Mizahşörler Çıkmazı

Son aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zaten

Off hiç deme yasom pizza yaptım bugün, yine kaçırdım biraz daha ben yemem yarına kadar
Evet son aylarda daha çok alınıyor.

Son aylarda birden kilo alınıyor galiba dimii :)) yesinler onuu annesi doğduktan sonra kısa zamanda gider zaten

Off hiç deme yasom pizza yaptım bugün, yine kaçırdım biraz daha ben yemem yarına kadar
Aman kaçır bigunden bisey olmaz okadar kasma yarin az yersin esitlenir

Yoo kilo almadım ki bakan hiç kilo aldın demez. Ama göbüş fırladı çıktı ve kilolu olmamama rağmen yatakta dönmekte zorlanıyorum

Yoo kilo almadım ki bakan hiç kilo aldın demez. Ama göbüş fırladı çıktı ve kilolu olmamama rağmen yatakta dönmekte zorlanıyorum
Hamile göbeği kadar olmasa da şuan azıcık göbeğinden kurtulmaya çalışan biri olarak seni çok iyi anlıyorum yarım kilo fazlada bile nefes alamıyorum kii benn kontrole gidebildn mi judyim

Bilmiyorum kuzum dolu dolu ağlayasım var

artık yorgun ve bıkkın olabilir misin biraz reyyanim

ben sevdiğim filmleri izlerim öyle zamanlarda. güzel bi Yeşilçam filmi aç izle istersen

daha iyi misin peki dün konuştuk gerçi ama az da olsa ilerleme varsa süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…