- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
birazcık bakınıyorum öyle samdanım napiim uykum geliyo sankii :)napiyosunuz kızlar:)
Böyle Bi baş ağrısı ve daralma var kuzum. Biraz da garip Bi hüzün.. Üzgünlü Bi haldeyim. TV başka odada. Benim odamda bişey yok. Tlfda kitap okuyorum. Başka odaya gitmiyorum korkumdan anne babama bulaşır diye. Öyle işte...artık yorgun ve bıkkın olabilir misin biraz reyyanim
ben sevdiğim filmleri izlerim öyle zamanlarda. güzel bi Yeşilçam filmi aç izle istersen
daha iyi misin peki dün konuştuk gerçi ama az da olsa ilerleme varsa süper
birazcık bakınıyorum öyle samdanım napiim uykum geliyo sankii :)
kıyamam psikolojik olarak yıpratıcı bir süreçtir reyyanım ama az kaldı, kafanı dağıtacak şeylere yönel, nasıl bitirdin kitabı öyle bir günde :)Bilmiyorum kuzum dolu dolu ağlayasım var
Böyle Bi baş ağrısı ve daralma var kuzum. Biraz da garip Bi hüzün.. Üzgünlü Bi haldeyim. TV başka odada. Benim odamda bişey yok. Tlfda kitap okuyorum. Başka odaya gitmiyorum korkumdan anne babama bulaşır diye. Öyle işte...
Çok akıcı geldi ama gözlerimin halini gösterebilsem keşke, kıpkırmızıkıyamam psikolojik olarak yıpratıcı bir süreçtir reyyanım ama az kaldı, kafanı dağıtacak şeylere yönel, nasıl bitirdin kitabı öyle bir günde :)
Tlf da netim de az cnm. Kedimi çok özledim evettelefonunda internet varsa ordan aç izle canım
yoksa da burda muhabbet edelim belki kafan dağılır:)
kedicigin nerde özledin mi
Tlf da netim de az cnm. Kedimi çok özledim evet
Sarah jionun böğürtlen kışı kitabını bitirdim kuzumo zaman burda takil reyyanim:)
oyyy ozlemez mi insan o ponçigi
hangi kitabi bitirdin ben kaçırdım o kısımları:)
Sarah jionun böğürtlen kışı kitabını bitirdim kuzum
bugün ehh samdanım bende de bir kırgınlık ezginlik gibi bir şey varr kolumu kaldırasım yok aslında ama gece zorlicam biraz :)bugün kpss çalıştın mı sen bakayim:)
telefon mahvediyor gözleri dimiii, tahmin ediyorum, azıcık fzla bakınca ben de harfleri her şeyi çift görmeye başlıyorumÇok akıcı geldi ama gözlerimin halini gösterebilsem keşke, kıpkırmızı
bugün ehh samdanım bende de bir kırgınlık ezginlik gibi bir şey varr kolumu kaldırasım yok aslında ama gece zorlicam biraz :)
telefon mahvediyor gözleri dimiii, tahmin ediyorum, azıcık fzla bakınca ben de harfleri her şeyi çift görmeye başlıyorum
Telefonumda kitap uygulaması var ordan bulup okudum kuzumaaaa çok güzelmiş o kitap duydum ama okumadim:)
sen nasıl buldun reyyanim:) bide kitap dramatik bi kitap mi birazcık
Kesinlikletelefon mahvediyor gözleri dimiii, tahmin ediyorum, azıcık fzla bakınca ben de harfleri her şeyi çift görmeye başlıyorum
hala twtter da etkinlik var biliyo musun samdanım sınav ertelensin diyeaz kaldı nurum ha gayretatanma partisi galp biz
Telefonumda kitap uygulaması var ordan bulup okudum kuzum
hala twtter da etkinlik var biliyo musun samdanım sınav ertelensin diyeseneye yaptırcaklar herhalde
Evet Android kuzum. Burdan atmamda sıkıntı olur mu? Google playden indirmiştimyaaa telefonun android mi peki reyyanim:) ben de indirip okumak istiyorum ama araştırıp araştırıp bi sonuca ulaşamadım maalesef
her sene böyle bi muhabbet çıkıyo yasanki ertelense caliscaklar
gelip ne ertelemesi derdim ama linç yemek istemiyorum nurum
her sene böyle bi muhabbet çıkıyo yaama itiraf edeym üniversitedeyken çalışamadığım bir sınav olursa kar yağsa sınav iptal olsa yada hastalanıp rapor alsam diye dua ettiğim olmuştu
twitter hesabım da yok uzaktan izliyorum öylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?