Mizahşörler Çıkmazı

Ona kalsa duaya karşı reisi savunmamıza rağmen reis gelir gelmez duayla bizle olduğundan daha iyi kanka oldu.

Ya senin ne tatlı dilin var öyle. İnsan tav olur ya. Yılanı deliğinden çıkaran cinsten

Canımcım muz bende kabız yapıyor ya zaten kabızım fena olurum. Ama soda içerim. Her gün maden suyu içiyorum aynı etki yapmaz mı?

geçmiş olsun canım benim magnezyumu ihmal etme. kasılmada geçicidir inşallah
İnşallah geçer canım 2güne nazaran bugün daha iyi gibiyim. Karnım yumuşadı biraz. Bebeğin haraketlerini kolayca hissedebiliyorum artık. Karnım sertken haraket ediyor da elimi karnım koymasam hissetmiyorum

tamam başka bulurum bugün gökteki kaleyi izlicektim ben ya burda sohbete daldim.
yarın izleyek mi beraber
izleyelim Netflix de var mı acaba bakayım.
Dün Bayi Toplantısı mı izledim
Baya güldüm. Fena değil eğlendiriyor tavsiye ederim

memur muydun mononoke:)
ben başladım eski tempoya da döndüm ne istediğine dikkat et yavum eskisinden iki kat fazla yoğunum ben

en olmadı yetişkinler için boyama kitapları var ya onlardan alirsin:) çok guzeller
Keşkeee inşallah memur olurum hayattaki en büyük isteğim memur olmak vizyona bak insan jet ister, dünya seyahati ister değil mi
memur değilim özel sektör kölesiyim, benim özel sektörde çalıştığım kurum çok tatlı insanların elinde onları çok seviyorum, keşke süreci toparlasalar işimizin başına dönsek...
Bu hitaba alışıp ismi değiştiriyormuşum, bi anlamı var mı ?

bu calciyle benim favori animecimiz hayao miyazakinin filmlerinden birinin kahramanı

inşallah atanirsin canım ya:) ne bölümü seninki:) sen de araştırmacı bı kişilik gibi duruyosun:)

Düzenli muz yersen kabız yapmaz
Ya da muzu nötrlucek seylet, kayısı , armut incir, kabak, salatalık bunlar da bağırsakları çalıştırır,muz yediginde bunlardan birini bir kaçını da birlikte yese belki kabızlık yapmaz

Düzenli muz yersen kabız yapmaz
Düzenli muz yiyemiyorum midem kaldırmıyor. Çocukken hergün yerdim babam maymunum derdi bana bu yüzden. Ama sonra nolduysa muz yiyince mideme taş oturuyor gibi oluyor. O yüzden bıraktım artık muz yemeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…