Mizahşörler Çıkmazı

Sağlık ocağındakilere güvenmiyorum çocuk alanında uzman değiller bence. Senin 3. Çocuk zaten biliyorsun. Benim ilk ama ben kendim de böyle karışık şeyleri sevmiyo ondan çocuğa da yediriyorum
ahahaha ben yazmışım gibi geldi altına direk imza atarim
Sağlık ocağındakilerin çıkardığı bir liste değil genel bir liste,biskuviyi sağlık ocağındakiler de önermiyor, peynir yumurta pekmez karıştırmakta bir sakınca yok bence,eğer bebeğin damak tadına uyuyor ve yiyorsa, ben tek tek yemediği labneyi vs verince midesi bulandıgi için karıştırıp tatlandırınca belki yer diye denedim,
Bizim kreşte de bebeklere böyle karışım hazırlayip veriyorlar ve anneleri sağlıkçı,
Ona bakarsan o kadar çok şeyi karıştırıp yiyoruz ki,

Dediğim gibi senin 3. Çocuk ve artık ustasındır bu konuda. Ben farklı bir yöntemle ilerlediğim için değişik geldi

Dediğim gibi senin 3. Çocuk ve artık ustasındır bu konuda. Ben farklı bir yöntemle ilerlediğim için değişik geldi
Ustalikla alakası yok canım, bebeğin yeme şekline göre geliştiriyoruz,zorla yedirme yok zaten, yemiyorsa değişik şekillerde yedirmeye çalışıyoruz, mesela yoğurdu sütü meyveli denemek gibi, yumurta süt yoğurt çocukların gelişimi için önemli,

ben karışık şeyler yiyemem o yüzden oğluma da vermedim mehlikam:) seni yargılamak için demedik zaten bunu. sadece C Calcifer la çok benziyo bazı şeylerimiz ondan destekledim:)

annem bana bebekken bebek muhallebisi yedirememis, o karışımları da yedirememis hala yemem hiç birini:) damak tadı tamamen

Bak ben nasıl yersem çocuğu da öyle aşıştırdım. Kefir de içer meyvesini de yer. Her çocuğun yemeğd farklıdır. Nihal de senin gibi yediriyormuş. Bir arkadaşım püre yediriyor. Gen hiç püre olarak yedirmedim. Alıştırma bardağından su vermedim direk bardaktan içirdim. Bu durumda olan nihal de var yani. Bu bir soruydu

Bebeğe göre şekilleniyor ,tabi ki bebek yiyorsa başta tek tek yemeye alışması daha iyi, ilerisi için daha kolaylık,
Benim bebiş zaten yeni 7 aylık oluyor kahvaltı için de erken, ben zorlamıyorum hiç, yumurtayı haşlayıp tek tek yedirmeyi de denedim, bir kutu yumurta ona ayrı almıştık bitti ve hiç yemedi bile,her hasladigimi ben yemek zorunda kaldım
Şimdilik meyve püresi ve sebze çorbasıyla devam ediyoruz

Suyu ben de bardaktan iciriyorum lukur lukur içiyor, meyveyi öyle de yediriyorum elimde tutuyorum o kemiriyor, püre haline de getiriyorum öyle daha iyi yiyor

yumurta sevmiyodur belki mehlikam:)

ben oğlan biseyi yemezse vermiyorum bı süre sonra tekrar deniyorum.
bir yaşına kadar tadım zaten ek gıda. bir yaşından sonra ağırlık kazanmaya başlıyo.

sen de zaten yavaş yavaş geciyosun. inşallah yer herşeyi iştahlı bi çocuk olur

Amin canım teşekkürler

Suyu ben de bardaktan iciriyorum lukur lukur içiyor, meyveyi öyle de yediriyorum elimde tutuyorum o kemiriyor, püre haline de getiriyorum öyle daha iyi yiyor
Ben bir bardak bir biberonda iciriyorum ama ilkine göre gayet iyiyim bence veriyorum ellerine onlar kemiriyor

Maşallah kefir içiyor demek minnak ben de alsam da denesem belki içer kızım ama sanmam. Küçükler büyüsün onlara denerim

Uuuu bunu blmiyordummm iyiki soylemissin
Gecms sayfalara bakim dedimde eccuk
Bugun topige girmemisim hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…