Mizahşörler Çıkmazı

Sen çalışıyor muydun :)
Salıdan itibaren Allah isterse atanmış örtmen olucam :) ❤
Günaydın
Dört numarayım galiba
Yoktum misafirlerim vardı. Nasılsınız?
Ya ateş böceğim gene niye gitti ya niye durmuyor bu kız yerinde? 2 günde bir ban mı olur
Yaa C Calcifer imi bdvye yollamayın

İyiyim Judym ama doktorlardayım bu aralar hem öğretmenlik raporu hem bebek tedavisine başlamak için :) sen nasılsın nasıl gidiyor? Muratcık nasıll?

Hayırlı olsun inşallah canım. Gönlünde neresi varsa orası gelsin inşallah :)

Biz iyiyiz canım çok şükür. Muratcık yeni oyuncak buldu kendine. İdrar torbam canı sıkıldı mı teklemiyor kendimi tuvalette buluyorum. Gece 173636272 çişe kalktım
İnşallah darısı başına

Canım ne diyor doktorlar? Herşey yolunda mı?

Sagol canim. Güzer haberlerini bekliyoruz o zaman burdan :)
Tabikiii hemenn

Ya yerim minnak ayaklarını onunn Gündüz oynasın

Yolunda değil pek kuzum. Tedavi görmeye başladık Aşılama ya da tüpe yönlendirilebiliriz. Nasip

Tabikiii hemenn

Ya yerim minnak ayaklarını onunn Gündüz oynasın

Yolunda değil pek kuzum. Tedavi görmeye başladık Aşılama ya da tüpe yönlendirilebiliriz. Nasip
Gündüz oynamaz ki gündüz uyur gece başlar dans şovuna gündüz de midemle oynuyor deli. Aniden midem bulanıyor

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun Sorun ne canımcım özel değilse tabi

Kızlarr tercihleri on kere değiştirip değiştirip ama sonunda tamamlayıp geldim Valizler hazırlansınn. Salı nereye gidiyoruz belli oluyor.

ayyy çok heyecanlı zeytinom

Allah iyi insanlarla karsilastirsin ayağına taş dolaşmasın darısı bekleyen isteyenlere inşallah

Gündüz oynamaz ki gündüz uyur gece başlar dans şovuna gündüz de midemle oynuyor deli. Aniden midem bulanıyor

İnşallah hakkınızda hayırlısı olsun Sorun ne canımcım özel değilse tabi

Yaa :)) ben burdayımm anne oynayalımm uyumaa diyor resmen

Amin kuzumm Biraz eşimle ilgili canım O yüzden çok detay veremiyorum ama direkt tüp bebeğe bile başlatabilirlermiş

Ya ne güzel dua bunlar şamdanım Allah razı olsunn. Yerimmmm ya

benim cevremde hep böyle dua edilir etrafımda hep iyi insanlar oldu zeytinom

o yüzden sevdiklerime ettigim fiks duadir

Allah yardımcın olsun
atanmak o anı beklemek çok heyecanlı yaaa anı olsun diye fotoğraf çekimi mi yaptirsaniz ya da Özel giyinip cekin kendiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…