Mizahşörler Çıkmazı

Allah bağışlasın, hayırlı uzun ömürler versin Haha kaç yaşında benden küçüktür benim yaş geçiyor sanki
Yoo 33 yaşında .
Aman boşver en güzel yaşlarda son. Evlilik güzel ama zamanı gelince de doğru kişiyle güzel. Ben 30 yaşında evlendim mesela. Biraz daha geç evlenebilirmişim aslında

Ooo yarısı da güzel boş geçmedim Dışarda ne acaba bunu tahmin edemiyorum şuan hislerim kuvvetlidir normalde ama bunda çalışmıyor 6. his
Evde online canlı ders okulda yüz yüze eğitim var canım... Nihal' le ikimiz Edebiyat öğretmeniyiz. halayin en sonundaki mendili kimseye kaptirmam sen araya geç bakayım

o zmannn haydii halay mendilii

neşemiiz eksik olmasıınnn :))

Yoo 33 yaşında .
Aman boşver en güzel yaşlarda son. Evlilik güzel ama zamanı gelince de doğru kişiyle güzel. Ben 30 yaşında evlendim mesela. Biraz daha geç evlenebilirmişim aslında

Evet hayırlı zamanda doğru kişiyle olması önemli, ben hep böyle düşünürdüm hayatıma dengesiz biri gelip burnunu sokana kadar. 10 yıldır kimse olmamıştı hayatımda, bu dengesizle de internetten tanıştım tanışmaz olaydım Erkekler geç olgunlaşıyor derlerdi de inanmazdım tecrübe ettim

Evde online canlı ders okulda yüz yüze eğitim var canım... Nihal' le ikimiz Edebiyat öğretmeniyiz. halayin en sonundaki mendili kimseye kaptirmam sen araya geç bakayım

Vayyyy öğretmenlik hem de edebiyat güzel meslek, tam kadın işi hiç bir de benim yaptığım işe bakın Şaka bir yana memnunum halimden, etraf yorumları hep böyle

Memnunuz halimizden kuzum biz de...Nihalin ikizleri büyüsün o da atılacak iş hayatına şimdi anneliğin keyfini çıkarıyor.
İnşaat Mühendisi hanım olmak da pek havalı... genelde erkek işi ...o alanda bizi temsil ediyorsun ya gurur duyuyorum seninle

Banyoda tepiniyorum ben de...
Salonda siyasiler birbirine girmiş canımı sıktılar. Alt kat çok fena bizim ..kalsim çok şanslısın...yeni evli kimse yoksa yan tarafta bol bol tep kuzum...
Kalinnnn degil ben benn cayyy cayinnnn ablaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…