Mizahşörler Çıkmazı

Hatırladım canım kadın (?)yemek götürüyor adama oturup yiyorlar sonra da çok güzel yedim diyor... biri çıkıp ben de öyle anladım deseydi ohhh diyecektim ama demediler cok utandım ama belli etmedim.
Meslektaşiz demek...Tanidik varsa branşını yazma kuzum saygı duyarım. Estağfurullah bunun özrü olmaz. Kendini güvende hissetmeni isterim. Muhabbetine talibiz bu yeter bize.

Abla Halil Ata Bıçakçı'ya sardım bugün hatta ben yazacaktım sana da bakalım sen diyecek misin diye bekledim Bunlar bile bir enerji bak, daha ilk günden bile faydasını gördüm nirvanaya ulaşana kadar devam

Abla Halil Ata Bıçakçı'ya sardım bugün hatta ben yazacaktım sana da bakalım sen diyecek misin diye bekledim Bunlar bile bir enerji bak, daha ilk günden bile faydasını gördüm nirvanaya ulaşana kadar devam
Enerjiler bulasidir canım. Bu harika..
Bilgi paylaşımı yaparız konuşuruz buradan...

Evet, peki ben daha yeni başladığım İçin sormak istiyorum. Benden uzakta olan birine bu enerjileri gönderebilmem de mümkün değil mi?
Onu bilmiyorum kuzum...biz henüz tüm blokajlarimizdan arinamadik güçlü değiliz. Belki zamanla gönderebiliriz kendimizi iyi hissettiğimiz sürece zaten farkında olmadan frekanslar yoluyla etrafımızdaki insanlar olumlu etkileniyor. Direkt enerji gönderimi hakkında hiç bilgim yok...Üç haftalık bir geçmişim var benim...Eskiden de hep polyannaci bir halim vardı bugunlere faydası olacak bir özellik...gelişecegiz hiç merak etme...

Evet abla bir de şuna inanıyorum enerji + inanç + kabullenme + olumsuzu düşünmeme bunun gibi birçok etkeni tam anlamıyla benimsersek gerçekten istediğimiz niyet ettiğimiz herşeyi elde edebiliriz yeter ki buna inancımız olsun yoksa en ufak şüphede sallantıya giriyor

Çok komplike bir şey hepsi...Meltem Reyhan' in atölye dersleri var öncelikle düşüncelerimizi eğitmemizi niyetlerimizi doğru almayı öğretiyor birkaç dersini izlesene başlıklardan hangisi ilgini çekiyorsa seç birini....

Evet bakayım çok iyi geldi bu alan bana gerçekten daha bir gün oldu ama o adamın bir videosunu izlememle bile düşüncelerim duruldu deli gibi düşüneceğim bir konu oldu azönce mesela ama hiç üstünde durmadım

Adı mizah ama ne ararsan var burada...
Halay çekiyorduk en son mevzu nerelere geldi baciiiiiim

Valla abla mizah, kişisel gelişim, ruhsal gelişim, kitap okuma, sohbet maşallah valla ya halayı sanırım çokluk olunca çekiyoruz şimdi kimsecikler yok ya sessiz sedasız farklı konulara gömüldük

Reiki için ciddi bir eğitim alınmalı diye duymuştum. Eğitim veren çok yer var ama hangisi güvenilir onu bulmak lazım.

Evet eğitim olunca konu iyice araştırmak gerekir, özellikle sosyal medyada o kadar üfürükten insanlar var ki bunları da gördüm en son psikolog olmayan birinin kendini psikolog olarak tanıttıığına şahit oldum sonra dedim artık her takip ettiğin kişiyi önce detaylı bir incele

Benim de....
Sihirli bir değnek değdi bir yerlerime sanki
Sabah uyanıyorum aynanın karşısına geçip kendime güzel şeyler söylüyorum. O gün nasıl olmasını istiyorsam onu söylüyorum. Sonra mutlu mesut dolanıyorum etrafta...Gece uyumadan önce de yaptığım ritüel oluyor mutlaka sonsuz teşekkürler ediyorum Rabbime...Çok iyi geldi bana da...

Biz kimiiiiiz
Donanımlı hatunlarik

Evet bende sürekli şükür dua ve bu olumlu niyet olumlu enerji yaparak son günlerde motive ettim kendimi bayağı, bulunduğum sıkıntılı durumdan bu sayede çıktım çok şükür
Biz kimiiiiiz
Donanımlı hatunlarik

Biri halay mı dedi elimdekini mendil sayın

Hayatta saymam
Bak braindamage @zehrina bilmiyordur onu....soralım mi

@zehrina canım biz burda bir halay takımı oluşturup halay çekip kendimize geliyoruz

Tabi her ne kadar ben daha yeni yeni araya katılsam da yabancılık çekmedim çektirmediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…