- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
İşte ben son dönemlerde uzak duramıyordum, çünkü evdeyim aylardır oturuyorum akşama kadar bilgisayar başında elimde telefon uzaklaşamadım bir türlü hep aklıma geldi. En başından buraya adapte olmalıydım aslında kendimi soyutladım maalesef, zaten insan yalnız başına düşünmeye başladı mı şeytan onun aklını bulandırmak için elinden geleni yapıyor. Çok şükür ben de bugün hatırladım yapmam gerekenleri :)
Aynı fikirdeyim kuzum. İç kemiren düşüncelerden elimden geldiğince uzak duruyorum. Baktım hastalıklı bir zihniyet arkama dahi bakmadan uzaklaşıyorum. Boşuna ugrastigimizi geç öğreniyoruz işte... İnşaat Mühendisliği okuyan kızların sınıflarında çok popüler yerde olduğunu duymuştum seni bulmuşken sorayım...doğru mu kuzum...
Kolay gelsingüneş gozlugu takardım ben eskiden tez ödev yazarken falan dikkat et gozcegizlerine . 4yas varmış aramizda abla demene gerek yok
Nasıl yediremedin ama abla
Sen nasılsın ablalarin bir tanesi
Brain hanımcim sence benim mesleğim ne olabilir
Nihaliiiiim ...
Çok iyiyim KuzumKolay gelsingüneş gozlugu takardım ben eskiden tez ödev yazarken falan dikkat et gozcegizlerine . 4yas varmış aramizda abla demene gerek yok
Nasıl yediremedin ama abla
Sen nasılsın ablalarin bir tanesi
Yarısını bildin tatlım...Abla ben şöyle hissediyorum sen ev hanımısın ama evden yaptığın bir işin var
Kısmet değilmiş o zamanlar nasıl derslerine yogunlastiysan artık gözün kimseyi görmemişİşte ben son dönemlerde uzak duramıyordum, çünkü evdeyim aylardır oturuyorum akşama kadar bilgisayar başında elimde telefon uzaklaşamadım bir türlü hep aklıma geldi. En başından buraya adapte olmalıydım aslında kendimi soyutladım maalesef, zaten insan yalnız başına düşünmeye başladı mı şeytan onun aklını bulandırmak için elinden geleni yapıyor. Çok şükür ben de bugün hatırladım yapmam gerekenleri :)
Evet bu meslekte kız olunca okul dönemi baya bir heyecanlı geçiyor100 kişiydik 10 kız 90 erkek. Erkeklerin yarısını tanımıyordum. Selam verip yanlış anlaşıldığım da olmuştur haha sonra bıraktım herkese selam vermeyi Ama onca erkek arasından bir tanesiyle sevgili olup da okul bittikten sonra evlenemedim ona yanarım
Yarısını bildin tatlım...
Evde yaptığım bir iş var eveeet
Yalnız dışarıda da var
braindamage hoşgeldiniz efendim. Ben grubun başganı calci
kk birinci noteri hakimimiz
Jawlensky kaymakamımız
Biraz kaynaşlım hoşgeldin halayını çekeriz
Samdan gelsin çekelim halayıHoş bulduk canımValla halay çekmeye ihtiyacım var Otura otura kilolanıyorum da haha
Ben evdeyim Elhan ablamla meslektasiz ama ben çalışmıyorum maalesef. Ev hanimi araylaEvet bir süre sonra bırakıyorum ekrana bakmayı zaten gözler dediğin gibi gitmiyor bende hemen kalkıyorum masadan uzanıyorum evde olunca haliyleSen hem çalışıyor hem evde misin :)
Bankacı dedin ama tutmadı ya ondan didiimÇok iyiyim Kuzumnen nen yapmaya gideceğim . Misafirimiz var bırakamıyorum da
Yediremedim di mi
üşüttü demek ki ya mehlikam bu ara hava birden soğudu yaYok canım ilk defa böyle oldu burnu hem akıyor hem de tıkalı,bir kere de cok hafif olmuştu , ilerlemeden hemen düzelmişti
hoşgeldiiin brainn :) çok neşelisiin iyi ettiinn :)İyi akşamlar kızlar, ablalar var mı bana da yer :)
Diyete varımSamdan gelsin çekelim halayı
O zaman benimle diyet yap
Evli misin?
Ben evdeyim Elhan ablamla meslektasiz ama ben çalışmıyorum maalesef. Ev hanimi arayla
Bankacı dedin ama tutmadı ya ondan didiimsohbet koyu mu yoksa
hoşgeldiiin brainn :) çok neşelisiin iyi ettiinn :)
ben abla kategorisinde değilim arkadaş kategorisindeyim :)
Ben 5 yıllık evliyim. 35 yaşındayım. Abla demene gerek yok. Muhasebeciyim.çalışıyorum.3 yaşında oğlum var .Diyete varımEski beslenme şeklime geri döneyim benim için diyet gibi birşey oluyor aslında.
Maalesef evli değilim bu konuya takığım son zamanlardaSen evli misin kaç yaşındasın :)
Aminnn canimm.Olsun ev hanımlığı da güzel bazen özeniyorum :) Allah hayırlı sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin hepimize
Hoş buldum canım :) Evet neşeliyim normalde buraya gelince de kat kat arttı çok şükür
Ben 5 yıllık evliyim. 35 yaşındayım. Abla demene gerek yok. Muhasebeciyim.çalışıyorum.3 yaşında oğlum var .
Tamam seni kardeşime alayım o da inşaat mühendisi
Evet evet eminim bundan zaten :)Aminnn canimm.
Daha da artacak emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?