maşallah çok hızlısın canım yaa ❤
Güzeldi, akıcımaşallah çok hızlısın canım yaa ❤
Ben bugün bayağı erkenciyim işlerimi bitirdim 2 gibi yemeğimi de yaptım rahat rahat oturuyorum Sen çalışıyorsun herhalde?biri benim yerime de yapsın. Bugün evde yemek yok. eve gidince daha yemek yapacağım
evet çalışıyorumBen bugün bayağı erkenciyim işlerimi bitirdim 2 gibi yemeğimi de yaptım rahat rahat oturuyorum Sen çalışıyorsun herhalde?
Oylede cok zor olur ya Allah yardimcin olsun güc kuvvet versinevet çalışıyorum
Amin Allah razı olsun. Eşim evde o yüzden çok zorlanmıyorum. Yardımcı oluyorOylede cok zor olur ya Allah yardimcin olsun güc kuvvet versin
Aa gercektenmiAmin Allah razı olsun. Eşim evde o yüzden çok zorlanmıyorum. Yardımcı oluyoryer değiştirdik biz onunla
Canim cok dikkat et. Daralma varsa hastaneye gidin direk. Burundan derin nefes alip ağızdan vermeye çalış. Sakin ol. Psikolojik de olabiliyor. Bazen bende öyle sanıyordum nefes alamıyormuşum gibiDaha iyiydim cnm aslında ama şuan Bi daralma ve baş ağrısı başladı ☹
Eşim öğretmen+ teknik ressam. Okullar tatil olunca evden devam ediyor işe. Yoksa çalışmadan evde koca otutturmamAa gercektenmineden peki ozel olmazsa bi rahatsizligi filanmi var yoksa kafa tatilimi
Anladim bencede oturmasinlar yaEşim öğretmen+ teknik ressam. Okullar tatil olunca evden devam ediyor işe. Yoksa çalışmadan evde koca otutturmam
CalciEşim öğretmen+ teknik ressam. Okullar tatil olunca evden devam ediyor işe. Yoksa çalışmadan evde koca otutturmam
Seridina ❤
ZeytinoCalcii
maşallah çok hızlısın canım yaa ❤
Son aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zatenAy ağırlık deme kuzum ya 7.ayıma girdim şimdiden böyleyim 9.ayda nasıl olucam diye düşünüyorum kara kara
Off hiç deme yasom pizza yaptım bugün, yine kaçırdım birazNapıyosunuz kızlar yemek saatimi herkeste
Pizza miiii bayılırımSon aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zaten
Off hiç deme yasom pizza yaptım bugün, yine kaçırdım birazdaha ben yemem yarına kadar
Teşekkür ederim gülnihalım keşke yakın olsak da beraber olsaPizza miiii bayılırımafiyet şifa olsun nurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?