Hayirdir ya sebebi varmi yokmuİçim sıkılıyorinşallah yarın normale dönerim
Ya ne kadar bebek isteyip olmamasi zor ve uzucuyse de istemedigin zaman hamilelikte zordur Rabbim bizi bbizden daha iyi bilir de iste isteyene nasip etsin insallahAma adam ceketini atsa Mehlika hamile
Aminn inşallahYa ne kadar bebek isteyip olmamasi zor ve uzucuyse de istemedigin zaman hamilelikte zordur Rabbim bizi bbizden daha iyi bilir de iste isteyene nasip etsin insallah
Bende de çok var maalesef.Ayy deme yaadüzelirsin inşallah ♥
Bu duygu durum bozukluğum için doktora gideceğim artık
Ahh ne guzeeelll. Taş gibisin taşş maşallahÖnce bir güneşin batışını izledim. Kaç gündür nemden bunalmistim tatlı bir serinlik bize de gelmiş demek ki...Yürüme sezonunu açtım çok şükür taş gibi hatun olak Nihalim...
Sebebi yoktur inşAllah canımİçim sıkılıyorinşallah yarın normale dönerim
Biraz da bu korona yüzünden.. 4 tarafımız sarıldı teslim olmamak için direniyoruz . Arada gelirler bana böyle morpi gibi bissi. Hiç boş bırakmazlar beniHayirdir ya sebebi varmi yokmu
Yok gibi var gibi. İnşallah yarına geçerSebebi yoktur inşAllah canım
Ben tek çocukla zor giriyorum tribe sen 3 çocukla maşallahYok gibi var gibi. İnşallah yarına geçer
Biri de bir bini de bir sevdiğim dünyada bir CalcimBen tek çocukla zor giriyorum tribe sen 3 çocukla maşallah
Geçer inşAllah kuzum. Düşünüp daha fazla takmaYok gibi var gibi. İnşallah yarına geçer
yaa edebiyat öğretmenim hep bunu söylerdiiiSelam calcimmmm
İşten çıktın mı eve gittin mi ıssız acun kaldı mı şimdi yurek yırtılır
ben de hep etkileniyorum bu videodan mehlikaamTüylerim diken diken oldu
çok kötüydü.Annemler köprüye yürüme mesafesinde biz de Hava limanına yakındık. Ertesi gün sabahtan anneme geçtim sokakların halini görmeliydiniz. Bütün yolları tanklar kapatmıştı
iyiyim reyyanım ancak gelebildim, sen nasılsın :)Selamm
Nasılsınız herkesler
burdaaameeee burdaaameeeenerdesiniz kızlar:)
cuma diye herkes dağılmış mi ne:)
muhtemelen dışarı çıkınca etkilendin gülnihalım, kötü düşünmeeKısa bir rötar oldu gorumceşkomla konuştum.Dışarı çıkacağız samdanim, biraz yürüyüş yapmaya ihtiyacım var çocuklar da ağlıyor belki iyi gelir yaklaşık 1 saattir susmuyorlar
iyi geceler limonsuzuummİyi geceler
Aynen aynen vallaa al benden de okdrBen tek çocukla zor giriyorum tribe sen 3 çocukla maşallah
Hosgeldin nurummmyaa edebiyat öğretmenim hep bunu söylerdiiikulakları çınlasın
ben de hep etkileniyorum bu videodan mehlikaam
çok kötüydü.
iyiyim reyyanım ancak gelebildim, sen nasılsın :)
burdaaameeee burdaaameeee
muhtemelen dışarı çıkınca etkilendin gülnihalım, kötü düşünmee
iyi geceler limonsuzuumm
Harikasın limonsuzummGeçer inşAllah kuzum. Düşünüp daha fazla takma❤
Bak atayım da mutlu ol
Belki de canım insan sevdiklerini daha çok düşünüyor bazenyaa edebiyat öğretmenim hep bunu söylerdiiikulakları çınlasın
ben de hep etkileniyorum bu videodan mehlikaam
çok kötüydü.
iyiyim reyyanım ancak gelebildim, sen nasılsın :)
burdaaameeee burdaaameeee
muhtemelen dışarı çıkınca etkilendin gülnihalım, kötü düşünmee
iyi geceler limonsuzuumm
hoşbulduumm tatlışıım çayımm. Çok şükür bi yerimi kaşıyayım iyiyimHosgeldin nurummm
nasil oldun bakim
İyiyim canım benimiyiyim reyyanım ancak gelebildim, sen nasılsın :)
İlk zamanı teedavisi için ilaç bile yoktu şimdi en azından o varAynen aynen vallaa al benden de okdr
Virus icin ciddi anlamda korkuyorum bende ilk zamanlar bu kdr korkmuyordum sanki
Hem öyle, hem artık çok bunaldık çıksak da diken üstünde durmaktanHarikasın limonsuzumm
Ben de uyurken film açayım diyordum ma8çı bocugu izleyeyim
Belki de canım insan sevdiklerini daha çok düşünüyor bazen❤❤
Geçecek mi acabaHem öyle, hem artık çok bunaldık çıksak da diken üstünde durmaktaninşallah artık geçer gider gülnihalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?