İnsan bedenine başka bişey değmesinden hoşlanmıyor da olabilir
My husbandO da bişey mehlikam. Kimisi de "nasılsa çıkacak uğraştırma beni" diyormuş mesela
İlk evlendiğim zamanlarda bende böyle bi hata yapmıştım. Bi geldi ki sığmıyorum bazı yerlerineKatalogun bir tarafı pijama takımları diğer tarafını çeviriyorsun iç çamaşırları ve Cicişler, ben de o zamanlar ne cesaret aldım bilmiyorum yani arkadaşların yanında
YaşasınMerhaba
Adresimi veriyorum. Bağcılar İstanbulValla döktürmüşsün ❤ benimki de etçil canım
Evet robotum var süpürme performansı harika, silmesi de fena değil ama süpürmesi kadar bayılmıyorum. Islak mendille silmiş gibi siliyor birazSilerken halıları toplamaya gerek olmayan yeni modeller çıkıyormuş artık ama benimkinde toplamak gerekiyor. Çokk seviyorum. Bütün sevdiklerime 1 tane almak istiyorum
İnsan değilsin dedilerKızlaaaaarr nasılsınız? Nedir durumlar? Canım çok sıkılıyor. Beni tutun yoksa bdvye gidicemmm kaşınıyorum
Onu önceden gözardı etmiş olmamda varmış birsey demek kiİnsan değilsin dedilersevenim çokmuş ama
Oo maşAllah çok hızlısınAdresimi veriyorum. Bağcılar İstanbul
Bana da tanıdık geliyor ama çıkaramadımOnu önceden gözardı etmiş olmamda varmış birsey demek ki
Sen, pazen etek, ve gırgır. Dizlerinin üzerinde, eller yerde, sağa ve sola salınım ve bazen uzakta farkedilen bir ekmek kırıntısı.
Huhuww
Sen bilmiyor musun
İşte bu beni biraz üzer
Ya bıral trolluyon yine bizi
Gerçekten bilmiyorum. Hiç denk gelmedim
Onu hatırlatma ya saçmalıktı resmenİnsan değilsin dedilersevenim çokmuş ama
Bende kulaktan dolma biliyorumGerçekten bilmiyorum. Hiç denk gelmedim
Diğerlerini bilmem de ne demekOnu hatırlatma ya saçmalıktı resmenolay büyüsün istedim de büyümedi be
Diğerlerini bilmem de ben seviyom kız seni
İyi geceler tatlı rüyalar Allah rahatlık versin canımKızlar ben yatıyorum çok uykum var
İyi geceler
Kuyusunu kazıyorsunuz kızın. Bilmiyorum sanmayınDiğerlerini bilmem de ne demekbiz kafasini duvara sürtüp kıvılcım mı çıkartıyoz
Yok bee o bizim calcimiz en fazla şaka yapariz ötesi olmazKuyusunu kazıyorsunuz kızın. Bilmiyorum sanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?