Mizahşörler Çıkmazı

Nen nen yapacakken tepinirsen boyle hatlar karisir ablacim
Ben gidiyorum nen yapmaya valla çok haklısın kuzum...sırtıma bir havlu koyayım duş almayim şimdi kolumu kaldıracak halim yok
Herkese iyi geceler tatlı rüyalar yarın dersim var. Hoşça kalın...Geceniz sürprizlerle dolu olsun. Muhabbetle kalın ballı lokmalarim .

Bu halayı kaçıramamm :))
evet abla çok güzel bi yere değindin gerçekten :) braindamage mesleğin çok güzel canım :)
öpüyoruum abla kocamann, iyi dersler
Şu an böyleyim
bu da oluuuurrr

Bu halayı kaçıramamm :))

evet abla çok güzel bi yere değindin gerçekten :) braindamage mesleğin çok güzel canım :)

öpüyoruum abla kocamann, iyi dersler

bu da oluuuurrr
Kalktım nurum ben bebisler ağlıyor biri susuyor öteki başlıyor mübarek

Günaydıııın,
üşüttü demek ki ya mehlikam bu ara hava birden soğudu ya geçmş olsun minik paşaya. inşallah daha hasta olmadan açılıverir burnu
Evet havalar birden soğuyunca üşüttü sanırım,bir de her gün banyo yaptırıyordum artık iki üç güne bir yaptırayım bari
M mehlika nur ince bellim
Halay bitmeden yetiş
O saatte ben ne yapıyordum kimbilir,yanlış anlaşılmasın sadece iki seçenek var ya uyuyordum ya da oğlanı emziriyordum
Hoşgeldiniz efenim
Şu an böyleyim
Koptum ya
Mehlika'nin Şamdan' in da geleceği yok..
Benim yerime öpün gelirlerse
Asskııııııım sen çağırırsın da ben gelmez miyim ,gece gelemedim ama bak şimdi burdayım

Mehlikam herkesin sağlıklı mutlu güler yüzünü günaydın dediklerinde hayal edebiliyorum. En sonuncu da olsam günaydiiiiiiiiiiiin
Umarım Limonsuzzcay im , Judy_K
olive_bluto @Seridina da iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…