- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
Aslında bi yandan sıkıntılı da bir durum gülnihalım, mesela yemek konuşunca yemek geliyo, sonra al başına belayı gelsin kilolarBiri bizi gözetliyor
Aynen yaAslında bi yandan sıkıntılı da bir durum gülnihalım, mesela yemek konuşunca yemek geliyo, sonra al başına belayı gelsin kilolar
YaaaaAynen yaahh ah kuzu çevirme olsa da yesek (hadi reklamı yapın da gorimm ))
Uslu durucam bir süre.
Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum çocuk alanında uzman değiller bence. Senin 3. Çocuk zaten biliyorsun. Benim ilk ama ben kendim de böyle karışık şeyleri sevmiyo ondan çocuğa da yediriyorum
Sağlık ocağındakilerin çıkardığı bir liste değil genel bir liste,biskuviyi sağlık ocağındakiler de önermiyor, peynir yumurta pekmez karıştırmakta bir sakınca yok bence,eğer bebeğin damak tadına uyuyor ve yiyorsa, ben tek tek yemediği labneyi vs verince midesi bulandıgi için karıştırıp tatlandırınca belki yer diye denedim,ahahaha ben yazmışım gibi geldialtına direk imza atarim
Dediğim gibi senin 3. Çocuk ve artık ustasındır bu konuda. Ben farklı bir yöntemle ilerlediğim için değişik geldiSağlık ocağındakilerin çıkardığı bir liste değil genel bir liste,biskuviyi sağlık ocağındakiler de önermiyor, peynir yumurta pekmez karıştırmakta bir sakınca yok bence,eğer bebeğin damak tadına uyuyor ve yiyorsa, ben tek tek yemediği labneyi vs verince midesi bulandıgi için karıştırıp tatlandırınca belki yer diye denedim,
Bizim kreşte de bebeklere böyle karışım hazırlayip veriyorlar ve anneleri sağlıkçı,
Ona bakarsan o kadar çok şeyi karıştırıp yiyoruz ki,
Ustalikla alakası yok canım, bebeğin yeme şekline göre geliştiriyoruz,zorla yedirme yok zaten, yemiyorsa değişik şekillerde yedirmeye çalışıyoruz, mesela yoğurdu sütü meyveli denemek gibi, yumurta süt yoğurt çocukların gelişimi için önemli,Dediğim gibi senin 3. Çocuk ve artık ustasındır bu konuda. Ben farklı bir yöntemle ilerlediğim için değişik geldi
Sağlık ocağındakilerin çıkardığı bir liste değil genel bir liste,biskuviyi sağlık ocağındakiler de önermiyor, peynir yumurta pekmez karıştırmakta bir sakınca yok bence,eğer bebeğin damak tadına uyuyor ve yiyorsa, ben tek tek yemediği labneyi vs verince midesi bulandıgi için karıştırıp tatlandırınca belki yer diye denedim,
Bizim kreşte de bebeklere böyle karışım hazırlayip veriyorlar ve anneleri sağlıkçı,
Ona bakarsan o kadar çok şeyi karıştırıp yiyoruz ki,
Bak ben nasıl yersem çocuğu da öyle aşıştırdım. Kefir de içer meyvesini de yer. Her çocuğun yemeğd farklıdır. Nihal de senin gibi yediriyormuş. Bir arkadaşım püre yediriyor. Gen hiç püre olarak yedirmedim. Alıştırma bardağından su vermedim direk bardaktan içirdim. Bu durumda olan nihal de var yani. Bu bir soruyduUstalikla alakası yok canım, bebeğin yeme şekline göre geliştiriyoruz,zorla yedirme yok zaten, yemiyorsa değişik şekillerde yedirmeye çalışıyoruz, mesela yoğurdu sütü meyveli denemek gibi, yumurta süt yoğurt çocukların gelişimi için önemli,
Bebeğe göre şekilleniyor ,tabi ki bebek yiyorsa başta tek tek yemeye alışması daha iyi, ilerisi için daha kolaylık,
Suyu ben de bardaktan iciriyorum lukur lukur içiyor, meyveyi öyle de yediriyorum elimde tutuyorum o kemiriyor, püre haline de getiriyorum öyle daha iyi yiyorBak ben nasıl yersem çocuğu da öyle aşıştırdım. Kefir de içer meyvesini de yer. Her çocuğun yemeğd farklıdır. Nihal de senin gibi yediriyormuş. Bir arkadaşım püre yediriyor. Gen hiç püre olarak yedirmedim. Alıştırma bardağından su vermedim direk bardaktan içirdim. Bu durumda olan nihal de var yani. Bu bir soruydu
Bebeğe göre şekilleniyor ,tabi ki bebek yiyorsa başta tek tek yemeye alışması daha iyi, ilerisi için daha kolaylık,
Benim bebiş zaten yeni 7 aylık oluyor kahvaltı için de erken, ben zorlamıyorum hiç, yumurtayı haşlayıp tek tek yedirmeyi de denedim, bir kutu yumurta ona ayrı almıştık bitti ve hiç yemedi bile,her hasladigimi ben yemek zorunda kaldım
Şimdilik meyve püresi ve sebze çorbasıyla devam ediyoruz
Amin canım teşekkürleryumurta sevmiyodur belki mehlikam:)
ben oğlan biseyi yemezse vermiyorum bı süre sonra tekrar deniyorum.
bir yaşına kadar tadım zaten ek gıda. bir yaşından sonra ağırlık kazanmaya başlıyo.
sen de zaten yavaş yavaş geciyosun. inşallah yer herşeyi iştahlı bi çocuk olur
Ben bir bardak bir biberonda iciriyorumSuyu ben de bardaktan iciriyorum lukur lukur içiyor, meyveyi öyle de yediriyorum elimde tutuyorum o kemiriyor, püre haline de getiriyorum öyle daha iyi yiyor
Maşallah kefir içiyor demek minnakBak ben nasıl yersem çocuğu da öyle aşıştırdım. Kefir de içer meyvesini de yer. Her çocuğun yemeğd farklıdır. Nihal de senin gibi yediriyormuş. Bir arkadaşım püre yediriyor. Gen hiç püre olarak yedirmedim. Alıştırma bardağından su vermedim direk bardaktan içirdim. Bu durumda olan nihal de var yani. Bu bir soruydu
Uuuu bunu blmiyordummm iyiki soylemissinyarın bekliyom nihalim
yok canım izlemedim. ama YouTubeda alyanin kısa sahnesinin videosu vardi. onu izledim gece uyuyamadim
bu İstanbullu gelinde Süreyyani kızı ala vardı ya. oymuş alya. gerçek hikayesi kırmızı oda da islenecekmis galiba:)
meraktan baktim bakmaz olaydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?