Mizahşörler Çıkmazı

Sen baya gec gitmissin cnm naptin oyle. Ben tomografide sadece hafid duzeyde olabilir yaziyordu. Sana suruntu testi yapildi degil mi?

Rahatsizlandigin zaman ihmal etme. Nefes darligi olur, halsizlik olur. Baktin artiyor hemen git hastaneye. Ben ilacin son gunu iyiydim biraz ama sirf yemek yiyemiyorum diye hastaneye gittim dedim bana gida niyetine serum takin. Bir haftadir yemek yiyemiyordum gucsuz dusmustum cunku. Kendine cok dikkat et. Evde kim bakiyor sana?

Malesef ihmal ettim cnm. Sürüntü de alındı. Ama önce tomoda çıktı zaten. Annem bakıyor. Evimde bırakmadılar annemler.

Malesef ihmal ettim cnm. Sürüntü de alındı. Ama önce tomoda çıktı zaten. Annem bakıyor. Evimde bırakmadılar annemler.
Şu hazir yemek kaplari varya köpükten. Tabldot diyorlar galiba. Ben ondan aldirdim hic bulasikla falanda ugrasilmadi evde. Icinde plastik catal ve kasikta cikiyor hem.Yemegi yiyince direk posete koyup agzini bagladim. Gunluk de cope attirdim sonra. Hem hijyenik oluyor hemde annene bulastirma riskin azalir.

Bana 10 tane verdiler ondan. 5 gunluk tedavi dediler. Internette arastirdim sitma ilaciymis. Almaya basladigim gunden beri kusmaktan icim disima cikmisti. Neyseki bitti de duzeldim. Sen kullaniyor musun hala
Ayy sana da geçmiş olsun

Ayy sana da geçmiş olsun
Aman dikkat edin gozunuzu seveyim. Ilk once maske sonra el temizligi. Disariya cikinca eve donupde kendinizi dezenfekte edene kadar kesinlikle elinizi yuzunuze goturmeyin.

Aman dikkat edin gozunuzu seveyim. Ilk once maske sonra el temizligi. Disariya cikinca eve donupde kendinizi dezenfekte edene kadar kesinlikle elinizi yuzunuze goturmeyin.
Herkes bana sen çok abartıyorsun diyor varsın desinler umrumda bile değil. Acı eşiğim çok düşük. Olsam ailem de yanımda yok bana baksın. O yüzden deli gibi dikkat ediyorum. Allah acil şifa versin sana ve hasta olan herkese. Olmayanları da korusun

O abartiyorsun diyenler hastanede inim inim inliyorlar. Baslarina gelince gorecekler. En basit sey nefes almak zulum oldugu zaman, aldiklari her nefes cigerlerine battigi zaman ah essek kafam diyecekler ama is isten gecmis olacak.

Kimse gencligine de guvenmesin oldurmese bile cigerleri yipratiyor

Ben bir ara zona çıkarmıştım ve antiviral almıştım. Benim bağırsaklarımı mahvetmişti.

Kaynanamla küstüm konuşmuyorum bana sardığı noktalardan biri de buydu. Ruh hastası olmuşum muamelesi yaptı. Evladının düğününde maske bile takmadı. Ellerimi yıkamama kolonyalamama her şeye laf söyledi. Duru su mikrobu süpürürmüş, çok su içerse hasta olmazmış, zaten o gençmiş, ona bir şey olmazmış bize hiç olmazmış. Ölenlere yalandan korona diyorlarmış. Seni kapatırlar bi odaya yemeğini bile kapı aralığından verirler dedim, inanmadı. Bi kapsın göreceğim onu. Cahiller ya! Dikkat edenler bile korunamazken nelerine güveniyolarsa arabalara doluşup doluşup vaka çıkan o çok sevdikleri köylerine gidiyorlar. Onlarda bişey olmaz diye sevme derecelerine göre hrkesi topluyorlar, sevmediklerine de korona var gelmeyin diyorlar. Karnı burnunda hamile kızı bile egolarını tatmin için hasta ziyaretine hastaneye gitmeye zorluyorlar. Allah ıslah etsin

Böylelerine de bişey olmuyor ya. Biz dikkat ettikçe oldu.
Hiç Bi yere gitmedim. Gezmedim ama geldi yine. Anlamıyorum bu insanların rahatlığını

Kaynanan hasta olsunda gorsun o zaman birsey olmazi. Bu sinsi bir hastalik kime ne yapacagi belirsiz. Kimini öldürüyor kimisinin haberi bile olmuyor. Cehaletten baska birsey degil. Sen onlemini al onlari bosver. Napiyorsa yapsinlar

Böylelerine de bişey olmuyor ya. Biz dikkat ettikçe oldu.
Hiç Bi yere gitmedim. Gezmedim ama geldi yine. Anlamıyorum bu insanların rahatlığını ☹
Sorma gerçekten olsun diye demiyorum Allah düşmanımın başına bile vermesin ama o rahatlığa ben çoktan olmuştum.
Kaynanan hasta olsunda gorsun o zaman birsey olmazi. Bu sinsi bir hastalik kime ne yapacagi belirsiz. Kimini öldürüyor kimisinin haberi bile olmuyor. Cehaletten baska birsey degil. Sen onlemini al onlari bosver. Napiyorsa yapsinlar
Aynen ne hali varsa görsün artık eyvah para etmez sonra ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…