- 6 Kasım 2014
- 6.012
- 16.246
- 248
bu safoz evlenir evlendiği gün anneye ağlamaya başlar
İnşallah canım. Aslında çocukla çok güzel ilgilenir banyosunu yaptırır yemeğini yedirir saçını bağlar ana gergin bir adam işte
Annem bence tam atlatmadı. Halsizlik var. Şimdi de gitmem, Sana kim bakacak diyor.
Benim 14 gün dolunca ikimizde tekrar tomografi çekincez bakalım ne çıkacak.
Nurtopu gibi Bi covid-19'um oldu kuzum
İnşallah cnm. Rabbim korusun annemiinşallah temiz çıkar ikinizinde ama keşke annen de test yaptirsaymis ya. sana biri bakcak diye kendine bişey olursa Allah korusuninşallah ikna olur reyyanim.
Gecmis olsun.Nurtopu gibi Bi covid-19'um oldu kuzum
Teşekkür ederimGecmis olsun.
Bende hastaydim atlattim gibi amaTeşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canımAnnem bence tam atlatmadı. Halsizlik var. Şimdi de gitmem, Sana kim bakacak diyor.
Benim 14 gün dolunca ikimizde tekrar tomografi çekincez bakalım ne çıkacak.
Öyle mi? Geçmiş olsun. Kaçıncı gündesinBende hastaydim atlattim gibi ama
Sağol cnm.Çok geçmiş olsun canım❤❤acil şifalar
Geçmiş olsun canımNurtopu gibi Bi covid-19'um oldu kuzum
Sagolun. 9. Gundeyim ama 12 gundur karantinadayim.Öyle mi? Geçmiş olsun. Kaçıncı gündesin
Aynen. Annesine dertlense kendin ettin kendin buldun der susmaz. Otur çek derkaynanan kendi düşen ağlamaz diyebilen biri mi peki:) öyleyse cesaret edemez görümcen evlenmeye.
kız maşallah daha napcak:) zamanla siniri de törpülenir:) babalar oğullarıyla biraz çatışma içinde oluyo zaten.
Teşekkür ederim. Erken teşhis çok önemli. Hemen hissettiğin an gitmek lazımmışGeçmiş olsun canım ☹ bu hastalığa yakalanmayan kalmayacak bu gidişle belli bari hafif atlatsak.
İlaçlar bitmiştir demi? Şuan nasıl hissediyorsunSagolun. 9. Gundeyim ama 12 gundur karantinadayim.
Geçmiş olsan iranlı Azeri kızıSagolun. 9. Gundeyim ama 12 gundur karantinadayim.
Tabiki canım herşeyde oyle ,Rabbim yardımcısı olsun herkesin. Sende bol bol meyve ye direncini arttıracak gıdalar al .Teşekkür ederim. Erken teşhis çok önemli. Hemen hissettiğin an gitmek lazımmış
Ilac cumartesi bitti. O ilac mahfetti beni. Mide bulantisindan su bile icemiyordum. Suan iyiyim sukur. Istahim geri acildi. Hatta fazlaca yiyorumİlaçlar bitmiştir demi? Şuan nasıl hissediyorsun
Sagol canim dikkat edin kendinize :) iranli ve azeri degilim bu arada biliyorsun de mi :)Geçmiş olsan iranlı Azeri kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?