Valla yoruldum. Resmen çocuğu babadan koruyorumsenin oğlan da az değil heeee. benimkide direk herşeye misilleme yapar
sabah savaş çıkmış evdene bulduysa atmış yerlere. sabahları frekansımiz tutmuyo diyo eşim al dedim özetin bu işte ben ikinizi birden çekiyorum
alışırlar birbirlerine ya. nereye kadar müdahale edebiliriz kiokulu bekleyene kadar insanın gözü yemez ya ikinciyi o kadar beklese ikimizin de var yaşı az çok
görümcen hala o adamla mi evlenmeye çalışıyoeşin kızdıydi en son demi
ilaçlar sıtma ilacı olduğu için ağır geliyor sakın bırakma. İshal de yapabilir ekstra mutsuzlukta verebilir. Sağlıpın yerine gelsin yeter ki bu günler gelir geçer :)İyi değilim kuzum. Daralıyorum çok. İlaçlar epeyce sarsıyor. Midem Bi tuhaf
Evet ilaçlar epeyce kötü yapıyor cnm. Aile hekimine söyledim bugün ama sabret şuan Bi savaş va rgibi düşün ciğerlerinde dedi.eşimin arkadaşları ilaçları içince kötü olduk deyip ilaçları bırakmışlar reyyanimdikkat et Allah beterinden korusun. ne kadar daha ilaç kullanman gerekiyomus
Ne çok iyiyim ne de kötü kuzum. Ama iyi olcam inşallah. Daralmalarım arttı. Dün gece 2 kez nefessiz uyandım ve tekrar uyumaya korktum. İnşallah geçecek bu günlerçok geçmiş olsun Reyyanım ❤ Nasılsın şimdi?
Valla yoruldum. Resmen çocuğu babadan koruyorum
Aynı kişi Samdanım yaa. Daha sert ataklara başlamış kv karşı. Gelecekler diye. Kv kesinlikle istemiyorum kaçarsan kapı orda demiş. Görümce arkadaşına arattırmış annesini. Teyze x hasta olacağım beni vermiyorlar. Kendimi intihar edeceğim demişkv de delisi olan her gün ölüsü olan bir gün demiş. atarsa atsın yetti onun koca derdi demiş kadının üstüne baskı yapınca tamam vereceğim seni ama 400gr altın ve 1 ev alacak demiş
o zaman baya yoğum yaşıyorsun sen bu hastalığı. En azından evdesin.Evet ilaçlar epeyce kötü yapıyor cnm. Aile hekimine söyledim bugün ama sabret şuan Bi savaş va rgibi düşün ciğerlerinde dedi.
Ne çok iyiyim ne de kötü kuzum. Ama iyi olcam inşallah. Daralmalarım arttı. Dün gece 2 kez nefessiz uyandım ve tekrar uyumaya korktum. İnşallah geçecek bu günler
Evet ilaçlar epeyce kötü yapıyor cnm. Aile hekimine söyledim bugün ama sabret şuan Bi savaş va rgibi düşün ciğerlerinde dedi.
Ne çok iyiyim ne de kötü kuzum. Ama iyi olcam inşallah. Daralmalarım arttı. Dün gece 2 kez nefessiz uyandım ve tekrar uyumaya korktum. İnşallah geçecek bu günler
Evet cnm biri sıtma biri de tamamen virüs ilacı imiş.ilaçlar sıtma ilacı olduğu için ağır geliyor sakın bırakma. İshal de yapabilir ekstra mutsuzlukta verebilir. Sağlıpın yerine gelsin yeter ki bu günler gelir geçer :)
ay bilimiyorum samdan ama evlenirse asrın hatasını yapar şapşal. 28 yaşındaki kızın koca diye yollara dökülmesi hele ki bu kadar mantıksız düşünmesi saçma ya. bu yaşına kadar beklemişsin bula bula bunu mu buldun be kızım.
Vecihi geldi aklıma ama tam tekmil hazırdı herşeyiyle evliliğe
vay ve ne yılmaz aşkmış arkadaş. olmadı müjde ar gibi evden kaçtım deyip dolaba saklansin
koruma bence. o da zamanla öğrenecek nasıl davranması gerektiğini. biz araya girdikçe bi havalara giriyolar sabredecekken etmiyolar falan. ben ona da sinirleniyorum. babamın evinden getirmedim ya ben bu çocuğu.
hadi bakalımbelki seneye sana da gün sayıyo oluruz calci
o zaman baya yoğum yaşıyorsun sen bu hastalığı. En azından evdesin.
Evet cnm geç kaldım ben bu yüzden zor atlatıcam galiba. Ta ciğere inene kadar bekledim işteAllah yardımcın olsun canım yainşallah çabucak geçer. konuşabiliyo musun. konuşurken falan da zorluyo mu
ay bilimiyorum samdan ama evlenirse asrın hatasını yapar şapşal. 28 yaşındaki kızın koca diye yollara dökülmesi hele ki bu kadar mantıksız düşünmesi saçma ya. bu yaşına kadar beklemişsin bula bula bunu mu buldun be kızım.
Eşimin en sevmediğim özelliği bu.
Hayırlısı bakalım ❤
Evet cnm geç kaldım ben bu yüzden zor atlatıcam galiba. Ta ciğere inene kadar bekledim işteher 2 tarafında da varmış mubarek.
Yok konuşmak zorluyor. Tlflara hiç bakmıyorum bu yüzden.
Annemde kalıyorum cnm. Eve bırakmadılar kimse bakamaz diye.anladım canım Allah yardımcın olsun. bol bol dinlencidden yaşamayan insan için anlaması zor bişey. yemeğini falan yapan getiren var mi tek başına mi idare etmeye çalışıyosun
Annemde kalıyorum cnm. Eve bırakmadılar kimse bakamaz diye.
Annem daha iyi şükür. Aslında o da yaşadı ama Dr.a gitmeye ikna edemedik. İnşallah tekrar hasta olmaz.iyi bari canım böyle daha iyi olmuş en azından sorumluluğun daha az. tez zamanda iyileşirsin inşallah
annenlerde de var mi Corona
Annem daha iyi şükür. Aslında o da yaşadı ama Dr.a gitmeye ikna edemedik. İnşallah tekrar hasta olmaz.
Bende ayrı odada duruyorum. Ayrı yiyorum. Ayrı wc kullanıyorum.
Tm cnm. Yine uzun uzun konuşuruz inşallahMehfam kısa zamanda geçer inşallah rahatsızlığın reyyanım dua ediyorum sana
Kuzularım geldim geri gidiyorum. Kuaföre geldim ben de şimdi ama güveniyorum inşallah bir şey çıkmaz.
Annem bence tam atlatmadı. Halsizlik var. Şimdi de gitmem, Sana kim bakacak diyor.o kadar ciddi demi hastalık oluncaannen tamamen atlatti mi peki canım. senden daha iyi durumda mı sadece
bu safoz evlenir evlendiği gün anneye ağlamaya başlarbabaannem der ki herkesin kokladigi torbayi burnuna takcan. ot koklayana ot torbası mok koklayana mok torbasısizinki de o hesap. anlamayacak başı yanmadan. kaynanan güzel talepte bulunmuş bakalım ne diyecekler.
eşin de zamanla alışır ya çocuk büyüdükçe biraz daha kolay oluyo anlaşmak:)
Neysen koruyomuş töbeler olsunbebeği koruduğuna inaniyolar o kakaninkimsenin eline geçmesin maksat
eski kafalı biri belli ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?