- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
o zmannn haydii halay mendiliiOlsun ev hanımlığı da güzel bazen özeniyorum :) Allah hayırlı sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin hepimize
Hoş buldum canım :) Evet neşeliyim normalde buraya gelince de kat kat arttı çok şükür
Huuu ben geldimmmmo zmannn haydii halay mendilii
neşemiiz eksik olmasıınnn :))
Yoo 33 yaşındaAllah bağışlasın, hayırlı uzun ömürler versinHaha kaç yaşında benden küçüktür benim yaş geçiyor sanki
Evde online canlı ders okulda yüz yüze eğitim var canım...Ooo yarısı da güzel boş geçmedimDışarda ne acaba bunu tahmin edemiyorum şuan hislerim kuvvetlidir normalde ama bunda çalışmıyor 6. his
aklımızda halay var çayım :))Huuu ben geldimmmm
Napiyoruzz
Yoo 33 yaşında.
Aman boşver en güzel yaşlarda son. Evlilik güzel ama zamanı gelince de doğru kişiyle güzel. Ben 30 yaşında evlendim mesela. Biraz daha geç evlenebilirmişim aslında
Misafirimiz var kalsifirimiz halay çekelim dedi kalktık bakalım . Yarın misafirligi kalmayacak olan kurtları dökelim oldu olacak...çayım sen kahve içiyormuşsun bizden gizli ...Huuu ben geldimmmm
Napiyoruzz
Hosgeldinnn aramizaaaEvet evet eminim bundan zaten :)Keşke daha önceden gelseymişim diyeceğim ama keşke demeyi sevmiyorum :)
Aa kuru iftiraaa kim demisMisafirimiz var kalsifirimiz halay çekelim dedi kalktık bakalım . Yarın misafirligi kalmayacak olan kurtları dökelim oldu olacak...çayım sen kahve içiyormuşsun bizden gizli ...
Hosbuldumaklımızda halay var çayım :))
hoşgeldiiinnnn
o zmannn haydii halay mendilii
neşemiiz eksik olmasıınnn :))
Yoo 33 yaşında.
Aman boşver en güzel yaşlarda son. Evlilik güzel ama zamanı gelince de doğru kişiyle güzel. Ben 30 yaşında evlendim mesela. Biraz daha geç evlenebilirmişim aslında
Evde online canlı ders okulda yüz yüze eğitim var canım...Nihal' le ikimiz Edebiyat öğretmeniyiz. halayin en sonundaki mendili kimseye kaptirmam sen araya geç bakayım
Ictim ama sizden gizli degill uuuyyy ☺İçtin mi içmedin mi sen onu de bakalım...
Benim alt kat bos tepinebilirimm tey teyyyyO zaman haydi halaya
kk birinci noteri Jawlensky C Cay6 braindamage Elhan HayatSevinceGuzel burdakileri etiketledim
Banyoda tepiniyorum ben de...Benim alt kat bos tepinebilirimm tey teyyyy
Memnunuz halimizden kuzum biz de...Nihalin ikizleri büyüsün o da atılacak iş hayatına şimdi anneliğin keyfini çıkarıyor.
Evet hayırlı zamanda doğru kişiyle olması önemli, ben hep böyle düşünürdüm hayatıma dengesiz biri gelip burnunu sokana kadar. 10 yıldır kimse olmamıştı hayatımda, bu dengesizle de internetten tanıştım tanışmaz olaydımErkekler geç olgunlaşıyor derlerdi de inanmazdım tecrübe ettim
Vayyyy öğretmenlik hem de edebiyat güzel meslek, tam kadın işi hiç bir de benim yaptığım işe bakınŞaka bir yana memnunum halimden, etraf yorumları hep böyle
Kalinnnn degil ben benn cayyy cayinnnn ablaaaaBanyoda tepiniyorum ben de...
Salonda siyasiler birbirine girmiş canımı sıktılar. Alt kat çok fena bizim ..kalsim çok şanslısın...yeni evli kimse yoksa yan tarafta bol bol tep kuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?