Evet son aylarda daha çok alınıyor.Son aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zaten
Off hiç deme yasom pizza yaptım bugün, yine kaçırdım birazdaha ben yemem yarına kadar
Ahhh keşkeTeşekkür ederim gülnihalım keşke yakın olsak da beraber olsa
Seridinacim nasılsın görüşemedikEvet son aylarda daha çok alınıyor.
Aman kaçır bigunden bisey olmaz okadar kasma yarin az yersin esitlenirSon aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zaten
Off hiç deme yasom pizza yaptım bugün, yine kaçırdım birazdaha ben yemem yarına kadar
Bir günle kalmasını temenni ediyorumAman kaçır bigunden bisey olmaz okadar kasma yarin az yersin esitlenir
Yoo kilo almadım ki bakan hiç kilo aldın demez. Ama göbüş fırladı çıktı ve kilolu olmamama rağmen yatakta dönmekte zorlanıyorumSon aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zaten
Hamile göbeği kadar olmasa da şuan azıcık göbeğinden kurtulmaya çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorumYoo kilo almadım ki bakan hiç kilo aldın demez. Ama göbüş fırladı çıktı ve kilolu olmamama rağmen yatakta dönmekte zorlanıyorum
İyiyim canım. Sen nasılsın?Ahhh keşke
Seridinacim nasılsın görüşemedik
Ben de iyiyim annemdeyimİyiyim canım. Sen nasılsın?
Ne kadar kalacaksın orada Gülnihal?Ben de iyiyim annemdeyim ☺
Yemekler yendi mutfak toplandi yaprak dökümü keyfNe yaparsınız nasılsınız kızlar
İyi maşallah ne güzelYemekler yendi mutfak toplandi yaprak dökümü keyf
Sizleri sormali❣İyi maşallah ne güzel
Bende rahatsızım biraz da içimi Bi hüzün kapladıSizleri sormali❣
2 saate gideriz eveNe kadar kalacaksın orada Gülnihal?
Kafan dağılmıştır. İyi gelmiştir.2 saate gideriz eve☺ yakınız.
neden Reyyanım başka bir şey mi oldu kiiBende rahatsızım biraz da içimi Bi hüzün kapladı
Bilmiyorum kuzum dolu dolu ağlayasım varneden Reyyanım başka bir şey mi oldu kii
Bilmiyorum kuzum dolu dolu ağlayasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?