Ben yatıyorum cnm hep olduğu gibi. Biraz kitap okudum sonra size bakmak istedimnapiyosunuz kızlar
Bir olmaz iki olmaz üçüncüde olur. Ben domuz gribine üç sene sonra yakalandımSorma gerçekten olsun diye demiyorum Allah düşmanımın başına bile vermesin ama o rahatlığa ben çoktan olmuştum.
Aynen ne hali varsa görsün artık eyvah para etmez sonra ama
A aa ay baya bahtsızlık olmuş canımBir olmaz iki olmaz üçüncüde olur. Ben domuz gribine üç sene sonra yakalandımOlmaz diye bir şey yok. Oluyor.
Ben yatıyorum cnm hep olduğu gibi. Biraz kitap okudum sonra size bakmak istedim
Belli birsey yok. Karantina bitince yapilir diyorlar.
SormaA aa ay baya bahtsızlık olmuş canım
Malesef cnm annemlerde İnternet yok. Benim tlfda da fazla yok.ben bugün film izlicektim:) netin varsa sen de aç reyyanim:) birlikte izleriz
gökteki kale yi izlicektik. ne okuyosun su an:)
Insallah cnminşallah hasarsiz atlatirsin canım
Ben de uzandım samdanım azıcık size bakayım dedimnapiyosunuz kızlar
Uğramadi canım ama haber aldım iyi, dua bekliyorYoulost16 gibi bir vefasız uğradı mı acaba?
Ben burdayım, Trendyol da bayağı indirim var oraya bakıyordumGece yarısı ve ben❤❤
Uyudunuz muuuuu
Ne almayı düşünüyorsunBen burdayım, Trendyol da bayağı indirim var oraya bakıyordum
Ev için araç gereç ekledim sepete,bir kaç t-shirt kızıma oğluma,minige çıtçıtlı body, kendime bir kaç özel bir şeyNe almayı düşünüyorsun☺
İnşallah kalır canım güle güle kullanınEv için araç gereç ekledim sepete,bir kaç t-shirt kızıma oğluma,minige çıtçıtlı body, kendime bir kaç özel bir şey
Yarına kalırsa sepettekiler eşime atacağım
Bii cee ee yaptı ama yok :)Youlost16 gibi bir vefasız uğradı mı acaba?
Uğramadi canım ama haber aldım iyi, dua bekliyor ❤
Bii cee ee yaptı ama yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?