- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
bak bak reyyanıım ben böyle canım sıkıldıkça böyle şeylere sarıyorumm :)Bakayım cnm Bi ara görmedim
mevsimler de ne yapacağını şaşırdı. geçen de parkta yürümeye ççıkmıştım yapraklar dökülmüş sararmışş kii zuhalim tıpkı sonbahar gibiydii :)Hic deme ya. Eylul geldi serinler artik dedik daha beter isindi. Gerci eski takvime gore 13 eylulde yaz bitiyor. Sicaklar normal yani
Birkac gun serin oldu geri ısındi havalar. 15 gun daha sıcak gider cok cok :)mevsimler de ne yapacağını şaşırdı. geçen de parkta yürümeye ççıkmıştım yapraklar dökülmüş sararmışş kii zuhalim tıpkı sonbahar gibiydii :)
ben çok sonbahar ve ilkbaharı seviyorumm :) kışı da hiiç sevmem yürüyemiyorum kartopu oynayamıyorum yoruluyorum hemenBirkac gun serin oldu geri ısındi havalar. 15 gun daha sıcak gider cok cok :)
Ben daha deniz görmedimben çok sonbahar ve ilkbaharı seviyorumm :) kışı da hiiç sevmem yürüyemiyorum kartopu oynayamıyorum yoruluyorum hemendeniz havuz görmediğim yazı hiiiçç sevmem
ben de göremedim zuhalim malesefBen daha deniz görmedimsıcaktan da nefret ederim. Kış benim mevsimim ama mesef türkiyenin en sıcak yerlerinden birindeyim
ayy fena mı olurdu ayaklarımızı şıpırdatsaydıkkAman görsen nolcak görmesen nolcak. Ben takılmam böyle şeylere. Ben kışın sadece sıcak suyla yıkanmayı severim hafif cildimi yakacak böyle
Biraz daha doğusu
Ohoho cok yedim. Kar yağınca içine üzüm pekmezi katıp yeriz biz harika oluyoayy fena mı olurdu ayaklarımızı şıpırdatsaydıkkyüzemiyorum zaten kendimce takılıyorum Kar yedin mi sen hiçç Zuhaliim :) Şanlıurfa mıı :)
Karsambac deriz biz onaOhoho cok yedim. Kar yağınca içine üzüm pekmezi katıp yeriz biz harika oluyo
Yakınız :)
Bizde öyle diyoruz fahri hemşomKarsambac deriz biz ona
mmmmm ben de yediimm ama son birkaç senedir öyle bi kar yoktu biliyo msun :)Ohoho cok yedim. Kar yağınca içine üzüm pekmezi katıp yeriz biz harika oluyo
Yakınız :)
Aynen. En son 2016 da yiyecek kadar olmuştu. Belki bu sene yine yağar :)mmmmm ben de yediimm ama son birkaç senedir öyle bi kar yoktu biliyo msun :)
hadi bakalım kim açılış yapacak bu seneAynen. En son 2016 da yiyecek kadar olmuştu. Belki bu sene yine yağar :)
Sen hangi sehirdeydin :)hadi bakalım kim açılış yapacak bu sene
çooook uzağız çok zuhalim bizde o kadar sıcak değil :) çaprazlarına doğru düşüyorumSen hangi sehirdeydin :)
Günaydın zeytino :) sizi geçek için sabah namazi gelmek lazimGünaydınn
İkiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?