Izgarası çok hoş oluyor hem hafif hemde çıtır çıtır çere, gibi
Kusura bakma canım ya avucunu kokla :/Ben emziriyorum ama
dur şaka yaptımKusura bakma canım ya avucunu kokla :/
dur şaka yaptımbebe 3 yaşına girecek
Yaa valla kırdım sandım seni
Yok kiz deli misin :) ben sen gercekten emziriyorsun sandim onun icin üzüldümYaa valla kırdım sandım seni
Tamam canım,bakayım bende, teşekkür ederimOseque The Cleanser - Oksijen Köpüklü Jel Yüz Temizleyici
Limonian diye site var kore ürünleri satıyor sadece. Oradan almıştım. Değişik bir yüz temizleyicisi. Yüzüne sürüyorsun kabarmaya başlıyor köpürüyor. Pıtpıt atıyor
Sevindim canım,oh çok şükürR.I.P uftade⚰
Dikkat edin limonsuzum bu ara ortalık kötü yine
Hoşgeldiin kelebeğim, gezme ceylan bu dağlarda seni avlarlar dedik deeee
Yaa mehlika sultanım teşekkür ederim ❤ bugün iyiyim ateşimi filan kontrol ediyorum sürekli. Baş ağrım hiç kalmadı. Hafif boğazımda bir şey var ama geçer inşallah
Olsun reyyanım kanın temiz çıkmasına çok sevindimbiraz daha dinlen daha iyi olacaksın ❤
Taaam ozaaaan ama pek memnun degl gbi soyledin bnusen beni aldığın için bişey olamiyo çayım
napiyosun canım nasılsın
Hamsi çok özledim
Her hafta mutlaka alırım
Deme onu deme yaaa çok özledim balık yemeyi
Sende haklisinhepsini çok özledim yahepsi benim bebekleri hiç birini ayiramam
Bu sene biraz soguk olursa bol bol yeriz sicak olunca baliklar kuzeye kaciyor :)az kaldı Eylül 15 eaz daha sabır calci
Baktım canım 100 TL şuan, pahalı geldi bana ama ürünün özelliklerini okuyincay güzel bir ürün belli,Oseque The Cleanser - Oksijen Köpüklü Jel Yüz Temizleyici
Limonian diye site var kore ürünleri satıyor sadece. Oradan almıştım. Değişik bir yüz temizleyicisi. Yüzüne sürüyorsun kabarmaya başlıyor köpürüyor. Pıtpıt atıyor
Taaam ozaaaan ama pek memnun degl gbi soyledin bnu
Iyi diyeim iyi olsun aslnda gnum cok guzeldi de 3 gundur filan kizimla basim dertte hic sozumu dinlemez asi inatci bisey oldu . Sabrediyorm zorluyor beni baya bu ara yoruluyorm maneen sen naslsn napiyosun
Bu sene biraz soguk olursa bol bol yeriz sicak olunca baliklar kuzeye kaciyor :)
Ben kışı severim zaten :) daha seninle sobaya patates atıcazvalla soğuk olcak gibi ama bakalım inşallah yeteri kadar soğuk olur
Ben kışı severim zaten :) daha seninle sobaya patates atıcaz
Aynen valla. Dışarda rüzgar sesi ve kar yağarken biz bizim kizlarla şöminenin başında oturup sohbet edicez. Şöminenin ateşinde ıhlamurumuz demlenicekben de kışı daha çok severim
söyle karlar iyice yagmiskem bı dağ evinde tatil yapmak vardı zuhalimsominede patates közlenirken bizde manzara izlerdik
Aynen valla. Dışarda rüzgar sesi ve kar yağarken biz bizim kizlarla şöminenin başında oturup sohbet edicez. Şöminenin ateşinde ıhlamurumuz demlenicekhayali bile muhtesem
Sana kurban olsunayyy harika bi hayalama ben ihlamur almayim ben kayfe alayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?