Mizahşörler Çıkmazı

Kurumda çalışan bir abla katalog getirmişti oradan seçmiştim arkadaşım da görmüştü,eşim begenmeyince ona sordum sana vereyim mi diye o da ver dedi verdim getirdim verdim arkadaşa
Amanınn ben alışverişe gidince kimse beni görüp tanımasın diye nerdeyse güneş gözlüğü şapka ve eldiven giyicem katalogdan ciciş seçiyosunuz hı?? Yaramazz kızlarr

Ficut çorabı Hmm aklıma geldi birden

Kurumda çalışan bir abla katalog getirmişti oradan seçmiştim arkadaşım da görmüştü,eşim begenmeyince ona sordum sana vereyim mi diye o da ver dedi verdim getirdim verdim arkadaşa
Olmadı şöyle yüce gönüllü bi arkadaşımız

Vücut çorabı değil canım,onu da aldırmadı fantazi kıyafet sevmiyor bizimki

Katalogun bir tarafı pijama takımları diğer tarafını çeviriyorsun iç çamaşırları ve Cicişler, ben de o zamanlar ne cesaret aldım bilmiyorum yani arkadaşların yanında

Katalogun bir tarafı pijama takımları diğer tarafını çeviriyorsun iç çamaşırları ve Cicişler, ben de o zamanlar ne cesaret aldım bilmiyorum yani arkadaşların yanında

Hahahah ablaya yardım ablaya yardımm. Bi katalog çıktıysa ordan bişi alınır. Bu yazılı olmayan ama herkesin bildiği bi kuraldır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…