Mizahşörler Çıkmazı

Tamam canım,bakayım bende, teşekkür ederim
Sevindim canım,oh çok şükür

sen beni aldığın için bişey olamiyo çayım

napiyosun canım nasılsın
Taaam ozaaaan ama pek memnun degl gbi soyledin bnu

Iyi diyeim iyi olsun aslnda gnum cok guzeldi de 3 gundur filan kizimla basim dertte hic sozumu dinlemez asi inatci bisey oldu . Sabrediyorm zorluyor beni baya bu ara yoruluyorm maneen sen naslsn napiyosun

Baktım canım 100 TL şuan, pahalı geldi bana ama ürünün özelliklerini okuyincay güzel bir ürün belli,
Ben şimdilik Nivea köpüğe devam edeyim, bu ara çok alışveriş yaptım

yoooo çok memnun olarak demiştim oysaki ben

yanlış mi iletildi mesajla çayım

benimkide de öyle ya. bide nerden öğrendiyse bağırmaya başladı gıcık ediyo beni

Ben kışı severim zaten :) daha seninle sobaya patates atıcaz

ben de kışı daha çok severim

söyle karlar iyice yagmiskem bı dağ evinde tatil yapmak vardı zuhalim sominede patates közlenirken bizde manzara izlerdik

ben de kışı daha çok severim

söyle karlar iyice yagmiskem bı dağ evinde tatil yapmak vardı zuhalim sominede patates közlenirken bizde manzara izlerdik
Aynen valla. Dışarda rüzgar sesi ve kar yağarken biz bizim kizlarla şöminenin başında oturup sohbet edicez. Şöminenin ateşinde ıhlamurumuz demlenicek hayali bile muhtesem

Aynen valla. Dışarda rüzgar sesi ve kar yağarken biz bizim kizlarla şöminenin başında oturup sohbet edicez. Şöminenin ateşinde ıhlamurumuz demlenicek hayali bile muhtesem

ayyy harika bi hayal ama ben ihlamur almayim ben kayfe alayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…