- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Kefiri bizim büyükler de içiyor ama küçükler için hazır kefirin hazır yoğurttan farkı var mı kiMaşallah kefir içiyor demek minnakben de alsam da denesem belki içer kızım ama sanmam. Küçükler büyüsün onlara denerim
Biliyormusun butun 2.sezonu sirf o ilk sahnedeki gizem icin izledim sureyya nasl kaynvaldesni oldurmus diye sonunda hic oraya deginmediler diye hatirliyoruk o sahneyi gostermedjler bidaha sanirimben de YouTubedaki yorumlardan öğrendim. yönetmen mi senarist mi ne açıklama yapmıştı bide.
hani kızın büyümüş hali annemden nefret ediyorum diye psikologla konusuyodu ya oraya eviremediler reyting için. rüyaya cevirdiler olayı
Canim meyvelilerini cok seviyor benim kiz bazen sade de aliyorum aile boyu ayni zamanda iciyoruz iciyor oyle ama ust uste alsam icmez hergun icmez mesela sevdgi seyi ust uste yemiyor . Sut hic icmiyor o yuzden kefir olsn tuketsn diyorim dene bence senin kizinda sevebilir orman meyveli ve cileklisi benmde favorimMaşallah kefir içiyor demek minnakben de alsam da denesem belki içer kızım ama sanmam. Küçükler büyüsün onlara denerim
Biliyormusun butun 2.sezonu sirf o ilk sahnedeki gizem icin izledim sureyya nasl kaynvaldesni oldurmus diye sonunda hic oraya deginmediler diye hatirliyoruk o sahneyi gostermedjler bidaha sanirim
Şimdiden başka nihalim. 2 günde bir 1çay bardağı ver. Alışıyor. Benimki kefirsin gün geçirmiyor. Markete girince direk kefir alır içer. Biraz pis boğaz da olabilirMaşallah kefir içiyor demek minnakben de alsam da denesem belki içer kızım ama sanmam. Küçükler büyüsün onlara denerim
Meyveliyi tavsiye etmiyordu katkı oluyor diyordu bizim doktor. Meyveyi içine atıp blendırdan kendiniz geçirin diyorduCanim meyvelilerini cok seviyor benim kiz bazen sade de aliyorum aile boyu ayni zamanda iciyoruz iciyor oyle ama ust uste alsam icmez hergun icmez mesela sevdgi seyi ust uste yemiyor . Sut hic icmiyor o yuzden kefir olsn tuketsn diyorim dene bence senin kizinda sevebilir orman meyveli ve cileklisi benmde favorim
Ayy bi korktumm ama mrrakta ettimyani o Süreyyanin kabusuymus gibi gösterilmiş çayım:)
aslında olay diziyle coooooookkkk alakasız. ortada öyle büyülü bı aşk sevgisiyle herkesi iyileştiren ışık saçan bı kadın yok
hatta bi çocuğun başına gelebilecek en kötü şeyler geliyo kızın başına annesi ve ailesi yüzünden
Altınkılıç kefiri verebilirsin gönül rahatlığıyla. Ben baya araştırmıştım. Bir kaç marka daha var. kefirdanem mesela bunlar güvenilirKefiri bizim büyükler de içiyor ama küçükler için hazır kefirin hazır yoğurttan farkı var mı ki
Olsn kiz yeterki yesin icsin masallah yemeyen cock cok zor tipte minyon ama oglusundaŞimdiden başka nihalim. 2 günde bir 1çay bardağı ver. Alışıyor. Benimki kefirsin gün geçirmiyor. Markete girince direk kefir alır içer. Biraz pis boğaz da olabilir
Altinkilic seviyoruz bizdeAltınkılıç kefiri verebilirsin gönül rahatlığıyla. Ben baya araştırmıştım. Bir kaç marka daha var. kefirdanem mesela bunlar güvenilir
Ayy bi korktumm ama mrrakta ettim
Kirmizi odada izlerim ozman izliyorum zaten smdilik bakalm
Aynen sade alsamda meyveli de aliyorum ne yalan soyleyeymMe
Meyveliyi tavsiye etmiyordu katkı oluyor diyordu bizim doktor. Meyveyi içine atıp blendırdan kendiniz geçirin diyordu
Anlamıyor çünkü çok hareketli. Daha sakin olsa baya tombik olurduOlsn kiz yeterki yesin icsin masallah yemeyen cock cok zor tipte minyon ama oglusundayesede kilo almiyosa hele sahanedir
Olabilir bi bakarm canim sagolasimçayım e kitap olarak ücretsiz de varmış. kitaptan da okuyabilirsin:)
ne hayatlar var valla insan derdim var demeye utanıyo duyup görünce
Evet onda da haklisin bi arkadasmn cocugu var 10 yasnda baya kilolu diyet yaptirilmasj lazim hareket lazim ama yemesnin masallahi var ne kdr zorluk cekiyor annesi goruyorum evlada da yeme demek cok zor o yemek isterken .Anlamıyor çünkü çok hareketli. Daha sakin olsa baya tombik olurdu
Fazlası da zarar ve cayım
Olabilir bi bakarm canim sagolasim
Aynenn oyle iste bende ota ....a agliyorum uzuluyorum sinirleniyorum bazennn iste bosa oldgnu bile bjle
Acikcasi hic almamasndanda az da olsa faydali bisey vardir icinde diye aliyorum caresizlkten gbiOlsun yine de içiyor. Faydasını kesinlikle alıyordur
Aminn bazen dusunuyorumda insan kendi istemedgi ozellgni bile cok degistiremiyor huyunu vs kaldiki karsndakni degstrmek imkanszyapı meselesi işte çayım:) yapacak bişey yok:)
Allah başka dert vermesin napalim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?