Mizahşörler Çıkmazı

Olsun gulum calisirken bende kislik bisey yapamazdim bebegm kucukken de yapamazdim iste dedimya kendni skma ne bulursanz onu yersiniz kisin Saglik olsunda

Isyeriyle ilgili de bisey diyemeyecegm cnm ya keske sizde gecebilseniz rahatlardn yaa

öyle çayım yapacak bişey yok hayirlisi deyip gecicem. yapabilirsem yaparım. zaten benim kışlık dediğim de öyle aman aman bişey değil

müdür izindeydi pazartesi geliyo. pazartesi geçeriz galiba çayım:)

ahahaha kızında kendimi gördüm nihalim

bugün ya da başka gün yine tekrarlrsiniz nasılsın nihalim

günaydın canım

günaydın nihalim:)
Evet bu akşam da çıksak çok güzel olur
Daha iyiyim. Gündüzü iyiki yaratmış Rabbim insan korkularından ariniyor biraz da olsa
Sen nasılsın samdanim

Evet bu akşam da çıksak çok güzel olur
Daha iyiyim. Gündüzü iyiki yaratmış Rabbim insan korkularından ariniyor biraz da olsa
Sen nasılsın samdanim

ben de iyiyim nihalim yavaş yavaş ev işlerine giriştim:)

akşam yemeği kaçta sizin hemen yemekten sonra ciksaniz belki kızın daha hevesli olur:)

ben de geceyi çok severim nihalim dinlenip düşünüp kafa dağıtmak için çok güzel oluyo:)

19.00 sularında yiyoruz bebeklerin beslenmesi ile cakisabiliyor bazen geçe kalıyoruz. Dün canlı ders vardı 20.30 a kadar sürdü o yüzden biraz geciktik.
Geceleri aslında takintisal problemlerim yoksa severim . Aksi halde kurdukca kurarım

gece kurmaya basliyosan aç bi film izle nihalim bizim filmleri falan:)

ama yürüyen satoyu izleme biliyosun sofie izleme iyi gelmiyo bize gıcık sofie

hmmm anca oluyodur herşey tabi nihalim. çocuk varken vakit hep dar oluyo demi:)

Yürüyen şato nasıl içeriği cnm. Korkunçlu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…