- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Geleyim bir iyi akşamlar diyip sohbete katılayım topiğe dedim dualardan tanıdık bir yüz :)İnşallah açılır çok zor yoksa uyuması seni de uyutmaz
Hoş bulduk abla, tanışalım ben önceden çok aktiftim iş güç hayat derken uzak kaldım şimdi de eksikliğini hissetmeye başladım buranınHoş geldinbraindamage cim...
Ben buranın en büyük ablasiyim. Misafir için her zaman özel bir yerimiz vardır. Nihali de taniyormuşsun nasılsa biz de tanışırız inşallah. Nickin çok komikmiş hasarlı beyin niye seçtin bakem
Uyutabildin mi canimİnşaallah canım,dün de çok sık uyanmıştı, gündüz uyutup yanına yattım zor nefes aldığı için yattım uyuyamadı, akşam üstü uyudu ,yastığa sırt üstü yatirinca, şimdi uyuyamadı yine, emerek uyuyordu fazla ememedi bıraktı
Hos geldin canım çok sevindimGeleyim bir iyi akşamlar diyip sohbete katılayım topiğe dedim dualardan tanıdık bir yüz :)
Hayat olur olmaz şeyleri dert edecek kadar uzun değil tatlım... Düşünmeye değer şeylere tamam da bizi üzen durumları da kafaya takmayalim. Bizim sayfa bak tam sana göre...hep kafa dengi kızlar var yeni gelenler de ortama uyuyor. Bir iki mesaj sonrası kaçmayacak gibisin içimde öyle bir his var...Hoş bulduk abla, tanışalım ben önceden çok aktiftim iş güç hayat derken uzak kaldım şimdi de eksikliğini hissetmeye başladım buranınDaha ilkten bile keyfim yerine geldi :)
Bu nick aslında benim hayatımın tam merkezinde, çocuklukta dinlediğim şarkıdan esinlenip aşina olmuşum çok düşünen ve bazen bir yere varamayan biri on yapıp kendime dert edinen bir yapım var sanırım bu çekti beni
Hoş buldum canım evet eminim burda çok mutlu olacağımdan :) İyiyim çok şükür sıkıntılarım vardı gereksiz bir şekilde toparlandım ve aklıma burdayken ne kadar mutlu olduğum geldiHos geldin canım çok sevindimburada kendini çok iyi hissedeceksin
Nasılsın
Hayat olur olmaz şeyleri dert edecek kadar uzun değil tatlım... Düşünmeye değer şeylere tamam da bizi üzen durumları da kafaya takmayalim. Bizim sayfa bak tam sana göre...hep kafa dengi kızlar var yeni gelenler de ortama uyuyor. Bir iki mesaj sonrası kaçmayacak gibisin içimde öyle bir his var...
Süper olmus o zamanHoş buldum canım evet eminim burda çok mutlu olacağımdan :) İyiyim çok şükür sıkıntılarım vardı gereksiz bir şekilde toparlandım ve aklıma burdayken ne kadar mutlu olduğum geldi
Sen nasılsın ne var ne yok :)
Süper olmus o zamanBen iyiyim uğraşmaca işte evde gündüz yikadigim çamaşırları katlayacagim uyumadan önce yaparsam süper olacak
Haklısın ben de şimdi başladımYaparsın yaparsın, ben öyle durumlarda uyumadan önce yapmayınca rahat uyuyamıyorumKafaya takılıyor gece gece
Haklısın ben de şimdi başladımsenin işin ne üzerineydi canım
BankacıHaklısın ben de şimdi başladımsenin işin ne üzerineydi canım
BilemediiiimBen inşaat mühendisiyim, akşama kadar bir sandalyede oturup 3 tane ekrana bakıyorumşuan hala mesela
Bir de yaş bilmediğim için sen mi diyeyim yoksa abla katagorisinde misin emin olamıyorum ben 28 yaşındayım
Bilemediiiim
Evet hayat çok kısa, bunu genç yaşımda anladım çok şükür. Önceden eğitim ve işle ilgili çok düşünürdüm bunlar yıpratmazdı şimdi gereksiz şeyleri düşünmeye başladığımı farkettim ve bıraktım düşünmeyi :) Zaten düşünerek şu yaşadığımız zaman dilimini de öldürüyoruz.
Yok kaçmam, zaten akşama kadar bilgisayar başındayım işten dolayı, bir de evden çalışıyorum her türlü burdayım :) Buranın eksikliğini yeni hissettim geç olsun güç olmasın inşaAllah :)
Brain hanımcim sence benim mesleğim ne olabilirOlsunmasa başı en azından bir yerden yaklaşım oldu
Kolay gelsinBen inşaat mühendisiyim, akşama kadar bir sandalyede oturup 3 tane ekrana bakıyorumşuan hala mesela
Bir de yaş bilmediğim için sen mi diyeyim yoksa abla katagorisinde misin emin olamıyorum ben 28 yaşındayım
Nasıl yediremedin ama ablaBankacı
Mesela yani
Acaba nedir nedir diye şarkı söylüyorum ben siz devam edinBrain hanımcim sence benim mesleğim ne olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?