Mizahşörler Çıkmazı

İşte ben son dönemlerde uzak duramıyordum, çünkü evdeyim aylardır oturuyorum akşama kadar bilgisayar başında elimde telefon uzaklaşamadım bir türlü hep aklıma geldi. En başından buraya adapte olmalıydım aslında kendimi soyutladım maalesef, zaten insan yalnız başına düşünmeye başladı mı şeytan onun aklını bulandırmak için elinden geleni yapıyor. Çok şükür ben de bugün hatırladım yapmam gerekenleri :)

Evet bu meslekte kız olunca okul dönemi baya bir heyecanlı geçiyor 100 kişiydik 10 kız 90 erkek. Erkeklerin yarısını tanımıyordum. Selam verip yanlış anlaşıldığım da olmuştur haha sonra bıraktım herkese selam vermeyi Ama onca erkek arasından bir tanesiyle sevgili olup da okul bittikten sonra evlenemedim ona yanarım

Kolay gelsin güneş gozlugu takardım ben eskiden tez ödev yazarken falan dikkat et gozcegizlerine. 4yas varmış aramizda abla demene gerek yok

Nasıl yediremedin ama abla
Sen nasılsın ablalarin bir tanesi

Evet bir süre sonra bırakıyorum ekrana bakmayı zaten gözler dediğin gibi gitmiyor bende hemen kalkıyorum masadan uzanıyorum evde olunca haliyle Sen hem çalışıyor hem evde misin :)

Kolay gelsin güneş gozlugu takardım ben eskiden tez ödev yazarken falan dikkat et gozcegizlerine. 4yas varmış aramizda abla demene gerek yok

Nasıl yediremedin ama abla
Sen nasılsın ablalarin bir tanesi
Çok iyiyim Kuzum nen nen yapmaya gideceğim . Misafirimiz var bırakamıyorum da
Yediremedim di mi

Kısmet değilmiş o zamanlar nasıl derslerine yogunlastiysan artık gözün kimseyi görmemiş

Evet bir süre sonra bırakıyorum ekrana bakmayı zaten gözler dediğin gibi gitmiyor bende hemen kalkıyorum masadan uzanıyorum evde olunca haliyle Sen hem çalışıyor hem evde misin :)
Ben evdeyim Elhan ablamla meslektasiz ama ben çalışmıyorum maalesef. Ev hanimi arayla
Çok iyiyim Kuzum nen nen yapmaya gideceğim . Misafirimiz var bırakamıyorum da
Yediremedim di mi
Bankacı dedin ama tutmadı ya ondan didiim sohbet koyu mu yoksa

Ben evdeyim Elhan ablamla meslektasiz ama ben çalışmıyorum maalesef. Ev hanimi arayla

Bankacı dedin ama tutmadı ya ondan didiim sohbet koyu mu yoksa

Olsun ev hanımlığı da güzel bazen özeniyorum :) Allah hayırlı sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin hepimize

hoşgeldiiin brainn :) çok neşelisiin iyi ettiinn :)
ben abla kategorisinde değilim arkadaş kategorisindeyim :)

Hoş buldum canım :) Evet neşeliyim normalde buraya gelince de kat kat arttı çok şükür

Diyete varım Eski beslenme şeklime geri döneyim benim için diyet gibi birşey oluyor aslında.

Maalesef evli değilim bu konuya takığım son zamanlarda Sen evli misin kaç yaşındasın :)
Ben 5 yıllık evliyim. 35 yaşındayım. Abla demene gerek yok. Muhasebeciyim.çalışıyorum.3 yaşında oğlum var .
Tamam seni kardeşime alayım o da inşaat mühendisi

Ben 5 yıllık evliyim. 35 yaşındayım. Abla demene gerek yok. Muhasebeciyim.çalışıyorum.3 yaşında oğlum var .
Tamam seni kardeşime alayım o da inşaat mühendisi

Allah bağışlasın, hayırlı uzun ömürler versin Haha kaç yaşında benden küçüktür benim yaş geçiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…