Mizahşörler Çıkmazı

Eğer şu kehanetler kitabındaki gibiyse bir anda geldiği gibi bir anda gidecekmiş öyle mi acaba reyyanım, olsun valla öylee
Bence de öyle gidecek. Bir bakmışız korona falan yok. Tarih boyunca yayılan vebalar tedavisi bulunmadan kendiliğinden geçip gitmiş

Eğer şu kehanetler kitabındaki gibiyse bir anda geldiği gibi bir anda gidecekmiş öyle mi acaba reyyanım, olsun valla öylee
Umarım öyle olur kuzum. Çünkü artık felaket Bi hale geldi. Yaşama sevinci kalmadı. Annemin 2 arkadaşı vefat etti bu hafta virüsten. Çok korkuyorum artık. Sevdiklerime bişey yolacak diye

Kehanetlere bakılırsa korona dan sonra daha kötü şeyler gelecekmişAllah korusun ya
Umarım öyle olur kuzum. Çünkü artık felaket Bi hale geldi. Yaşama sevinci kalmadı. Annemin 2 arkadaşı vefat etti bu hafta virüsten. Çok korkuyorum artık. Sevdiklerime bişey yolacak diye
Allah rahmet etsin

Valla bende iyiyim cok sukur benm icinde dolu dolu gecti ama insan tamamen keyif alàmiyir gezmektende iste napalim 1 ayi geckindir bu 2. Cikisimdi iste oyle gezmeye gibi

Seninde iyi olmanà ve gununun guzel gecmesne sevindim tatlisim

Off Allah rahmet eylesin kötüyü düşünmeyelim uzak olsun hep bizden. ❤
C Calcifer im alıntım çıkmamış inşallah öyle olsun
Kehanetlere bakılırsa korona dan sonra daha kötü şeyler gelecekmişAllah korusun ya

Allah rahmet etsin
2021 daha zor olacak diye bir şey görmüştüm ama düşünmek istemiyorum limonsuzum
Valla bende iyiyim cok sukur benm icinde dolu dolu gecti ama insan tamamen keyif alàmiyir gezmektende iste napalim 1 ayi geckindir bu 2. Cikisimdi iste oyle gezmeye gibi

Seninde iyi olmanà ve gununun guzel gecmesne sevindim tatlisim
Evet maskeyle nefes almak çoook zor, dezenfektanı artık içecez az kaldı Allah her zaman dışarda olan çalışanlara güç kuvvet versin
İyi uykular çayım ❤

Şimdi bir videoya denk geldim içim parçalandı. 3 yaşında en fazla çocuk. Hem dövüyor çocuğu hem videoya çekmiş. Nasıl ağlıyor yavrum yaa. Allah kahretsin böyle insanları beter olsunlar
Kıyamam ya nerde gördün canım neden dövüyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…