Hatırladım canım kadın (?)yemek götürüyor adama oturup yiyorlar sonra da çok güzel yedim diyor... biri çıkıp ben de öyle anladım deseydi ohhh diyecektim ama demedilerAbla hoş bulduk. Sizi BDV yorumlarınızdan biliyorum. Hatta geçen bir konuda yanlış anlamışsınız yazılanları çok hoştu mesajlarınız güldürdü.Dergi eğitim üzerine. Çok yazıp çizerim. Aslında öğretmenim. Bir süre düşünmedim yapmayı ama şimdi atanmak istiyorum. O vakit gelene kadar da hem editörlük yaptım hem yüksek lisans derken bu yaşa geldim. Siz de öğretmensiniz yanlış bilmiyorsam. Burada tanıdık çok var ben çok yazmıyorum o sebeple branşımı vs. Çok özür dilerim sizlerden. Maksat muhabbetimizi paylaşmak olsun inşallah. ❤❤
Abla Halil Ata Bıçakçı'ya sardım bugün hatta ben yazacaktım sana da bakalım sen diyecek misin diye bekledimCanım overlekçu ayağına geldi...
Meltem Reyhan( Güner)
Cavit Çağ ( abim benim )
Halil Ata Bıçakçı
Youtube' de videoları var eski tarihlerden başlayarak dinle....şu an ben de gelişme donemindeyim müthiş faydasını gördüm.
Bambaşka bir insan olacağına eminim. Bu bambaşkalik tüm ilişkilerimizde kendini gösteriyor. İçsel bir dönüşüm yaşıyorsun somut olarak...
Enerjiler bulasidir canım. Bu harika..Abla Halil Ata Bıçakçı'ya sardım bugün hatta ben yazacaktım sana da bakalım sen diyecek misin diye bekledimBunlar bile bir enerji bak, daha ilk günden bile faydasını gördüm nirvanaya ulaşana kadar devam
Evet, peki ben daha yeni başladığım İçin sormak istiyorum. Benden uzakta olan birine bu enerjileri gönderebilmem de mümkün değil mi?Enerjiler bulasidir canım. Bu harika..
Bilgi paylaşımı yaparız konuşuruz buradan...
Reiki eğitimi ile mümkün diye biliyorum.Evet, peki ben daha yeni başladığım İçin sormak istiyorum. Benden uzakta olan birine bu enerjileri gönderebilmem de mümkün değil mi?
Onu bilmiyorum kuzum...biz henüz tüm blokajlarimizdan arinamadik güçlü değiliz. Belki zamanla gönderebiliriz kendimizi iyi hissettiğimiz sürece zaten farkında olmadan frekanslar yoluyla etrafımızdaki insanlar olumlu etkileniyor. Direkt enerji gönderimi hakkında hiç bilgim yok...Üç haftalık bir geçmişim var benim...Eskiden de hep polyannaci bir halim vardı bugunlere faydası olacak bir özellik...gelişecegiz hiç merak etme...Evet, peki ben daha yeni başladığım İçin sormak istiyorum. Benden uzakta olan birine bu enerjileri gönderebilmem de mümkün değil mi?
Evet araştırmalık bir konu daha, iyi ki buraya gelmişimReiki eğitimi ile mümkün diye biliyorum.
Onu bilmiyorum kuzum...biz henüz tüm blokajlarimizdan arinamadik güçlü değiliz. Belki zamanla gönderebiliriz kendimizi iyi hissettiğimiz sürece zaten farkında olmadan frekanslar yoluyla etrafımızdaki insanlar olumlu etkileniyor. Direkt enerji gönderimi hakkında hiç bilgim yok...Üç haftalık bir geçmişim var benim...Eskiden de hep polyannaci bir halim vardı bugunlere faydası olacak bir özellik...gelişecegiz hiç merak etme...
Çok komplike bir şey hepsi...Meltem Reyhan' in atölye dersleri var öncelikle düşüncelerimizi eğitmemizi niyetlerimizi doğru almayı öğretiyor birkaç dersini izlesene başlıklardan hangisi ilgini çekiyorsa seç birini....Evet abla bir de şuna inanıyorum enerji + inanç + kabullenme + olumsuzu düşünmeme bunun gibi birçok etkeni tam anlamıyla benimsersek gerçekten istediğimiz niyet ettiğimiz herşeyi elde edebiliriz yeter ki buna inancımız olsun yoksa en ufak şüphede sallantıya giriyor
Adı mizah ama ne ararsan var burada...Evet araştırmalık bir konu daha, iyi ki buraya gelmişim
Reiki için ciddi bir eğitim alınmalı diye duymuştum. Eğitim veren çok yer var ama hangisi güvenilir onu bulmak lazım.Evet araştırmalık bir konu daha, iyi ki buraya gelmişim
Evet bakayım çok iyi geldi bu alan bana gerçekten daha bir gün oldu ama o adamın bir videosunu izlememle bile düşüncelerim duruldu deli gibi düşüneceğim bir konu oldu azönce mesela ama hiç üstünde durmadımÇok komplike bir şey hepsi...Meltem Reyhan' in atölye dersleri var öncelikle düşüncelerimizi eğitmemizi niyetlerimizi doğru almayı öğretiyor birkaç dersini izlesene başlıklardan hangisi ilgini çekiyorsa seç birini....
Adı mizah ama ne ararsan var burada...
Halay çekiyorduk en son mevzu nerelere geldi baciiiiiim
Reiki için ciddi bir eğitim alınmalı diye duymuştum. Eğitim veren çok yer var ama hangisi güvenilir onu bulmak lazım.
Benim de....Evet bakayım çok iyi geldi bu alan bana gerçekten daha bir gün oldu ama o adamın bir videosunu izlememle bile düşüncelerim duruldu deli gibi düşüneceğim bir konu oldu azönce mesela ama hiç üstünde durmadım
Biz kimiiiiizValla abla mizah, kişisel gelişim, ruhsal gelişim, kitap okuma, sohbet maşallah valla ya halayı sanırım çokluk olunca çekiyoruz şimdi kimsecikler yok ya sessiz sedasız farklı konulara gömüldük
Evet eğitim olunca konu iyice araştırmak gerekir, özellikle sosyal medyada o kadar üfürükten insanlar var ki bunları da gördüm en son psikolog olmayan birinin kendini psikolog olarak tanıttıığına şahit oldum sonra dedim artık her takip ettiğin kişiyi önce detaylı bir incele
Hayatta saymamBiri halay mı dedielimdekini mendil sayın
Benim de....
Sihirli bir değnek değdi bir yerlerime sanki
Sabah uyanıyorum aynanın karşısına geçip kendime güzel şeyler söylüyorum. O gün nasıl olmasını istiyorsam onu söylüyorum. Sonra mutlu mesut dolanıyorum etrafta...Gece uyumadan önce de yaptığım ritüel oluyor mutlaka sonsuz teşekkürler ediyorum Rabbime...Çok iyi geldi bana da...
Biz kimiiiiiz
Donanımlı hatunlarik
Biri halay mı dedielimdekini mendil sayın
Bence de bilmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?