Ama ne oldu ya neden ağladın? İnşallah güzel sonuçlanır. Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme neolur. Moralini yüksek tut. Nasipde varsa oluverir. Allah ol dedi mi ne engel olabilirki. Olmazsa da vardır hikmeti diyeceğiz. Bak ben 9 yıldır böyle diyorum ve huzurluyum. Elbet üzülüyorum. İçimde bazen Bi yerler çok acıyor ama hayırlısı diyorum.Geldim kızlar. Biraz moralsiz olsamda bundan sonrası kısmet..inşallah benimde evladım kısmetimde vardır
BuradaElhan abla sayesinde sizlerle tanıştım ve kısa sürede beni aranıza aldınız ve bugün desteklerinizi esirgemediniz
Allah hepinizden razı olsun
Hakkınzı helal edin
C Calcifer unutmadan beni ağlattın diyim sana :)
Cnm allah razı olsun inş artık hiç birimiz beklemeyizAma ne oldu ya neden ağladın? İnşallah güzel sonuçlanır. Hakkında hayırlısı olsun. Üzülme neolur. Moralini yüksek tut. Nasipde varsa oluverir. Allah ol dedi mi ne engel olabilirki. Olmazsa da vardır hikmeti diyeceğiz. Bak ben 9 yıldır böyle diyorum ve huzurluyum. Elbet üzülüyorum. İçimde bazen Bi yerler çok acıyor ama hayırlısı diyorum.
Ama dileyelim ki Rabbim seni çok fazla bekletmesin de sevindirsin..
Bi damla ve bir yumurta değil mi olmasına sebep e Rabbimin kudreti sonsuz bakarsın oluverir.
Hadi üzülme. Bak ben seni çok iyi anlıyorum ve çok dua edeceğim
Daha iyi hissediyorum bende inşallahCnm allah razı olsun inş artık hiç birimiz beklemeyiz
Asıl sen nasılsın nasıl oldun
İnş kuzummmDaha iyi hissediyorum bende inşallah
Sen çok güçlü bi kadınsın kuzum, benden çok daha bilirsin sonu güzel biten mutlu sonlu aile hikayeleriniGeldim kızlar. Biraz moralsiz olsamda bundan sonrası kısmet..inşallah benimde evladım kısmetimde vardır
BuradaElhan abla sayesinde sizlerle tanıştım ve kısa sürede beni aranıza aldınız ve bugün desteklerinizi esirgemediniz
Hakkınzı helal edin
Canm Allah razı olsunSen çok güçlü bi kadınsın kuzum, benden çok daha bilirsin sonu güzel biten mutlu sonlu aile hikayelerinibiz bir şeyi ne kadar istesek de Allah bizim için en doğru zamanı en iyi olanı bilen, o zaman veren. Biz istediğimiz şey için elimizden geleni yapcaz tevekkülle bırakcaz işi. İçin kalbin ferah olsun senin de istediğin haberleri alacağın zamanlar gelecek inşallah
Amiinn amiinn olsunn inşallahh bissürü baloncukummCanm Allah razı olsun
Umarım bu topikte kimin ne dileği varsa gerçek olur
İyiyiz cnm senSelam kızlar nasılsınız
Canimmm insallah tutarGeldim kızlar. Biraz moralsiz olsamda bundan sonrası kısmet..inşallah benimde evladım kısmetimde vardır
Hakkınzı helal edin
Ben de iyiyim canım. Biraz ağrılarım oluyor bu ara ayakta kalınca. Bulaşık yıkıyordum karnım sertleşti belim ağrıdı yattım hemen. Birazdan devam edicem. Sen nasılsın? Aşılama oldun mu canım?İyiyiz cnm sen
iyi akşamlar Nihalim nasılsın?İyaksamlar herkese
AblammmmElhan ablacım nerelerdesin?
İyiyim canım oturuyorum sen nasılsıniyi akşamlar Nihalim nasılsın?
İnş cnmCanimmm insallah tutar❤❤
İyi akşamlar kuzumİyaksamlar herkese
Oldum judim pek parlak geçmedi ama dua etmekten başka çarem yokBen de iyiyim canım. Biraz ağrılarım oluyor bu ara ayakta kalınca. Bulaşık yıkıyordum karnım sertleşti belim ağrıdı yattım hemen. Birazdan devam edicem. Sen nasılsın? Aşılama oldun mu canım?
İyiyiz ablacım çok şükür. Yoksun bayadır merak ettimAblammmm
Biri beni durdursun yoruldum inan...havami yesinler
Tatlım nasılsın bebemiz nasıl...ben iyiyim işte eve geldim pasakliligim zirvede şu an aldırmıyorum kulüpte özlem gideriyorum...
Ben de iyiyim canımcım. Zaman makinesi filmi var izliyormusun?İyiyim canım oturuyorum sen nasılsın❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?