Ne güzelEvet evet eminim bundan zaten :)Keşke daha önceden gelseymişim diyeceğim ama keşke demeyi sevmiyorum :)
Nen nen yapacakken tepinirsen boyle hatlar karisir ablacimTepinen sen mıydın tatlım...hangi ara girdin halaya anlayamadım bir anda
Ben gidiyorum nen yapmaya valla çok haklısın kuzum...sırtıma bir havlu koyayım duş almayim şimdi kolumu kaldıracak halim yokNen nen yapacakken tepinirsen boyle hatlar karisir ablacim☺
Şu an böyleyimO zaman haydi halaya
kk birinci noteri Jawlensky C Cay6 braindamage Elhan HayatSevinceGuzel burdakileri etiketledim
Bu halayı kaçıramamm :))O zaman haydi halaya
kk birinci noteri Jawlensky C Cay6 braindamage Elhan HayatSevinceGuzel burdakileri etiketledim
evet abla çok güzel bi yere değindin gerçekten :)Memnunuz halimizden kuzum biz de...Nihalin ikizleri büyüsün o da atılacak iş hayatına şimdi anneliğin keyfini çıkarıyor.
İnşaat Mühendisi hanım olmak da pek havalı... genelde erkek işi ...o alanda bizi temsil ediyorsun ya gurur duyuyorum seninle
öpüyoruum abla kocamann, iyi derslerBen gidiyorum nen yapmaya valla çok haklısın kuzum...sırtıma bir havlu koyayım duş almayim şimdi kolumu kaldıracak halim yok
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın dersim var. Hoşça kalın...Geceniz sürprizlerle dolu olsun. Muhabbetle kalın ballı lokmalarim .
bu da oluuuurrrŞu an böyleyim
Kalktım nurum ben bebisler ağlıyor biri susuyor öteki başlıyor mübarekBu halayı kaçıramamm :))
evet abla çok güzel bi yere değindin gerçekten :)braindamage mesleğin çok güzel canım :)
öpüyoruum abla kocamann, iyi dersler
bu da oluuuurrr
Günaydın
Dakika farkı ile ikiiyim
Evet havalar birden soğuyunca üşüttü sanırım,bir de her gün banyo yaptırıyordum artık iki üç güne bir yaptırayım bariüşüttü demek ki ya mehlikam bu ara hava birden soğudu yageçmş olsun minik paşaya. inşallah daha hasta olmadan açılıverir burnu
O saatte ben ne yapıyordum kimbilir,yanlış anlaşılmasın sadece iki seçenek var ya uyuyordum ya da oğlanı emziriyordum
Hoşgeldiniz efenimHoşbuldummmm
Koptum yaŞu an böyleyim
Asskııııııım sen çağırırsın da ben gelmez miyim ,gece gelemedim ama bak şimdi burdayımMehlika'nin Şamdan' in da geleceği yok..
Benim yerime öpün gelirlerse
Mehlikam herkesin sağlıklı mutlu güler yüzünü günaydın dediklerinde hayal edebiliyorum. En sonuncu da olsam günaydiiiiiiiiiiiinGünaydıııın,
Evet havalar birden soğuyunca üşüttü sanırım,bir de her gün banyo yaptırıyordum artık iki üç güne bir yaptırayım bari
O saatte ben ne yapıyordum kimbilir,yanlış anlaşılmasın sadece iki seçenek var ya uyuyordum ya da oğlanı emziriyordum
Hoşgeldiniz efenim
Koptum ya
Asskııııııım sen çağırırsın da ben gelmez miyim ,gece gelemedim ama bak şimdi burdayım
Kim kisaniye farkıyla kaçıranlar da var bacimy
ben kahvaltı yapayım önce :)Kahveye buyurun canlarım,ekranimda tabi ki mizahşorler
geç kalmışsın tatlım,biz o işi göreli çok oldu, bir poğaça ve krem peynirle karnımızı doyurduk elhamdülillahben kahvaltı yapayım önce :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?