- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Eğer şu kehanetler kitabındaki gibiyse bir anda geldiği gibi bir anda gidecekmişGeçecek mi acaba ☹
Bence de öyle gidecek. Bir bakmışız korona falan yok. Tarih boyunca yayılan vebalar tedavisi bulunmadan kendiliğinden geçip gitmişEğer şu kehanetler kitabındaki gibiyse bir anda geldiği gibi bir anda gidecekmişöyle mi acaba reyyanım, olsun valla öylee
Umarım öyle olur kuzum. Çünkü artık felaket Bi hale geldi. Yaşama sevinci kalmadı. Annemin 2 arkadaşı vefat etti bu hafta virüsten. Çok korkuyorum artık. Sevdiklerime bişey yolacak diyeEğer şu kehanetler kitabındaki gibiyse bir anda geldiği gibi bir anda gidecekmişöyle mi acaba reyyanım, olsun valla öylee
İnşaallah yaBence de öyle gidecek. Bir bakmışız korona falan yok. Tarih boyunca yayılan vebalar tedavisi bulunmadan kendiliğinden geçip gitmiş
Kehanetlere bakılırsa korona dan sonra daha kötü şeyler gelecekmişEğer şu kehanetler kitabındaki gibiyse bir anda geldiği gibi bir anda gidecekmişöyle mi acaba reyyanım, olsun valla öylee
Allah rahmet etsinUmarım öyle olur kuzum. Çünkü artık felaket Bi hale geldi. Yaşama sevinci kalmadı. Annemin 2 arkadaşı vefat etti bu hafta virüsten. Çok korkuyorum artık. Sevdiklerime bişey yolacak diye
Allah korusun canım ama artık her şey olabilirKehanetlere bakılırsa korona dan sonra daha kötü şeyler gelecekmişAllah korusun ya
Allah rahmet etsin
Valla bende iyiyim cok sukur benm icinde dolu dolu gecti ama insan tamamen keyif alàmiyir gezmektende iste napalim 1 ayi geckindir bu 2. Cikisimdi iste oyle gezmeye gibihoşbulduumm tatlışıım çayımm. Çok şükür bi yerimi kaşıyayım iyiyimbugün ben de dışarı çıktım biraz, bide iğnem vardı ya onu oldum. gezdiimm filan filaan iştee :) sen nasılsınn
Haklisim ya hastalktan cok iste aksamda yazdgm gbi ksrantina durumu dusunduruyor beniİlk zamanı teedavisi için ilaç bile yoktu şimdi en azından o var
İnşallah canımHem öyle, hem artık çok bunaldık çıksak da diken üstünde durmaktaninşallah artık geçer gider gülnihalım
İnşallah canımHem öyle, hem artık çok bunaldık çıksak da diken üstünde durmaktaninşallah artık geçer gider gülnihalım
Allah rahmet eylesin çok üzüldümUmarım öyle olur kuzum. Çünkü artık felaket Bi hale geldi. Yaşama sevinci kalmadı. Annemin 2 arkadaşı vefat etti bu hafta virüsten. Çok korkuyorum artık. Sevdiklerime bişey yolacak diye
Kaç kez yazmışim böyleİnşallah canım ❤❤
Amin inşallah cnmAllah rahmet eylesin çok üzüldüm
Buralardayım canım inşallah. Kitap okumasına başlayayım yavaştan
Oh süperBuralardayım canım inşallah. Kitap okumasına başlayayım yavaştan
Off Allah rahmet eylesinUmarım öyle olur kuzum. Çünkü artık felaket Bi hale geldi. Yaşama sevinci kalmadı. Annemin 2 arkadaşı vefat etti bu hafta virüsten. Çok korkuyorum artık. Sevdiklerime bişey yolacak diye
2021 daha zor olacak diye bir şey görmüştüm ama düşünmek istemiyorum limonsuzumKehanetlere bakılırsa korona dan sonra daha kötü şeyler gelecekmişAllah korusun ya
Allah rahmet etsin
Evet maskeyle nefes almak çoook zor, dezenfektanı artık içecez az kaldıValla bende iyiyim cok sukur benm icinde dolu dolu gecti ama insan tamamen keyif alàmiyir gezmektende iste napalim 1 ayi geckindir bu 2. Cikisimdi iste oyle gezmeye gibi
Seninde iyi olmanà ve gununun guzel gecmesne sevindim tatlisim
Kıyamam yaŞimdi bir videoya denk geldim içim parçalandı. 3 yaşında en fazla çocuk. Hem dövüyor çocuğu hem videoya çekmiş. Nasıl ağlıyor yavrum yaa. Allah kahretsin böyle insanları beter olsunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?