- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aynen canım hayırlısı olsun inşaallah,hakkaten kış resmen senin mevsimin mehlikam
inşallah güzel kışlar görürüz
Canim cok gecms olsnteşekküür ederim kuzularımm
M mehlika nur canım sinüzitim var hatta belki migrene bile dönmüş olabilir artık. o yüzden mahvediyor benii :S
Şaşkınım ve ÜzüldümBen ne olduğunu söyleyeyim.Gsyabk duanur ile sıkıntı yaşadıktan sonra bizim gruba tekrar geldi.biz de konuştuk. Sonra konu açtı hayırlı olsun dedim. Dahası yok. Gsyabk sırtından vurulduğunu düşünüyor olay bu. Ayrıntıları siz biliyorsunuz zaten. Bu zamana kadar arkadaşlık yaptık ana bir neden diye sormadan araştırmadan bana bu tavrı takındı. Kendi bilir
kızlar nerdesiniz:)
M mehlika nur
C Cay6
Jawlensky
@Limonsuzzcay
@olive_bluto
@Bal0ncuk
@Judy_K
@Seridina
C Calcifer
@HayatSevinceGuzel
Youlost16
@Elhan
@Merve
Gsyabk
@KurkmantoluSero
@ZuhalYildizi
@cancan6
@Casper25
process
unuttuğum varsa da alinmadan gelsin
Sadece durumu izah ettim gerisine gerek yok. Konuyu kapatabilirizben de şaka sanmıştım olanları yareis calci yi taniyosun tahmin ettiğin düşündüğün gibi hareket edecek birisi değil
umarım çözülür mesele
Ne yerdeyim ne gökteyim bugunlerde ben de bilmiyorum evden çıkmaya enerjim yok, çıksam yapacak bir işim yok. Kendim iş yaratıp çıktım Bugün biraz iyi geldi. Giyinmeyi özlemişim
Siz nasılsın güzel şamdancığım ve diğer bütün güzel Kadınlar?
Bankalar, market bittiiyi yapmışsın canım:) bakım insana iyi geliyo cidden. ne işi yarattin kendine
ben de iyiyim canım kabul günü gibiydi yoruldum ama genel olarak güzel geçti:)
Geçen gün aşıya gittik çok dikkat ediyorlar ama belli olmaz tabiBankalar, market bittia ehliyeti yenileteyim bari...sağlık ocakları koronalı mı kızlar? Rapor almam lazım
Bankalar, market bittia ehliyeti yenileteyim bari...sağlık ocakları koronalı mı kızlar? Rapor almam lazım
Belki seninle ilgili bir şey değildir başka bir şey demem istemiştir reisBen ne olduğunu söyleyeyim.Gsyabk duanur ile sıkıntı yaşadıktan sonra bizim gruba tekrar geldi.biz de konuştuk. Sonra konu açtı hayırlı olsun dedim. Dahası yok. Gsyabk sırtından vurulduğunu düşünüyor olay bu. Ayrıntıları siz biliyorsunuz zaten. Bu zamana kadar arkadaşlık yaptık ana bir neden diye sormadan araştırmadan bana bu tavrı takındı. Kendi bilir
O kadar çok gittim ki ,çok güzel önlemler alınmış,hastalar tek tek alınıyor koridor kalabalık olmasın diye dışarda bekliyorsun Dr müsait olunca yukarıya gönderiyorlar, bence gidebilirsinizBankalar, market bittia ehliyeti yenileteyim bari...sağlık ocakları koronalı mı kızlar? Rapor almam lazım
Benim saglk ocagi vermedi raporu cnm ozelden aldim veremem dedi goz doktoru muayenesi olmadan verip sorumluluk alamam dediBankalar, market bittia ehliyeti yenileteyim bari...sağlık ocakları koronalı mı kızlar? Rapor almam lazım
Bizimknde bunlarn hcbiri yok yaO kadar çok gittim ki ,çok güzel önlemler alınmış,hastalar tek tek alınıyor koridor kalabalık olmasın diye dışarda bekliyorsun Dr müsait olunca yukarıya gönderiyorlar, bence gidebilirsiniz
Nasıl istersen :) nasıl kolayına geliyorsa :)sen normalde çalışıyodun demi:) valla ben gitmedim aylardır bilmiyom
inşallah da yolum düşmez canım:) sana mononoke diyebilir miyim:) nickin bana mononokeyi hatirlatiyo
Samdan on da eskiden çok güzel bir nicki vardı değiştirdiNasıl istersen :) nasıl kolayına geliyorsa :)Evet iş başlasa da eski tempoya dönsem ev çürütüyor beni. İki hafta güzeldi sonra delilik
Nasıl istersen :) nasıl kolayına geliyorsa :)Evet iş başlasa da eski tempoya dönsem ev çürütüyor beni. İki hafta güzeldi sonra delilik
Samdan on da eskiden çok güzel bir nicki vardı değiştirdi
Nausicaa güzeldi anlamlı idi. Yanıma yakışıyor idionu kimse benimseyemediydi yavbence de çok güzel isimdi:)
chihiro mu yapsam adımı
Nausicaa güzeldi anlamlı idi. Yanıma yakışıyor idi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?