Mizahşörler Çıkmazı

Maşallah kefir içiyor demek minnak ben de alsam da denesem belki içer kızım ama sanmam. Küçükler büyüsün onlara denerim
Kefiri bizim büyükler de içiyor ama küçükler için hazır kefirin hazır yoğurttan farkı var mı ki

Biliyormusun butun 2.sezonu sirf o ilk sahnedeki gizem icin izledim sureyya nasl kaynvaldesni oldurmus diye sonunda hic oraya deginmediler diye hatirliyoruk o sahneyi gostermedjler bidaha sanirim

Maşallah kefir içiyor demek minnak ben de alsam da denesem belki içer kızım ama sanmam. Küçükler büyüsün onlara denerim
Canim meyvelilerini cok seviyor benim kiz bazen sade de aliyorum aile boyu ayni zamanda iciyoruz iciyor oyle ama ust uste alsam icmez hergun icmez mesela sevdgi seyi ust uste yemiyor . Sut hic icmiyor o yuzden kefir olsn tuketsn diyorim dene bence senin kizinda sevebilir orman meyveli ve cileklisi benmde favorim

Biliyormusun butun 2.sezonu sirf o ilk sahnedeki gizem icin izledim sureyya nasl kaynvaldesni oldurmus diye sonunda hic oraya deginmediler diye hatirliyoruk o sahneyi gostermedjler bidaha sanirim

yani o Süreyyanin kabusuymus gibi gösterilmiş çayım:)

aslında olay diziyle coooooookkkk alakasız. ortada öyle büyülü bı aşk sevgisiyle herkesi iyileştiren ışık saçan bı kadın yok

hatta bi çocuğun başına gelebilecek en kötü şeyler geliyo kızın başına annesi ve ailesi yüzünden

Şimdiden başka nihalim. 2 günde bir 1çay bardağı ver. Alışıyor. Benimki kefirsin gün geçirmiyor. Markete girince direk kefir alır içer. Biraz pis boğaz da olabilir

Me
Meyveliyi tavsiye etmiyordu katkı oluyor diyordu bizim doktor. Meyveyi içine atıp blendırdan kendiniz geçirin diyordu

Ayy bi korktumm ama mrrakta ettim
Kirmizi odada izlerim ozman izliyorum zaten smdilik bakalm

Kefiri bizim büyükler de içiyor ama küçükler için hazır kefirin hazır yoğurttan farkı var mı ki
Altınkılıç kefiri verebilirsin gönül rahatlığıyla. Ben baya araştırmıştım. Bir kaç marka daha var. kefirdanem mesela bunlar güvenilir

Şimdiden başka nihalim. 2 günde bir 1çay bardağı ver. Alışıyor. Benimki kefirsin gün geçirmiyor. Markete girince direk kefir alır içer. Biraz pis boğaz da olabilir
Olsn kiz yeterki yesin icsin masallah yemeyen cock cok zor tipte minyon ama oglusunda yesede kilo almiyosa hele sahanedir

Ayy bi korktumm ama mrrakta ettim
Kirmizi odada izlerim ozman izliyorum zaten smdilik bakalm

çayım e kitap olarak ücretsiz de varmış. kitaptan da okuyabilirsin:)

ne hayatlar var valla insan derdim var demeye utanıyo duyup görünce

çayım e kitap olarak ücretsiz de varmış. kitaptan da okuyabilirsin:)

ne hayatlar var valla insan derdim var demeye utanıyo duyup görünce
Olabilir bi bakarm canim sagolasim
Aynenn oyle iste bende ota ....a agliyorum uzuluyorum sinirleniyorum bazennn iste bosa oldgnu bile bjle

Anlamıyor çünkü çok hareketli. Daha sakin olsa baya tombik olurdu
Fazlası da zarar ve cayım
Evet onda da haklisin bi arkadasmn cocugu var 10 yasnda baya kilolu diyet yaptirilmasj lazim hareket lazim ama yemesnin masallahi var ne kdr zorluk cekiyor annesi goruyorum evlada da yeme demek cok zor o yemek isterken .
Deniyorlar biseyler ama suan bi yol katedemedler pandemi olmasa gene spora yuzmeye vs gonderiyorlardi

Olsun yine de içiyor. Faydasını kesinlikle alıyordur
Acikcasi hic almamasndanda az da olsa faydali bisey vardir icinde diye aliyorum caresizlkten gbi
Valla insan sasiriyor bazen neyi nasil yapsamda yedirsem icirsem diye her cocgn bayilarak yedigi kofteyi benmki sevmiyor 2 kofteyi yedirene kdr halimi gor konusa konusa biseylerle oyalayarak dusun hamburger alsak bile ekmegnden zorla yerse 1 2 isirik alir faydali degil hamburger ama onu bile yemez koftw var diye oyuzden yazdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…