- 12 Haziran 2019
- 19.824
- 122.289
- 598
- 37
Bundan sonra sen benim zeytinim değil çay ikizimsinOley be❤Çay ikizimi buldum. Pekii önemli bi soru. Şeker??
Hoşgeldin şamdanımnapiyosunuz afrodizyak kokmus buralar
O değil de arkadaşına nasıl verdin mehlikamBize olmadı cıxx üstünde paralanson canişkomm
Amanınn ben alışverişe gidince kimse beni görüp tanımasın diye nerdeyse güneş gözlüğü şapka ve eldiven giyicemKurumda çalışan bir abla katalog getirmişti oradan seçmiştim arkadaşım da görmüştü,eşim begenmeyince ona sordum sana vereyim mi diye o da ver dedi verdim getirdim verdim arkadaşa
Ya sana bayılabilir miyim?Yıllardır şekersiz içiyorum
Olmadı şöyle yüce gönüllü bi arkadaşımızKurumda çalışan bir abla katalog getirmişti oradan seçmiştim arkadaşım da görmüştü,eşim begenmeyince ona sordum sana vereyim mi diye o da ver dedi verdim getirdim verdim arkadaşa
Bundan sonra sen benim zeytinim değil çay ikizimsin
Ya hahahahahh
Vücut çorabı değil canım,onu da aldırmadı fantazi kıyafet sevmiyor bizimkiAmanınn ben alışverişe gidince kimse beni görüp tanımasın diye nerdeyse güneş gözlüğü şapka ve eldiven giyicemkatalogdan ciciş seçiyosunuz hı?? Yaramazz kızlarr
Ficut çorabıHmm aklıma geldi birden
Olur, ben seni öperek uyandırırımYa sana bayılabilir miyim?Peki ya dem oranı??
Genel olarak kıyafet sevmiyor da olabilirVücut çorabı değil canım,onu da aldırmadı fantazi kıyafet sevmiyor bizimki
Hi ha hoo ben çorabii seviyoreVücut çorabı değil canım,onu da aldırmadı fantazi kıyafet sevmiyor bizimki
YaaOlur, ben seni öperek uyandırırımaçık çay severim canım ☺
Katalogun bir tarafı pijama takımları diğer tarafını çeviriyorsun iç çamaşırları ve Cicişler, ben de o zamanlar ne cesaret aldım bilmiyorum yani arkadaşların yanındaAmanınn ben alışverişe gidince kimse beni görüp tanımasın diye nerdeyse güneş gözlüğü şapka ve eldiven giyicemkatalogdan ciciş seçiyosunuz hı?? Yaramazz kızlarr
Ficut çorabıHmm aklıma geldi birden
Kıyafetle uğraşmak istemiyor belli kiGenel olarak kıyafet sevmiyor da olabilir
Katalogun bir tarafı pijama takımları diğer tarafını çeviriyorsun iç çamaşırları ve Cicişler, ben de o zamanlar ne cesaret aldım bilmiyorum yani arkadaşların yanında
Olursa içerim ama çayın sadesini daha çok severimHi ha hoo ben çorabii seviyore
Yaaçayy lav yuuuu ben demli içerim ama olsunn peki ya biraz bergamot/tomurcuk??
Yok canım çok seviyor, giyinmemi ister ama elbise mini etek falan, mesela çoraba bayiliyor vücut çorabını sevmiyor, değişik birisiGenel olarak kıyafet sevmiyor da olabilir
Olursa içerim ama çayın sadesini daha çok severim☺
İnsan bedenine başka bişey değmesinden hoşlanmıyor da olabilirKıyafetle uğraşmak istemiyor belli ki
Donsuz yatanlardan marilyn monroedan beri kim kaldı??İnsan bedenine başka bişey değmesinden hoşlanmıyor da olabilir
O da bişey mehlikam. Kimisi de "nasılsa çıkacak uğraştırma beni" diyormuş meselaYok canım çok seviyor, giyinmemi ister ama elbise mini etek falan, mesela çoraba bayiliyor vücut çorabını sevmiyor, değişik birisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?