Mizahşörler Çıkmazı

İnşallah canım benim evet yaa az kaldı insan hem korkuyor hemde o gün bi an önce gelsin istiyor
Benimki aynı babası ya uyurken yatakda babası dört döner, karnımda da oğlu. Sağlı sollu geliyorlar

Calsi naptı gene neye kurban gitti bu sefer

Çivi çiviyi söker derler judy babasına verirsin oynarlar

Yaa :)) ben burdayımm anne oynayalımm uyumaa diyor resmen

Amin kuzumm Biraz eşimle ilgili canım O yüzden çok detay veremiyorum ama direkt tüp bebeğe bile başlatabilirlermiş
Anladım Zeytinim bence de boşa vakit kaybetmeden direkt tüp bebeğe yönelin canım. İnşallah süreci güzel atlatıp güzel sonuçlar alırsın. Tüp bebek sürecinden geçmiş biri olarak aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin canım

Hep gül kuzum benim
Ya deme ablası, bazen napıyor içerde anlamıyorum bile gözümün önünde canlandırmaya çalışıyorum olmuyor. Sana şöyle söyliyim. Tom ve Jerry de tom ağaçkakan yutuyor ya o da karnında haraketler yapıyor oraya buraya. Bak abartmıyorum aynen öyle oluyor bazen
0:45

Benzetme muhteşem

Ayyy çok heyecanlı ya hakkınızdaki hayırlı neresiyse o olsun
Aminn Gülnihalimm

Kızma Nurum Çok zor işmiş günlerdir mesai harcıyoruz eşimle bilgisayara yapıştık güzel duaların için Allah razı olsun, rabbim en kısa sürede sana da yaşatsın

Kara Murat mıı bu benzetmeye ba yıl dımm Kara muratt dıkşş hahah

Doktorum dedi kii adet döneminde tahlil yapıcam
Sonra rahim filmini çekicem
Sonra sonuçlara göre aşılama ya da tüp bebeğe yönlendiricem. Sizin durumunuzda biz doğal yolla olması için pek bekletmiyoruz çünkü boş gebelik, kimyasal gebelik ya da sağlıksız bebek olabiliyor. Sağlıklı bir tüp bebişimiz olur inşallah O bana ben ona tutunur gideriz okulumuza

Ay çok çok amin canım benim. Senin için çok dua edicem. Sana bi olay anlatıyım, geçen ay bir konuda bir üye bebeğimi sağlıkla kucağıma almamla ilgili güzel bir dua yazmıştı, hamile kalamıyordu takvimimi görmüş içinden gelmiş dua etmiş. Hamilelik mi değil mi gibi test paylaşan konular var ya orda. Tesadüfen oldu. O kadar güzel duaydı ki çok teşekkür ettim ve namaza gidiyordum zaten o an, o kişi için içten dua ettim. Geçenlerde başka konuda denk geldim hamilelik takvimi açmış. 1 aylık hamile. Şok oldum resmen. Yazdım sordum evet hamileyim dedi çok mutlu oldum inşallah senin için de edicem, mutlu haberini burdan alıcam

Hamişsin ya ışık hızıyla tutar duan kuzum Çoook sevindim bana dua edeceğin için. Allah senin de evinden, yüzünden kahkahaları hiç eksik etmesin; her işin rast gelsin ❤❤❤

Hamişsin ya ışık hızıyla tutar duan kuzum Çoook sevindim bana dua edeceğin için. Allah senin de evinden, yüzünden kahkahaları hiç eksik etmesin; her işin rast gelsin ❤❤❤
Orası öyle canım, hemde nasibinde varmış dua etmem gerekiyormuş
Doğum anında dua edersen kabul olur derler ama hiç doğum yapmamış biri olarak o an ne halde olurum bilmiyorum kendimde olacaksam aklımda bi kaç kişi var dua edeceğim
Allah razı olsun güzel sözlerin için Zeytinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…