Olsun gulum calisirken bende kislik bisey yapamazdim bebegm kucukken de yapamazdim iste dedimya kendni skma ne bulursanz onu yersiniz kisin Saglik olsunda
Isyeriyle ilgili de bisey diyemeyecegm cnm ya keske sizde gecebilseniz rahatlardn yaa
3den sonra sattigindan da para kazaniyorlar ama. Yaptiklari sahtekarlik haram yiyorlar.
İyi geldi samdanim. Kısa oldu ama olsun. serindi hava kafam dinlendi
Yok canım kızım eve gidelim diye tutturduserin havada gezmek de ayrı güzel nihalim
iyi yapmışsın
bebeler üşümesin diye mi kısa sürdü
Yok canım kızım eve gidelim diye tutturduyoksa hava usutmeyecek derecede serindi
Günaydın
Günaydın bu arada canimlaaar
Evet bu akşam da çıksak çok güzel olurahahaha kızında kendimi gördüm nihalim
bugün ya da başka gün yine tekrarlrsiniznasılsın nihalim
günaydın canım
günaydın nihalim:)
Evet bu akşam da çıksak çok güzel olur
Daha iyiyim. Gündüzü iyiki yaratmış Rabbim insan korkularından ariniyor biraz da olsa
Sen nasılsın samdanim
19.00 sularında yiyoruzben de iyiyim nihalim yavaş yavaş ev işlerine giriştim:)
akşam yemeği kaçta sizin hemen yemekten sonra ciksaniz belki kızın daha hevesli olur:)
ben de geceyi çok severim nihalimdinlenip düşünüp kafa dağıtmak için çok güzel oluyo:)
19.00 sularında yiyoruzbebeklerin beslenmesi ile cakisabiliyor bazen geçe kalıyoruz. Dün canlı ders vardı 20.30 a kadar sürdü o yüzden biraz geciktik.
Geceleri aslında takintisal problemlerim yoksa severim . Aksi halde kurdukca kurarım
Yürüyen şato nasıl içeriği cnm. Korkunçlu mugece kurmaya basliyosan aç bi film izle nihalimbizim filmleri falan:)
ama yürüyen satoyu izleme biliyosun sofie izleme iyi gelmiyo bizegıcık sofie
hmmm anca oluyodur herşey tabi nihalim. çocuk varken vakit hep dar oluyo demi:)
.gece kurmaya basliyosan aç bi film izle nihalimbizim filmleri falan:)
ama yürüyen satoyu izleme biliyosun sofie izleme iyi gelmiyo bizegıcık sofie
hmmm anca oluyodur herşey tabi nihalim. çocuk varken vakit hep dar oluyo demi:)
Yürüyen şato nasıl içeriği cnm. Korkunçlu mu
Ayyy anime miyok çok güzel bi film reyyanim:) ama her türk dizisi gibi sümüklü bı kıza cool bi adam düşmesi sinir etti bizi
Bissrürü anime izlemek istiyorum. Epeydir izlemedimevet japon animesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?