Dinlen ablammmm ama gel buraya ev işi nasılsa yapılırAblammmm
Biri beni durdursun yoruldum inan...havami yesinler
Tatlım nasılsın bebemiz nasıl...ben iyiyim işte eve geldim pasakliligim zirvede şu an aldırmıyorum kulüpte özlem gideriyorum...
Nasıl yani canım? Nasıl geçmesi gerekiyordu ve nasıl geçti? Tüp bebek oldum da aşılama olmadım hiç bilgim yokİnş cnm
İyi akşamlar kuzum
Oldum judim pek parlak geçmedi ama dua etmekten başka çarem yok
Evet gördüm ama izleyemiyorum. Eşim bisiklet yarışına bakıyor. Kemal Sunal yok kumanda ondaBen de iyiyim canımcım. Zaman makinesi filmi var izliyormusun?
10 günlük tatile gittik Ayvalık taraflarına...bugün geldik...gezentilere bir şey olmaz meraklanma...İyiyiz ablacım çok şükür. Yoksun bayadır merak ettim
Spermler iyi çkmadı judimNasıl yani canım? Nasıl geçmesi gerekiyordu ve nasıl geçti? Tüp bebek oldum da aşılama olmadım hiç bilgim yok
İyi boş bi zaman bulmuş çünki bu aralar hep vardıEvet gördüm ama izleyemiyorum. Eşim bisiklet yarışına bakıyor. Kemal Sunal yok kumanda onda
"Hemişe gezmekde" derler bizde10 günlük tatile gittik Ayvalık taraflarına...bugün geldik...gezentilere bir şey olmaz meraklanma...
Aynen ama ben onsuz kaldım koymuyorlar namıssızlarİyi boş bi zaman bulmuş çünki bu aralar hep vardıadam da azcık izlesin demi
Leyleği havada görmek de derler bu garibe...judim bende bir gariplik var sanırım tatiller hep yorucudur benim için ..şimdi evimde dinleniyorum kuzum...deniz duş bana göre değil ki.. gençler isteyince bize de uymak düştü...çok şükür yine de..."Hemişe gezmekde" derler bizdehep gezmelerde yani
Oh tatil yaramıştır o zaman canım iyice dinlenmişsindir
Modunu düşük gördüm amaSpermler iyi çkmadı judim
İyi alıştırdılar seniAynen ama ben onsuz kaldım koymuyorlar namıssızlar
Daha iyiyim şükür cnm. Sen nasılsın?Selam kızlar nasılsınız
İyi akşamlar cnmmİyaksamlar herkese
Canım aktif geçirmişsin tatili ondan evde dinleniyorsundur şimdiLeyleği havada görmek de derler bu garibe...judim bende bir gariplik var sanırım tatiller hep yorucudur benim için ..şimdi evimde dinleniyorum kuzum...deniz duş bana göre değil ki.. gençler isteyince bize de uymak düştü...çok şükür yine de...
Selam kızlar nasılsınız
iyi akşamlar canımlarrİyaksamlar herkese
veee karşıınızda yılın en gezentii çıtır güzeliii10 günlük tatile gittik Ayvalık taraflarına...bugün geldik...gezentilere bir şey olmaz meraklanma...
İyi ol canımcım çok şükür ben de iyiyimDaha iyiyim şükür cnm. Sen nasılsın?
Nurum nasılsın canımiyi akşamlar canımlarr
veee karşıınızda yılın en gezentii çıtır güzeliiihoşgeldiin Elhan ablacım :) ayağını denize sokup şıpırdattın benim içn dimii :)
Judym bana dinlen dedi ...atarım totoşu şimdi...Canım aktif geçirmişsin tatili ondan evde dinleniyorsundur şimditatil de öyle olmalı zaten boşver. Şimdi hiçbi iş yapma dinlen bi güzel. Tatile gittin gezeceksin tadını çıkaracaksın
Hem de nasıl..iyi akşamlar canımlarr
veee karşıınızda yılın en gezentii çıtır güzeliiihoşgeldiin Elhan ablacım :) ayağını denize sokup şıpırdattın benim içn dimii :)
Ay Valla dinlen tabi yol yorgunusun zaten. İş hep var at kendini bi güzel koltuğa keyfine bak canımJudym bana dinlen dedi ...atarım totoşu şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?