Mizahşörler Çıkmazı

Hoş bulduk abla, tanışalım ben önceden çok aktiftim iş güç hayat derken uzak kaldım şimdi de eksikliğini hissetmeye başladım buranın Daha ilkten bile keyfim yerine geldi :)

Bu nick aslında benim hayatımın tam merkezinde, çocuklukta dinlediğim şarkıdan esinlenip aşina olmuşum çok düşünen ve bazen bir yere varamayan biri on yapıp kendime dert edinen bir yapım var sanırım bu çekti beni

Hayat olur olmaz şeyleri dert edecek kadar uzun değil tatlım... Düşünmeye değer şeylere tamam da bizi üzen durumları da kafaya takmayalim. Bizim sayfa bak tam sana göre...hep kafa dengi kızlar var yeni gelenler de ortama uyuyor. Bir iki mesaj sonrası kaçmayacak gibisin içimde öyle bir his var...

Hos geldin canım çok sevindim burada kendini çok iyi hissedeceksin
Nasılsın
Hoş buldum canım evet eminim burda çok mutlu olacağımdan :) İyiyim çok şükür sıkıntılarım vardı gereksiz bir şekilde toparlandım ve aklıma burdayken ne kadar mutlu olduğum geldi

Sen nasılsın ne var ne yok :)

Evet hayat çok kısa, bunu genç yaşımda anladım çok şükür. Önceden eğitim ve işle ilgili çok düşünürdüm bunlar yıpratmazdı şimdi gereksiz şeyleri düşünmeye başladığımı farkettim ve bıraktım düşünmeyi :) Zaten düşünerek şu yaşadığımız zaman dilimini de öldürüyoruz.

Yok kaçmam, zaten akşama kadar bilgisayar başındayım işten dolayı, bir de evden çalışıyorum her türlü burdayım :) Buranın eksikliğini yeni hissettim geç olsun güç olmasın inşaAllah :)

Süper olmus o zaman Ben iyiyim uğraşmaca işte evde gündüz yikadigim çamaşırları katlayacagim uyumadan önce yaparsam süper olacak

Haklısın ben de şimdi başladım senin işin ne üzerineydi canım

Ben inşaat mühendisiyim, akşama kadar bir sandalyede oturup 3 tane ekrana bakıyorum şuan hala mesela

Bir de yaş bilmediğim için sen mi diyeyim yoksa abla katagorisinde misin emin olamıyorum ben 28 yaşındayım

Aynı fikirdeyim kuzum. İç kemiren düşüncelerden elimden geldiğince uzak duruyorum. Baktım hastalıklı bir zihniyet arkama dahi bakmadan uzaklaşıyorum. Boşuna ugrastigimizi geç öğreniyoruz işte... İnşaat Mühendisliği okuyan kızların sınıflarında çok popüler yerde olduğunu duymuştum seni bulmuşken sorayım...doğru mu kuzum...

Ben inşaat mühendisiyim, akşama kadar bir sandalyede oturup 3 tane ekrana bakıyorum şuan hala mesela

Bir de yaş bilmediğim için sen mi diyeyim yoksa abla katagorisinde misin emin olamıyorum ben 28 yaşındayım
Kolay gelsin güneş gozlugu takardım ben eskiden tez ödev yazarken falan dikkat et gozcegizlerine. 4yas varmış aramizda abla demene gerek yok
Bankacı
Mesela yani
Nasıl yediremedin ama abla
Sen nasılsın ablalarin bir tanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…