Mutfak beni bekliyoryirim seni. napcaksin bugün zuhalim
Mutfak beni bekliyorbanyoyu temizlemen lazım. Gerisi ıvır zıvır ev işleri işte :)
Sen çalışıyordun galiba. Hayırlı haftalar
Basit birseyler yap makarna corba falanevet canım hatta geldik incem şimdi servistençok teşekkür ederim
ben haftasonu halletmistim banyo mutfak:) ama akşama yemeğim yok
benim cevremde hep böyle dua edilir etrafımda hep iyi insanlar oldu zeytinom
o yüzden sevdiklerime ettigim fiks duadir
Allah yardımcın olsun
atanmak o anı beklemek çok heyecanlı yaaa anı olsun diye fotoğraf çekimi mi yaptirsanizya da Özel giyinip cekin kendiniz canım
O ağır yemekleri bile 1 saat içinde çıkarma kabiliyetine sahipBasit birseyler yap makarna corba falanhadi kolay gelsin
Hiç o kadar becerikli olamadımO ağır yemekleri bile 1 saat içinde çıkarma kabiliyetine sahipişten gelir 3 çeşit hazırlar bile
Yetenekli hatun oldugu belli zaten de ben kolay olsun diye dedimO ağır yemekleri bile 1 saat içinde çıkarma kabiliyetine sahipişten gelir 3 çeşit hazırlar bile
Aramızda kalsın ben deHiç o kadar becerikli olamadım
Şimdi şamdan demez ben diyeyim dedimYetenekli hatun oldugu belli zaten de ben kolay olsun diye dedim
Hoş daldın canimAramızda kalsın ben de
Şimdi şamdan demez ben diyeyim dedim
Muhabbetin ortasına daldım direkt
Ayyy çok heyecanlı yaKızlarr tercihleri on kere değiştirip değiştirip ama sonunda tamamlayıp geldimValizler hazırlansınn. Salı nereye gidiyoruz belli oluyor.
Üzülme çay yok dahaGüünaydııınnyine 83475386 zibilyon kat olarak gelmeyi başardım çok şükür yarabbelalemin
neeeyyse hiiç problem değil gördüklerim çok mutlu etti
olive_bluto neredesin günlerdir diyee kızacaktıım amaa :) tercih dönemi yoğunluğunn çok güzel kuzucum inşallahh iyi insanların olduğunu gönlünce bir yer çıksın
Güzel şeyler ardı ardına gelir, bebeğiniz de bundan sonra gelecek inşallah
Judy_K ahh murat, belli ki kara murat olacak hazırlık yapıyor minik nasıl güldüm nasıl Judyim, sağlıkla kucağına al
Bal0ncuk nerdeesiinn
Yaa canım çay yine yok yineÜzülme çay yok daha
HoşbuldumHoş daldın canim
Sohbete aniden daldın dedin ya bende onun için hoş daldın dedimHoşbuldum
Yok anladım ve çok hoşuma gitti böyle kelime oyunlarına bayılırımSohbete aniden daldın dedin ya bende onun için hoş daldın dedim
Biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?