Mizahşörler Çıkmazı

Biri de ben mi

O duayı da kaptım yeni doğum yaptı çok yakın bi arkadaşım Allah sana da nasip etsin diyip girdi

O duayı da kaptım yeni doğum yaptı çok yakın bi arkadaşım Allah sana da nasip etsin diyip girdi
Bebişi görmeye gittiğin arkadaşın mı?
Oh oh ne güzel canım. Dualar yerini bulsun inşallah tedaviniz çok uzamadan güzelce sonuçlansın mutlu haberlerini alalım

Yaaa yicem onuu Allah Tom sabrı versin judym vakit yaklaştıkça alan daraldı, içerde tek kişilik tiyatro yapıyor minik bence :)

Bebişi görmeye gittiğin arkadaşın mı?
Oh oh ne güzel canım. Dualar yerini bulsun inşallah tedaviniz çok uzamadan güzelce sonuçlansın mutlu haberlerini alalım

Evet canım :) doğum saatine kadar baba evi temizledi, kayınvalide yoldaydı, arkadaşım ve ben yalnızdık. Biz de istiyoruz biliyor Öyle söyledi cimcimemizi doğurdu geldi ayy gazı gelince ellerini açıp bacakları karna çekip bir ağlıyor ki teyzesi Şu kadarcık bedenden bu ses nasıl çıkıyor diyorsun sonra da pıtt yapıyor bu ses ondan mı çıktı diye yine şok

Yeni haftan kolay geçsin samdanım :)
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zaman
Tercih ekranı açıldı mı kuzucum, en son açın tercih ekranını diye isyan ordusu toplanmıştı sosyal medyada amiin insallah olivem
Selaaam reyyanım, iyi olmana sevindimmm

Kapancak bile gece 23.59da sonra salı sonuuuç

Kapancak bile gece 23.59da sonra salı sonuuuç
Yetişemiyoruuumm Yetişemiyoruuumm hiçbir şeylere artık yorgun bitkinim olivem, bir şeyler görüyorum ama nerde ne zmn gördüm unutuyorum hadi bakalım bekliyoruz senii
selam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
Canım biz de seni seviyoruz hep burdayız ne zmn istersen gel. Hayırlısı olsun diyelim. Dikkat et ama kendine

selam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum

Allah gönlüne göre versin tez zamanda baloncukum ne zaman gelmek istersen o zaman gel seni seviyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…