Mizahşörler Çıkmazı

mevsimler de ne yapacağını şaşırdı. geçen de parkta yürümeye ççıkmıştım yapraklar dökülmüş sararmışş kii zuhalim tıpkı sonbahar gibiydii :)
Birkac gun serin oldu geri ısındi havalar. 15 gun daha sıcak gider cok cok :)

ben çok sonbahar ve ilkbaharı seviyorumm :) kışı da hiiç sevmem yürüyemiyorum kartopu oynayamıyorum yoruluyorum hemen deniz havuz görmediğim yazı hiiiçç sevmem
Ben daha deniz görmedim sıcaktan da nefret ederim. Kış benim mevsimim ama malesef türkiyenin en sıcak yerlerinden birindeyim

Aman görsen nolcak görmesen nolcak. Ben takılmam böyle şeylere. Ben kışın sadece sıcak suyla yıkanmayı severim hafif cildimi yakacak böyle

Biraz daha doğusu

Aman görsen nolcak görmesen nolcak. Ben takılmam böyle şeylere. Ben kışın sadece sıcak suyla yıkanmayı severim hafif cildimi yakacak böyle

Biraz daha doğusu
ayy fena mı olurdu ayaklarımızı şıpırdatsaydıkk yüzemiyorum zaten kendimce takılıyorum Kar yedin mi sen hiçç Zuhaliim :) Şanlıurfa mıı :)

ayy fena mı olurdu ayaklarımızı şıpırdatsaydıkk yüzemiyorum zaten kendimce takılıyorum Kar yedin mi sen hiçç Zuhaliim :) Şanlıurfa mıı :)
Ohoho cok yedim. Kar yağınca içine üzüm pekmezi katıp yeriz biz harika oluyo

Yakınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…