İnşallah canım benim evet yaa az kaldı insan hem korkuyor hemde o gün bi an önce gelsin istiyorJudy_K doğunca seni neler bekliyo burdan anla annesi seninki sezercik gibi yaramaz bi muratcik olcak belliki
artık yavaş yavaş zamanı geliyosağlıkla kucağına almak da nasip olsun judym:)
calci sorma teeeee Perşembe gelecek
Çivi çiviyi söker derler judyİnşallah canım benim evet yaa az kaldı insan hem korkuyor hemde o gün bi an önce gelsin istiyor
Benimki aynı babası ya uyurken yatakda babası dört döner, karnımda da oğlu. Sağlı sollu geliyorlar
Calsi naptı gene neye kurban gitti bu sefer
Anladım ZeytinimYaa :)) ben burdayımm anne oynayalımm uyumaa diyor resmen
Amin kuzummBiraz eşimle ilgili canım O yüzden çok detay veremiyorum ama direkt tüp bebeğe bile başlatabilirlermiş
Güünaydııınnyine 83475386 zibilyon kat olarak gelmeyi başardım çok şükür yarabbelalemin
neeeyyse hiiç problem değil gördüklerim çok mutlu etti
olive_bluto neredesin günlerdir diyee kızacaktıım amaa :) tercih dönemi yoğunluğunn çok güzel kuzucum inşallahh iyi insanların olduğunu gönlünce bir yer çıksın
Güzel şeyler ardı ardına gelir, bebeğiniz de bundan sonra gelecek inşallah
Judy_K ahh murat, belli ki kara murat olacak hazırlık yapıyor minik nasıl güldüm nasıl Judyim, sağlıkla kucağına al
@Bal0ncuk nerdeesiinn
Benzetme muhteşemHep gül kuzum benim
Ya deme ablası, bazen napıyor içerde anlamıyorum bile gözümün önünde canlandırmaya çalışıyorum olmuyor. Sana şöyle söyliyim. Tom ve Jerry de tom ağaçkakan yutuyor ya o da karnında haraketler yapıyor oraya buraya. Bak abartmıyorum aynen öyle oluyor bazen
0:45
Baba oğul aynı yatakta yatırcam onları. Babası korkusundan kıpırdamasın oğlu da döne döne tepesine çıkıp yatsın diyeÇivi çiviyi söker derler judybabasına verirsin oynarlar
Güzel fikirBaba oğul aynı yatakta yatırcam onları. Babası korkusundan kıpırdamasın oğlu da döne döne tepesine çıkıp yatsın diye
Aminn GülnihalimmAyyy çok heyecanlı yahakkınızdaki hayırlı neresiyse o olsun
Güünaydııınnyine 83475386 zibilyon kat olarak gelmeyi başardım çok şükür yarabbelalemin
neeeyyse hiiç problem değil gördüklerim çok mutlu etti
olive_bluto neredesin günlerdir diyee kızacaktıım amaa :) tercih dönemi yoğunluğunn çok güzel kuzucum inşallahh iyi insanların olduğunu gönlünce bir yer çıksın
Güzel şeyler ardı ardına gelir, bebeğiniz de bundan sonra gelecek inşallah
Judy_K ahh murat, belli ki kara murat olacak hazırlık yapıyor minik nasıl güldüm nasıl Judyim, sağlıkla kucağına al
@Bal0ncuk nerdeesiinn
Anladım Zeytinimbence de boşa vakit kaybetmeden direkt tüp bebeğe yönelin canım. İnşallah süreci güzel atlatıp güzel sonuçlar alırsın. Tüp bebek sürecinden geçmiş biri olarak aklına takılan şeyleri bana sorabilirsin canım
Ay çok çok amin canım benim. Senin için çok dua edicem.Doktorum dedi kii adet döneminde tahlil yapıcam
Sonra rahim filmini çekicem
Sonra sonuçlara göre aşılama ya da tüp bebeğe yönlendiricem. Sizin durumunuzda biz doğal yolla olması için pek bekletmiyoruz çünkü boş gebelik, kimyasal gebelik ya da sağlıksız bebek olabiliyor.Sağlıklı bir tüp bebişimiz olur inşallah O bana ben ona tutunur gideriz okulumuza
Hamişsin ya ışık hızıyla tutar duan kuzumAy çok çok amin canım benim. Senin için çok dua edicem.Sana bi olay anlatıyım, geçen ay bir konuda bir üye bebeğimi sağlıkla kucağıma almamla ilgili güzel bir dua yazmıştı, hamile kalamıyordu takvimimi görmüş içinden gelmiş dua etmiş. Hamilelik mi değil mi gibi test paylaşan konular var ya orda. Tesadüfen oldu. O kadar güzel duaydı ki çok teşekkür ettim ve namaza gidiyordum zaten o an, o kişi için içten dua ettim. Geçenlerde başka konuda denk geldim hamilelik takvimi açmış. 1 aylık hamile. Şok oldum resmen. Yazdım sordum evet hamileyim dedi çok mutlu oldum inşallah senin için de edicem, mutlu haberini burdan alıcam
Selam canım nasılsın?Selammmm
Süperim kuzum maşallah banaSelam canım nasılsın?
Sen nasılsın?Selam canım nasılsın?
Orası öyle canım, hemde nasibinde varmış dua etmem gerekiyormuşHamişsin ya ışık hızıyla tutar duan kuzumÇoook sevindim bana dua edeceğin için. Allah senin de evinden, yüzünden kahkahaları hiç eksik etmesin; her işin rast gelsin ❤❤❤
Ay çok sevindim seni böyle görmek güzel.Süperim kuzum maşallah bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?