- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Bissrürü anime izlemek istiyorum. Epeydir izlemedim
Tmm hemen kaydettim mesajını canımooooo o zaman
ruhların kaçışı
komşum totoro
yüreğinin sesi
tepedeki ev
rüzgarlı vadi
denizkızı ponyo
diye listeyi baslatayim sana ben:)
Sümüklü sofiyok çok güzel bi film reyyanim:) ama her türk dizisi gibi sümüklü bı kıza cool bi adam düşmesi sinir etti bizi
Merhaba seridinaMerhabaaaa☺☺
Merhaba seridina
Nasılsın?
Kim o?hem ezik hem sümüklü calci
Ama kaptı süt gibi çocuğuhem ezik hem sümüklü calci
8 de uyandırdı oğlum onunla oyun oynuyoruz bizdeiyiyim calci ☺Eşim İstanbul'a döndü. O yüzden evinde kızında bütün sorumluluğu üstümde şimdilik. Pek giremiyorum buralara. Sen ne yapıyorsun?
Yaaa8 de uyandırdı oğlum onunla oyun oynuyoruz bizde
Ahhh bebeğim taş olan sensin. Boyun kilon sen o kadar güzelsin ki...Bende de çok var maalesef.Takıntı geldi mi panik atak gibi oluyorum
Ahh ne guzeeelll. Taş gibisin taşş maşallahYürüyüş en iyisi insana huzur veriyor rüzgarın ilikligi ve o sesi
hım o kısmı atlamışım, kamp mi yapacaklar, çok eğlenceli olur ya ne güzelKayseri Erciyes dağının eteğine gitti 3 sap
Üzüm bağı var arkadaşının onun yanına gittihım o kısmı atlamışım, kamp mi yapacaklar, çok eğlenceli olur ya ne güzel
Manzara da sen de çok güzelsin masaallah ElhanimAhhh bebeğim taş olan sensin. Boyun kilon sen o kadar güzelsin ki...
Yürüyüşlere devam edelim inşallah. Birazdan ineceğim sahile hava bulutlu ve serin burada. Dünden kalan bir karem var
Eki Görüntüle 2685628
Oh oh ne güzel, gelirken üzüm getirsinÜzüm bağı var arkadaşının onun yanına gitti
Yarasın bebem hepimize yarasın.Manzara da sen de çok güzelsin masaallah Elhanim❤oh yarasin
VaaauvvAhhh bebeğim taş olan sensin. Boyun kilon sen o kadar güzelsin ki...
Yürüyüşlere devam edelim inşallah. Birazdan ineceğim sahile hava bulutlu ve serin burada. Dünden kalan bir karem var
Eki Görüntüle 2685628
Süt gibiyi bırak ben koca bulduğuma şükrediyorum,millet süt gibisini buluyorAma kaptı süt gibi çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?