Mizahşörler Çıkmazı

gizli gizli kitap okudun demek

Teşekkürler, hoşbulduk.
34 yaşındayım, bir dergide editörüm. Genelde forumda anonim takıldığım için kendimden bahsetmiyorum. Dış mihraklardan sebep.
tanıtmadan kastım bu yaş medeni hal gerisi tercih. Dediğiniz gibi anonim takıldığımız platformda şahsi bilgileri vermek kişinin kendi kararı
Ben calci 35 yaşındayım evliyim 3 yaşında oğlum var muhasebeciyim. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Beninmde2 gündür canm sıkkındı
Burayada girmedim
Kendimi kitaba verdim bitirmiştm..
Şimdi ne okuyacaz, calciyle eşit gidelim istedim ama uygulamada yok

Beninmde2 gündür canm sıkkındı
Burayada girmedim
Kendimi kitaba verdim bitirmiştm..
Şimdi ne okuyacaz, calciyle eşit gidelim istedim ama uygulamada yok

Nasıl böyle bi yanlış yaptım bilmiyorum. Bi anda kaptırıverdim kendimi. Cezamı çekmeye razıyım
akşam kitaplarıımı çeker atarım size. ona göre ortak kiitap belirleriz olur mu?

tebrikler canım benim daha var. Sendul sabandaki pilav sahnesi gibi ikram etsem olmaz

Hoş bulduk. Pc'den girince bu yeni panelde emojileri bulamıyorum ya. Yok galiba. Ben de sana kalp gönderiyorum. Telefondan girince gönderirim neyse. Tek bildiğim emoji kısaltması da bu
mouse sağ tıkla emoji yazısı çıkıyor ordan seçebilirsin❤❤

Teşekkürler, hoşbulduk.
34 yaşındayım, bir dergide editörüm. Genelde forumda anonim takıldığım için kendimden bahsetmiyorum. Dış mihraklardan sebep.
Kuzum hoş geldin.
Edebiyatla ilgilisin bir nevi... editörlük ne güzel bir meslek...hep ilgimi çekmiştir. Dergi kültür sanat mi ne üzerine ...

Kuzum hoş geldin.
Edebiyatla ilgilisin bir nevi... editörlük ne güzel bir meslek...hep ilgimi çekmiştir. Dergi kültür sanat mi ne üzerine ...

Abla hoş bulduk. Sizi BDV yorumlarınızdan biliyorum. Hatta geçen bir konuda yanlış anlamışsınız yazılanları çok hoştu mesajlarınız güldürdü. Dergi eğitim üzerine. Çok yazıp çizerim. Aslında öğretmenim. Bir süre düşünmedim yapmayı ama şimdi atanmak istiyorum. O vakit gelene kadar da hem editörlük yaptım hem yüksek lisans derken bu yaşa geldim. Siz de öğretmensiniz yanlış bilmiyorsam. Burada tanıdık çok var ben çok yazmıyorum o sebeple branşımı vs. Çok özür dilerim sizlerden. Maksat muhabbetimizi paylaşmak olsun inşallah. ❤❤

Abla var mı peki takip ettiğin site olur kitap olur kişi olur faydasını gördüğün, kendimi bu konuda geliştirmeye ve değiştirmeye adadım peşinden gelcem
Canım overlekçu ayağına geldi...
Meltem Reyhan( Güner)
Cavit Çağ ( abim benim )
Halil Ata Bıçakçı
Youtube' de videoları var eski tarihlerden başlayarak dinle....şu an ben de gelişme donemindeyim müthiş faydasını gördüm.
Bambaşka bir insan olacağına eminim. Bu bambaşkalik tüm ilişkilerimizde kendini gösteriyor. İçsel bir dönüşüm yaşıyorsun somut olarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…