Reyyannn kovid 19 mu oldun canimmm cok cok gecmis olsun Allah sifalar versinnn cok uzuldum ya kimden nereden bulastgni bilebiliyirmusun cnm esinde filanda varmiEvet cnm biri sıtma biri de tamamen virüs ilacı imiş.
Evet cnm covid oldum. Kimden bulaştı bilmiyorum. Eşim iyi şükür.Reyyannn kovid 19 mu oldun canimmm cok cok gecmis olsun Allah sifalar versinnn cok uzuldum ya kimden nereden bulastgni bilebiliyirmusun cnm esinde filanda varmi
Gunaydin bu arada herkese
yok kendisi 6da olacakGünaydınn
Baloncukumm aşılama sonucun mu belli oluyor???
Ay hadi hayırlısı inşallah yaa ❤yok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
Hadi inşallah hayırlı olsun. Rabbim nasip etsin Bi minnakyok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
yok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
Hadi cnm hayirli haberlerini bekliyoruz :)yok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
saliselerle önüme geçtin
Canimmmm hayırlısıyla olacak inşaallah. Rabbim gönlüne göre versinyok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
Yok yok bu iyiye işaret. Sen rakiplerine fark atacaksın öne geçeceksinHep diyom hayattaki şansımı böyle böyle harcıyom ben o yüzden her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?