Günaydın hatun nasılsın ?Günaydınnn☺
İyiyim canım. Sen nasılsın?Günaydın hatun nasılsın ?
dünden iyiyim çalışıyorum işteyim :)İyiyim canım. Sen nasılsın?
Canimm sana da cok cok gecmis olsunnAman dikkat edin gozunuzu seveyim. Ilk once maske sonra el temizligi. Disariya cikinca eve donupde kendinizi dezenfekte edene kadar kesinlikle elinizi yuzunuze goturmeyin.
Umarım umarım umarımYok yok bu iyiye işaret. Sen rakiplerine fark atacaksın öne geçeceksin
Insallah 14 gun sonra guzel haberlerle gelirsin bjze canimmyok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
Hayırlısı olsun inşAllah kuzumyok kendisi 6da olacakaşılamam yani daha 14 gün snra belli olur
Birkaç gündür hava efil efildi bugün yine çok sıcak ya limonsuzumSelam kızlar nasılsınız ☺
Ahhhh Allah sahidim dün buraya girdim kalbimden geçtin dedim yazayım sonra kaldı öyle demek ki kalp kalbe karşıymışYoulost16 gibi bir vefasız uğradı mı acaba?
oooo kimler gelmiş kimler ❤ Ya nerelerdesin sen zebram yaaaAhhhh Allah sahidim dün buraya girdim kalbimden geçtin dedim yazayım sonra kaldı öyle demek ki kalp kalbe karşıymış
Yaaa kelebeğim benim canımmmoooo kimler gelmiş kimler ❤ Ya nerelerdesin sen zebram yaaa
eskiden ne güzel yazışırdık oysa kiYaaa kelebeğim benim canımmm❤❤ Valla ben kayıplardayım buraya artık pek girmiyorum ☹
Evet eskiden çok yazardım ama şimdi biraz uzaklaşmak istedim biliyorsun bazı sebeplerden işte aklıma takmamak için uzak kalmayı tercih ettimeskiden ne güzel yazışırdık oysa kiBen buldum seni sen getirdin beni buraya ama sen yoksun
Çabuk bitsin hasret o zaman. Özlüyoruz seniEvet eskiden çok yazardım ama şimdi biraz uzaklaşmak istedim biliyorsun bazı sebeplerden işte aklıma takmamak için uzak kalmayı tercih ettim
O zaman bolca dua eder misin kuzum ne kadar çabuk kabul olursa o kadar iyiÇabuk bitsin hasret o zaman. Özlüyoruz seni
dualarım seninle güzel kalpli arkadaşım benim ❤O zaman bolca dua eder misin kuzum ne kadar çabuk kabul olursa o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?