Hoşgeldiniz,
Kendinizi kısaca tanıtır mısınız?
tanıtmadan kastım bu yaş medeni halTeşekkürler, hoşbulduk.
34 yaşındayım, bir dergide editörüm. Genelde forumda anonim takıldığım için kendimden bahsetmiyorum. Dış mihraklardan sebep.
Beninmde2 gündür canm sıkkındıÇok şükür gezi listemizi, gideceğimiz ülkelerin isimlerini, kütüphaneleri, hatta filmleri... Hepsini listeledik.
İlgilenmemiz gereken sanat dallarını da not ettik.
Bunlar tamamsa başlayabiliriz artık dünya turuna ve kültürlenmeye...
Ahh İlber Hocam nasıl da boş yaşıyorum dedim kitabı okudukça
Ne güzel dolu dolu yaşamış ve hâlâ da yaşıyor..
Bitti Kitabım C Calcifer
Bal0ncuk
@mehlika nur
Jawlensky
@samdan
Nasıl böyle bi yanlış yaptım bilmiyorum. Bi anda kaptırıverdim kendimi. Cezamı çekmeye razıyımgizli gizli kitap okudun demek
Beninmde2 gündür canm sıkkındı
Burayada girmedim
Kendimi kitaba verdim bitirmiştm..
Şimdi ne okuyacaz, calciyle eşit gidelim istedim ama uygulamada yok
akşam kitaplarıımı çeker atarım size. ona göre ortak kiitap belirleriz olur mu?Nasıl böyle bi yanlış yaptım bilmiyorum. Bi anda kaptırıverdim kendimi. Cezamı çekmeye razıyım
Tamam olur olurakşam kitaplarıımı çeker atarım size. ona göre ortak kiitap belirleriz olur mu?
Çok şükür gezi listemizi, gideceğimiz ülkelerin isimlerini, kütüphaneleri, hatta filmleri... Hepsini listeledik.
İlgilenmemiz gereken sanat dallarını da not ettik.
Bunlar tamamsa başlayabiliriz artık dünya turuna ve kültürlenmeye...
Ahh İlber Hocam nasıl da boş yaşıyorum dedim kitabı okudukça
Ne güzel dolu dolu yaşamış ve hâlâ da yaşıyor..
Bitti Kitabım C Calcifer
Bal0ncuk
@mehlika nur
Jawlensky
@samdan
Hoşgeldin zehrinaAha! Ben de dahil olmak istiyorum bu topiğe.braindamage senin burada ne işin var ettin mi dualarını bakiyim
Noldu canım, hayırdır?Beninmde2 gündür canm sıkkındı
Burayada girmedim
Kendimi kitaba verdim bitirmiştm..
Şimdi ne okuyacaz, calciyle eşit gidelim istedim ama uygulamada yok
Hoşgeldin zehrina
Oluyor canım bazen telefondan da gönderemiyorum aldım kalpleriniHoş bulduk. Pc'den girince bu yeni panelde emojileri bulamıyorum ya. Yok galiba. Ben de sana kalp gönderiyorum. Telefondan girince gönderirim neyse. Tek bildiğim emoji kısaltması da bu
mouse sağ tıkla emoji yazısı çıkıyor ordan seçebilirsin❤❤Hoş bulduk. Pc'den girince bu yeni panelde emojileri bulamıyorum ya. Yok galiba. Ben de sana kalp gönderiyorum. Telefondan girince gönderirim neyse. Tek bildiğim emoji kısaltması da bu
Kuzum hoş geldin.Teşekkürler, hoşbulduk.
34 yaşındayım, bir dergide editörüm. Genelde forumda anonim takıldığım için kendimden bahsetmiyorum. Dış mihraklardan sebep.
Biz de daha iyiyiz farklı enerjilerleDualarıma hala devam ediyorum canım :) Ettikçe ferahlıyorum, hoş geldin ben de iki gün falan oldu dahil olalı. Ve iki günde enerjim yükseldi modum düzeldi o derece söyleyeyim
Kuzum hoş geldin.
Edebiyatla ilgilisin bir nevi... editörlük ne güzel bir meslek...hep ilgimi çekmiştir. Dergi kültür sanat mi ne üzerine ...
Abla var mı peki takip ettiğin site olur kitap olur kişi olur faydasını gördüğün, kendimi bu konuda geliştirmeye ve değiştirmeye adadım peşinden gelcemBiz de daha iyiyiz farklı enerjilerle
Mühendisim caaaanim
Canım overlekçu ayağına geldi...Abla var mı peki takip ettiğin site olur kitap olur kişi olur faydasını gördüğün, kendimi bu konuda geliştirmeye ve değiştirmeye adadım peşinden gelcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?