gidebilirsiniz

O kadar çok gittim ki ,çok güzel önlemler alınmış,hastalar tek tek alınıyor koridor kalabalık olmasın diye dışarda bekliyorsun Dr müsait olunca yukarıya gönderiyorlar, bence gidebilirsiniz
Bizimknde bunlarn hcbiri yok ya

sen normalde çalışıyodun demi:) valla ben gitmedim aylardır bilmiyom
inşallah da yolum düşmez canım:) sana mononoke diyebilir miyim:) nickin bana mononokeyi hatirlatiyo
Nasıl istersen :) nasıl kolayına geliyorsa :) Evet iş başlasa da eski tempoya dönsem ev çürütüyor beni. İki hafta güzeldi sonra delilik

Nasıl istersen :) nasıl kolayına geliyorsa :) Evet iş başlasa da eski tempoya dönsem ev çürütüyor beni. İki hafta güzeldi sonra delilik

memur muydun mononoke:)
ben başladım eski tempoya da döndüm ne istediğine dikkat et yavum eskisinden iki kat fazla yoğunum ben

en olmadı yetişkinler için boyama kitapları var ya onlardan alirsin:) çok guzeller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…