8 tane atılan demi? Çok fena yapıyor. Diğer tek olan öyle yapmıyor ama o çok atılan fena yaptı beni de.Ilac cumartesi bitti. O ilac mahfetti beni. Mide bulantisindan su bile icemiyordum. Suan iyiyim sukur. Istahim geri acildi. Hatta fazlaca yiyorum
hiiişşşşttt lütfen benim için öylesin amaSagol canim dikkat edin kendinize :) iranli ve azeri degilim bu arada biliyorsun de mi :)
Bana 10 tane verdiler ondan. 5 gunluk tedavi dediler. Internette arastirdim sitma ilaciymis. Almaya basladigim gunden beri kusmaktan icim disima cikmisti. Neyseki bitti de duzeldim. Sen kullaniyor musun hala8 tane atılan demi? Çok fena yapıyor. Diğer tek olan öyle yapmıyor ama o çok atılan fena yaptı beni de.
Bana 3 hap verdiler. Biri ağrı kesici. Diğerlerinden biri sıtma ilacı biri de virüs ilacı. Virüs ilacı olanı ilk gün sabah 8 akşam 8 attım. Sonraki günler 3er 3er atıyorum sabah akşam. Diğer sıtma olan tek atıyorum evet 10 tane.Bana 10 tane verdiler ondan. 5 gunluk tedavi dediler. Internette arastirdim sitma ilaciymis. Almaya basladigim gunden beri kusmaktan icim disima cikmisti. Neyseki bitti de duzeldim. Sen kullaniyor musun hala
Amin inşallah cnm. Annem zorla yediriyor. Babamla ikisi sürekli bişey koyuyor kapıya. Yemediğim zaman da kızıyorlarTabiki canım herşeyde oyle ,Rabbim yardımcısı olsun herkesin. Sende bol bol meyve ye direncini arttıracak gıdalar al .
yemen lazım. Sonrasında da yemen lazım. Benim yanımdaki kız ilk yakalananlardan. Mart ayında hasta oldu. İşe başladıktan sonra kız kötüleşmeye başladı. Sürekli tansiyonu düşüyor. Vücutta vitamin namına hiç bir şey kalmamış. O yüzden yemelisin şimdi de sonra daAmin inşallah cnm. Annem zorla yediriyor. Babamla ikisi sürekli bişey koyuyor kapıya. Yemediğim zaman da kızıyorlarama midem zor alıyor.
Tm cnm inşallah. Nasıl özlemişim sizlerle sohbet etmeyiyemen lazım. Sonrasında da yemen lazım. Benim yanımdaki kız ilk yakalananlardan. Mart ayında hasta oldu. İşe başladıktan sonra kız kötüleşmeye başladı. Sürekli tansiyonu düşüyor. Vücutta vitamin namına hiç bir şey kalmamış. O yüzden yemelisin şimdi de sonra da
Canım benim zorlada olsa ye busefer guctende düşersin Allah korusun,nasıl grip olunca iyi beslenip bol vitamin alıyorsak bundada öyle ama bu daha zor bir surec. Zorla yemeye çalış evet başımıza gelmedigi icin belki demesi kolay ama o virüsle vücudunun da mücadele etmesi için bu şart.Amin inşallah cnm. Annem zorla yediriyor. Babamla ikisi sürekli bişey koyuyor kapıya. Yemediğim zaman da kızıyorlarama midem zor alıyor.
bizde seni özledik ❤Tm cnm inşallah. Nasıl özlemişim sizlerle sohbet etmeyi
Tm cnm yicem inşallahCanım benim zorlada olsa ye busefer guctende düşersin Allah korusun,nasıl grip olunca iyi beslenip bol vitamin alıyorsak bundada öyle ama bu daha zor bir surec. Zorla yemeye çalış evet başımıza gelmedigi icin belki demesi kolay ama o virüsle vücudunun da mücadele etmesi için bu şart.
Canim ben yemeden hemen önce kusuyordum. Bi 10 dk en azinda rahatlama oluyordu. O arada hemen yiyordum. En azindan meyve ye. Ben kahvalti dahil sadece meyve yiyebildim. Su da asiri bulanti yapiyor. Suyu da yudum yudum sık sık icmeye calisAmin inşallah cnm. Annem zorla yediriyor. Babamla ikisi sürekli bişey koyuyor kapıya. Yemediğim zaman da kızıyorlarama midem zor alıyor.
Tat koku alabiliyor musun sen? Ben yaklaşık 10 gündür alamıyorum. Su falan çok tuhaf.Canim ben yemeden hemen önce kusuyordum. Bi 10 dk en azinda rahatlama oluyordu. O arada hemen yiyordum. En azindan meyve ye. Ben kahvalti dahil sadece meyve yiyebildim. Su da asiri bulanti yapiyor. Suyu da yudum yudum sık sık icmeye calis
Evet onu çok önerdiler ama aldırmadım hiç. Propolis almış kardeşim onu denicektim unuttumMehfam doktor bide c vitamini takviyesi verdi. Efervesan tabletler oluyor ya suya atinca eriyen. Gunde 2 tane ondan ictim. O ve cok az yiyebildigim meyve ayakta tuttu beni. Mumkun oldukca yemeye calis
Benim zaten ilk belirtim tat ve koku kaybi oldu. Sonra halsizlik ve ates cikti. 4 gundur falan agzimin tadi geri geldi. Suan tat ve koku yerinde. Sende de gelecektir. Birde tavsiyem zahteri biliyor musun bilmiyorum ama zahter cayi demleyio ic. Akciger enfeksiyonu gidermeye birebir.Tat koku alabiliyor musun sen? Ben yaklaşık 10 gündür alamıyorum. Su falan çok tuhaf.
Kekik değil mi cnm o? Kekikten farklı mıBenim zaten ilk belirtim tat ve koki kaybi oldu. Sonra halsizlik ve ates cikti. 4 gundur falan agzimin tadi geri geldi. Suan tat ve koku yerinde. Sende de gelecektir. Birde tavsiyem zahteri biliyor musun bilmiyorum ama zahter cayi demleyio ic. Akciger enfeksiyonu gidermeye birebir.
Kekikle ayni tur ama zahter farkli biraz. Bi akrabanizdan rica edin sana aktardan alsin. Bardak ustu suzekler var ya. Icine koyup sicak suyu uzerinden dok. 2 dk bardakta bekleyip demini alsin ic. Cok faydali bi bitki. Ben kahvaltida mutlaka 1 bardak iciyorum. O C vitaminini de ihmal etme aldir mutlaka. Seni bu donemde ayakta tutacak olan kesinlikle vitaminler. Odan da cok hareketsiz de kalma. Az da olsa egzersiz yapmaya calis. Cabuk atlatirsin insallah. Moral bozma sakin :)Kekik değil mi cnm o? Kekikten farklı mı
Tm cnm. Aldırayım Bi inşallahKekikle ayni tur ama zahter farkli biraz. Bi akrabanizdan rica edin sana aktardan alsin. Bardak ustu suzekler var ya. Icine koyup sicak suyu uzerinden dok. 2 dk bardakta bekleyip demini alsin ic. Cok faydali bi bitki. Ben kahvaltida mutlaka 1 bardak iciyorum. O C vitaminini de ihmal etme aldir mutlaka. Seni bu donemde ayakta tutacak olan kesinlikle vitaminler. Odan da cok hareketsiz de kalma. Az da olsa egzersiz yapmaya calis. Cabuk atlatirsin insallah. Moral bozma sakin :)
Amin biz yine evimizde atlatiyoruz. Ben bigun rahatsizlandim acilde bana serum verdiler. 55 yaslarinda falan bu adam agliyordu. Napti bana bu diye. Kimse basina gelene kadar ciddiye almiyor malesef. Tamam kimisi hafif atlatiyor ama kimisinide mahfediyor.Tm cnm. Aldırayım Bi inşallah
Şükür moralim iyi. Ne yapalım yaşanacakmış bu günler. Rabbim nefessiz kalanlara yardım etsin ☹
Demi kesinlikle ya. Ben ilk 10 gün çok kötü oldum. Aşırı eklem ağrım oldu. Ağladım resmen ağrılardan. Baş ağrım hakeza öyle idi. Mide bulantısı vs. 4 gün sonra da koku ve tat kaybı yaşadım. Ama hâlâ gitmedim. Ama 10.günün gecesi titreyerek ve müthiş Bi eklem ağrısı ile uyanınca gittim hastaneye. Dr kızdı neredesin bütün belirtilerin var diye tomografiye gönderdi. Ve sonuç ciğerin her iki tarafına da inmiş virüsAmin biz yine evimizde atlatiyoruz. Ben bigun rahatsizlandim acilde bana serum verdiler. 55 yaslarinda falan bu adam agliyordu. Napti bana bu diye. Kimse basina gelene kadar ciddiye almiyor malesef. Tamam kimisi hafif atlatiyor ama kimisinide mahfediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?