Mizahşörler Çıkmazı

Geldim kızlar. Biraz moralsiz olsamda bundan sonrası kısmet..inşallah benimde evladım kısmetimde vardır
Burada Elhan abla sayesinde sizlerle tanıştım ve kısa sürede beni aranıza aldınız ve bugün desteklerinizi esirgemediniz
Allah hepinizden razı olsun
Hakkınzı helal edin

C Calcifer unutmadan beni ağlattın diyim sana :)

Ama ne oldu ya neden ağladın? İnşallah güzel sonuçlanır. Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme neolur. Moralini yüksek tut. Nasipde varsa oluverir. Allah ol dedi mi ne engel olabilirki. Olmazsa da vardır hikmeti diyeceğiz. Bak ben 9 yıldır böyle diyorum ve huzurluyum. Elbet üzülüyorum. İçimde bazen Bi yerler çok acıyor ama hayırlısı diyorum.
Ama dileyelim ki Rabbim seni çok fazla bekletmesin de sevindirsin..
Bi damla ve bir yumurta değil mi olmasına sebep e Rabbimin kudreti sonsuz bakarsın oluverir.
Hadi üzülme. Bak ben seni çok iyi anlıyorum ve çok dua edeceğim

Cnm allah razı olsun inş artık hiç birimiz beklemeyiz
Asıl sen nasılsın nasıl oldun

Sen çok güçlü bi kadınsın kuzum, benden çok daha bilirsin sonu güzel biten mutlu sonlu aile hikayelerini biz bir şeyi ne kadar istesek de Allah bizim için en doğru zamanı en iyi olanı bilen, o zaman veren. Biz istediğimiz şey için elimizden geleni yapcaz tevekkülle bırakcaz işi. İçin kalbin ferah olsun senin de istediğin haberleri alacağın zamanlar gelecek inşallah

Canm Allah razı olsun
Umarım bu topikte kimin ne dileği varsa gerçek olur

Canimmm insallah tutar

Ablammmm
Biri beni durdursun yoruldum inan...havami yesinler
Tatlım nasılsın bebemiz nasıl...ben iyiyim işte eve geldim pasakliligim zirvede şu an aldırmıyorum kulüpte özlem gideriyorum...
İyiyiz ablacım çok şükür. Yoksun bayadır merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…