Okunuşu güzel değilniye kız ruhların kaçışı sevmiyon mu
Ona kalsa duaya karşı reisi savunmamıza rağmen reis gelir gelmez duayla bizle olduğundan daha iyi kanka oldu.Ben ne olduğunu söyleyeyim. @Gsyabk duanur ile sıkıntı yaşadıktan sonra bizim gruba tekrar geldi.biz de konuştuk. Sonra konu açtı hayırlı olsun dedim. Dahası yok. Gsyabk sırtından vurulduğunu düşünüyor olay bu. Ayrıntıları siz biliyorsunuz zaten. Bu zamana kadar arkadaşlık yaptık ana bir neden diye sormadan araştırmadan bana bu tavrı takındı. Kendi bilir
Okunuşu güzel değil
Ya senin ne tatlı dilin var öyle.Ne yerdeyim ne gökteyim bugunlerde ben de bilmiyorum evden çıkmaya enerjim yok, çıksam yapacak bir işim yok. Kendim iş yaratıp çıktım Bugün biraz iyi geldi. Giyinmeyi özlemişim
Siz nasılsın güzel şamdancığım ve diğer bütün güzel Kadınlar?
Canımcım muz bende kabız yapıyor ya zaten kabızım fena olurum. Ama soda içerim. Her gün maden suyu içiyorum aynı etki yapmaz mı?Geçmiş olsun canım, ilaç hemen etki etmiyor zamanla ediyormuş,o yüzden geçmemiştir, kramplar da magnezyum eksikliğinden,ilacın ona da faydası olur, sen muz ye,soda iç bu süreçte
Sen nerelisin bacım,bizim oralara çok benzettim seni
Çok geçmiş olsun canım, çok sık olmaya başladı bu ağrılar,sınavları atlatsaydin hayırlısıyla, bir dra görün canım, sinüzit falan olabilir
İnşallah geçer canım 2güne nazaran bugün daha iyi gibiyim. Karnım yumuşadı biraz. Bebeğin haraketlerini kolayca hissedebiliyorum artık. Karnım sertken haraket ediyor da elimi karnım koymasam hissetmiyorumgeçmiş olsun canım benimmagnezyumu ihmal etme. kasılmada geçicidir inşallah
Ya senin ne tatlı dilin var öyle.İnsan tav olur ya. Yılanı deliğinden çıkaran cinsten
He ya. Bu aralar tatlı dile mi ihtiyacım var ondan mıdır bilemedim kijudynin kalbi aktı
Mutlu ettiysem ne güzel ne mutlu :) kelimeleri dikkatli seçmeyi seviyorumYa senin ne tatlı dilin var öyle.İnsan tav olur ya. Yılanı deliğinden çıkaran cinsten
izleyelimtamam başka bulurumbugün gökteki kaleyi izlicektim ben ya burda sohbete daldim.
yarın izleyek mi beraber
Soda diye maden suyunu kastetmiştim canım,maden suyu içmek gerekiyor,Canımcım muz bende kabız yapıyor ya zaten kabızım fena olurum. Ama soda içerim. Her gün maden suyu içiyorum aynı etki yapmaz mı?
Keşkeee inşallah memur olurummemur muydun mononoke:)
ben başladım eski tempoya da döndümne istediğine dikkat et yavum eskisinden iki kat fazla yoğunum ben
en olmadı yetişkinler için boyama kitapları var ya onlardan alirsin:) çok guzeller
Düzenli muz yersen kabız yapmazCanımcım muz bende kabız yapıyor ya zaten kabızım fena olurum. Ama soda içerim. Her gün maden suyu içiyorum aynı etki yapmaz mı?
Evet günde en az 1 tane içmelisiniz. Bebeğin kemik gelişimi için çok faydalıSoda diye maden suyunu kastetmiştim canım,maden suyu içmek gerekiyor,
Yok yok öylesin. Dikkat ediyorum ben bayadır. Tatlı dillisin gerçektenMutlu ettiysem ne güzel ne mutlu :) kelimeleri dikkatli seçmeyi seviyorum
Keşkeee inşallah memur olurumhayattaki en büyük isteğim memur olmak vizyona bak insan jet ister, dünya seyahati ister değil mi
memur değilim özel sektör kölesiyim, benim özel sektörde çalıştığım kurum çok tatlı insanların elinde onları çok seviyorum, keşke süreci toparlasalar işimizin başına dönsek...
Bu hitaba alışıp ismi değiştiriyormuşum, bi anlamı var mı ?
İçiyorum hergün canım. Seviyorum zatenSoda diye maden suyunu kastetmiştim canım,maden suyu içmek gerekiyor,
Ya da muzu nötrlucek seylet, kayısı , armut incir, kabak, salatalık bunlar da bağırsakları çalıştırır,muz yediginde bunlardan birini bir kaçını da birlikte yese belki kabızlık yapmazDüzenli muz yersen kabız yapmaz
Ay ben de çok güldüm. Ama en çok cinayet süsüne güldüydüm. İzlemişindie herhaldeizleyelimNetflix de var mı acaba bakayım.
Dün Bayi Toplantısı mı izledim
Baya güldüm. Fena değil eğlendiriyor tavsiye ederim
Düzenli muz yiyemiyorum midem kaldırmıyor. Çocukken hergün yerdim babam maymunum derdi bana bu yüzden. Ama sonra nolduysa muz yiyince mideme taş oturuyor gibi oluyor. O yüzden bıraktım artık muz yemeyiDüzenli muz yersen kabız yapmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?