Mizahşörler Çıkmazı

Valla yoruldum. Resmen çocuğu babadan koruyorum

Aynı kişi Samdanım yaa. Daha sert ataklara başlamış kv karşı. Gelecekler diye. Kv kesinlikle istemiyorum kaçarsan kapı orda demiş. Görümce arkadaşına arattırmış annesini. Teyze x hasta olacağım beni vermiyorlar. Kendimi intihar edeceğim demiş kv de delisi olan her gün ölüsü olan bir gün demiş. atarsa atsın yetti onun koca derdi demiş kadının üstüne baskı yapınca tamam vereceğim seni ama 400gr altın ve 1 ev alacak demiş

İyi değilim kuzum. Daralıyorum çok. İlaçlar epeyce sarsıyor. Midem Bi tuhaf
ilaçlar sıtma ilacı olduğu için ağır geliyor sakın bırakma. İshal de yapabilir ekstra mutsuzlukta verebilir. Sağlıpın yerine gelsin yeter ki bu günler gelir geçer :)

eşimin arkadaşları ilaçları içince kötü olduk deyip ilaçları bırakmışlar reyyanim dikkat et Allah beterinden korusun. ne kadar daha ilaç kullanman gerekiyomus
Evet ilaçlar epeyce kötü yapıyor cnm. Aile hekimine söyledim bugün ama sabret şuan Bi savaş va rgibi düşün ciğerlerinde dedi.
çok geçmiş olsun Reyyanım ❤ Nasılsın şimdi?
Ne çok iyiyim ne de kötü kuzum. Ama iyi olcam inşallah. Daralmalarım arttı. Dün gece 2 kez nefessiz uyandım ve tekrar uyumaya korktum. İnşallah geçecek bu günler

Vecihi geldi aklıma ama tam tekmil hazırdı herşeyiyle evliliğe

vay ve ne yılmaz aşkmış arkadaş. olmadı müjde ar gibi evden kaçtım deyip dolaba saklansin

koruma bence. o da zamanla öğrenecek nasıl davranması gerektiğini. biz araya girdikçe bi havalara giriyolar sabredecekken etmiyolar falan. ben ona da sinirleniyorum. babamın evinden getirmedim ya ben bu çocuğu.

hadi bakalım belki seneye sana da gün sayıyo oluruz calci

o zaman baya yoğum yaşıyorsun sen bu hastalığı. En azından evdesin.

Allah yardımcın olsun canım ya inşallah çabucak geçer. konuşabiliyo musun. konuşurken falan da zorluyo mu

ay bilimiyorum samdan ama evlenirse asrın hatasını yapar şapşal. 28 yaşındaki kızın koca diye yollara dökülmesi hele ki bu kadar mantıksız düşünmesi saçma ya. bu yaşına kadar beklemişsin bula bula bunu mu buldun be kızım.
Eşimin en sevmediğim özelliği bu.

Hayırlısı bakalım ❤

o zaman baya yoğum yaşıyorsun sen bu hastalığı. En azından evdesin.
Allah yardımcın olsun canım ya inşallah çabucak geçer. konuşabiliyo musun. konuşurken falan da zorluyo mu
Evet cnm geç kaldım ben bu yüzden zor atlatıcam galiba. Ta ciğere inene kadar bekledim işte her 2 tarafında da varmış mubarek.
Yok konuşmak zorluyor. Tlflara hiç bakmıyorum bu yüzden.

babaannem der ki herkesin kokladigi torbayi burnuna takcan. ot koklayana ot torbası mok koklayana mok torbası sizinki de o hesap. anlamayacak başı yanmadan. kaynanan güzel talepte bulunmuş bakalım ne diyecekler.

eşin de zamanla alışır ya çocuk büyüdükçe biraz daha kolay oluyo anlaşmak:)

Evet cnm geç kaldım ben bu yüzden zor atlatıcam galiba. Ta ciğere inene kadar bekledim işte her 2 tarafında da varmış mubarek.
Yok konuşmak zorluyor. Tlflara hiç bakmıyorum bu yüzden.

anladım canım Allah yardımcın olsun. bol bol dinlen cidden yaşamayan insan için anlaması zor bişey. yemeğini falan yapan getiren var mi tek başına mi idare etmeye çalışıyosun

iyi bari canım böyle daha iyi olmuş en azından sorumluluğun daha az. tez zamanda iyileşirsin inşallah

annenlerde de var mi Corona
Annem daha iyi şükür. Aslında o da yaşadı ama Dr.a gitmeye ikna edemedik. İnşallah tekrar hasta olmaz.
Bende ayrı odada duruyorum. Ayrı yiyorum. Ayrı wc kullanıyorum.

Annem daha iyi şükür. Aslında o da yaşadı ama Dr.a gitmeye ikna edemedik. İnşallah tekrar hasta olmaz.
Bende ayrı odada duruyorum. Ayrı yiyorum. Ayrı wc kullanıyorum.

o kadar ciddi demi hastalık olunca annen tamamen atlatti mi peki canım. senden daha iyi durumda mı sadece

o kadar ciddi demi hastalık olunca annen tamamen atlatti mi peki canım. senden daha iyi durumda mı sadece
Annem bence tam atlatmadı. Halsizlik var. Şimdi de gitmem, Sana kim bakacak diyor.
Benim 14 gün dolunca ikimizde tekrar tomografi çekincez bakalım ne çıkacak.

bu safoz evlenir evlendiği gün anneye ağlamaya başlar
İnşallah canım. Aslında çocukla çok güzel ilgilenir banyosunu yaptırır yemeğini yedirir saçını bağlar ana gergin bir adam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…