Biri de ben miOrası öyle canım, hemde nasibinde varmış dua etmem gerekiyormuş
Doğum anında dua edersen kabul olur derler ama hiç doğum yapmamış biri olarak o an ne halde olurum bilmiyorumkendimde olacaksam aklımda bi kaç kişi var dua edeceğim
Allah razı olsun güzel sözlerin için Zeytinim
O duayı da kaptım yeni doğum yaptı çok yakın bi arkadaşım Allah sana da nasip etsin diyip girdiOrası öyle canım, hemde nasibinde varmış dua etmem gerekiyormuş
Doğum anında dua edersen kabul olur derler ama hiç doğum yapmamış biri olarak o an ne halde olurum bilmiyorumkendimde olacaksam aklımda bi kaç kişi var dua edeceğim
Allah razı olsun güzel sözlerin için Zeytinim
Kara muratı olacak olsun o kadarDaha çok hain fikirlerim var onlarla ilgili
Bilmiyorumki öyle iyi oldum diye galibaAy çok sevindim seni böyle görmek güzel.Süperliğinin vir sebebi var mı?
İyi gördük maşallahBilmiyorumki öyle iyi oldum diye galiba
İyi gördük maşallah
Tabiki, sen, Merve, Baloncuk, Zeytin, ablam, bide tanımadığın bi kaç arkadaşımBiri de ben mi
Bebişi görmeye gittiğin arkadaşın mı?O duayı da kaptım yeni doğum yaptı çok yakın bi arkadaşım Allah sana da nasip etsin diyip girdi
Cuk oturdu ya benimkine bu lakapKara muratı olacak olsun o kadar
İyi ol canım çok sevindim. Sormuşsun ben de iyiyim çok şükürBilmiyorumki öyle iyi oldum diye galiba
Cuk oturdu ya benimkine bu lakap
Yaaa yicem onuuHep gül kuzum benim
Ya deme ablası, bazen napıyor içerde anlamıyorum bile gözümün önünde canlandırmaya çalışıyorum olmuyor. Sana şöyle söyliyim. Tom ve Jerry de tom ağaçkakan yutuyor ya o da karnında haraketler yapıyor oraya buraya. Bak abartmıyorum aynen öyle oluyor bazen
0:45
Bebişi görmeye gittiğin arkadaşın mı?
Oh oh ne güzel canım. Dualar yerini bulsun inşallah tedaviniz çok uzamadan güzelce sonuçlansın mutlu haberlerini alalım
Yeni haftan kolay geçsin samdanım :)kızlar anca geldim:) naptınız
@_Gulnihal_ nihalim aksama pilavla sebzeli et haslama yapcam. basit diye kendimi telaşa getirmeyim dedim
E Efruzi makarnayla aram yok zuhalimbence makarna haslamakla yemek yapmak arasında fark yok biliyo musun
Tercih ekranı açıldı mı kuzucum, en son açın tercih ekranını diye isyan ordusu toplanmıştı sosyal medyadaAminn Gülnihalimm
Kızma NurumÇok zor işmiş günlerdir mesai harcıyoruz eşimle bilgisayara yapıştık güzel duaların için Allah razı olsun, rabbim en kısa sürede sana da yaşatsın
Kara Murat mııbu benzetmeye ba yıl dımm Kara muratt dıkşş hahah
Selaaam reyyanım, iyi olmana sevindimmmSelammmm
Yeni haftan kolay geçsin samdanım :)
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın o zaman
Tercih ekranı açıldı mı kuzucum, en son açın tercih ekranını diye isyan ordusu toplanmıştı sosyal medyadaamiin insallah olivem
Selaaam reyyanım, iyi olmana sevindimmm
Yetişemiyoruuumm Yetişemiyoruuumm hiçbir şeylereKapancak bile gece 23.59da sonra salı sonuuuç
Canım biz de seni seviyoruzselam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
selam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
İyi ol sen. Bizde seni seviyoruz. Geçecekselam herkese.. kızlar benim aşılamam tutmadı.. regl oldum.. çok ağrım var..
birazda moralsizim..
hepinizi seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?