- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
hoşgeldin canım, nasılsın, bu ara kitap okuyamadım pek, 5. kısımda sürünüyorumGünaydın herkese
Ohhhh misss afiyet olsun tatlım....ekranda Elhan varKahveye buyurun canlarım,ekranimda tabi ki mizahşorler
İyiyim şükür bende. Kitap çok zor ilerliyor. Bende bitirmeye çalışıyorumhoşgeldin canım, nasılsın, bu ara kitap okuyamadım pek, 5. kısımda sürünüyorum
Aslında güzel bilgiler ve notlar var.hoşgeldin canım, nasılsın, bu ara kitap okuyamadım pek, 5. kısımda sürünüyorum
En bi sevdiğimOhhhh misss afiyet olsun tatlım....ekranda Elhan var
aynen okuyunca sürüklüyor ama okumayınca da sürünüyor,Aslında güzel bilgiler ve notlar var.
Az önce Reyyancimi gördüm sabah ya bizim bayağı kalabalık bir grubumuz vardı dedim yazmayı unutmuşum kızlar fark etmeden gidip etiket yapayım hele baloncuk görse ortalığı yıkar....Zuhal de inşallah iyidir.
Evet ablacım buralardayım. Nasılsın?Az önce Reyyancimi gördüm sabah ya bizim bayağı kalabalık bir grubumuz vardı dedim yazmayı unutmuşum kızlar fark etmeden gidip etiket yapayım hele baloncuk görse ortalığı yıkar....Zuhal de inşallah iyidir.
Hoş geldin aramızaGünaydınlarrr
Kuzum benimEn bi sevdiğim
Nasılsın Elhanım, tatlı öğretmenim , evle ilgili gelişme var mı?
GünaydınnnnCanlarım günaydıın ❤
İyiyim bitaneciiiiim. Seni yazılarında burada görmek çok güzel. Sen de iyisin di miEvet ablacım buralardayım. Nasılsın?
Hoş buldum canım çok teşekkürler :) :)Hoş geldin aramıza
Günaydın nurum..Canlarım günaydıın ❤
İyiyim ablam. İşte yoğun geçiyor zaman.. Bazen "stresli" bazen "hayırlısı" diyerek.. Ama geçiyor işte...İyiyim bitaneciiiiim. Seni yazılarında burada görmek çok güzel. Sen de iyisin di mi
Mühendisim bizden vazgeçmemişsinHoş buldum canım çok teşekkürler :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?