- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Biz kimiiiiiz
Donanımlı hatunlarik
Bazılarımız da donanımlı olma yolunda ilerliyor örnek ben
Çocuğu uyutamadım halledip geliyorum
Tamam tamam canımÇocuğu uyutamadım halledip geliyorum
Evet bende sürekli şükür dua ve bu olumlu niyet olumlu enerji yaparak son günlerde motive ettim kendimi bayağı, bulunduğum sıkıntılı durumdan bu sayede çıktım çok şükür
@zehrina canım biz burda bir halay takımı oluşturup halay çekip kendimize geliyoruz
Tabi her ne kadar ben daha yeni yeni araya katılsam da yabancılık çekmedim çektirmediler
Ya benim de halayla pek alakam olmadı, düğünlere falan pek takılmazdım şimdi ise eksikliğini hissediyorum düğün olsam oynayamicam o dereceHahhhah yok yok biliyorum. Ben bu topiği okuyordum da yazmıyordum.Estikçe mendil alıyorlar ellerine haberim var Bu arada halaya bayılırım Birinin çekelim demesi yeterli
Beyaz zambaklar ülkesinde yi bekarken okumuştum unideyken, Finlandiya yi anlatıyor di mi,çok güzel bir kitap
Yaaa bugun kac kisi wp duruma ofiste kahve cay resmi paylasmistiii cok ozendimKahveye buyurun canlarım,ekranimda tabi ki mizahşorler
Bunları okumadım dahacaç kızlarla ortak seçim yapacağız. Sen de katıl istersenBeyaz zambaklar ülkesinde yi bekarken okumuştum unideyken, Finlandiya yi anlatıyor di mi,çok güzel bir kitap
Damızlık kızın öyküsü var uygulamada?Mehfam kuzum ne okuyalım :)
Tamam katılirim Kasım'da sınavlarım var ders çalışmam da lazım, kitabın kapağını açamadım dahaBunları okumadım dahacaç kızlarla ortak seçim yapacağız. Sen de katıl istersen
Bugün kurabiyeli paylaşım yapacaktım size,eşim telefonları karıştırmış, kendi telefonunu benim çantama benim telefonu kendi çantasına koymuş, ise bir gittim sürprizYaaa bugun kac kisi wp duruma ofiste kahve cay resmi paylasmistiii cok ozendim
Havalar soguyunca ozenmiyorum ama hic gunluk guneslikse calisasim geliyor
Oyle de bi ozledim o gunleri insanoglu ozlemem dese bile ozluyor herseyi basit bisey bile olsaBugün kurabiyeli paylaşım yapacaktım size,eşim telefonları karıştırmış, kendi telefonunu benim çantama benim telefonu kendi çantasına koymuş, ise bir gittim sürpriz
Eşimin telefonuyla foto çektim kk ya girdim ama yüklenmedi
Evde olanlar da paylaşıyor,evde ayaklarını uzatıp içmenin keyfi de ayrıdır
Bizim kurumdan tayin aldırıp giden arkadaşlar da özlüyor genellikle, ben de kurumdan gidersem özlerim muhtemelen,en çok bahçesink ve yemekleri özlerim gibiOyle de bi ozledim o gunleri insanoglu ozlemem dese bile ozluyor herseyi basit bisey bile olsa
Isyerinde cok yakn arkadasm evlenip baska ile gitmisti bi keresinde sizi cok ozluyorum sirketi bile hatta wc de bi defa lavaboda yanigoruntulu aramstida denkmi geldi acmistik neydi hatirlamiyorum insan lavaboyu bile ozlermi orayi bile ozlemisim demisti smdi anliyorum
Ozlemediklerim de olsa ....
Ben de okumadım bugün de iyi konuşulmus masaallah, telefonlar karışınca ben pek giremedim bugün,Amaaan cok konusmussunuz kaldgm sayfadan okuya okuya gelecektm sabah olur diye vazgectm
Geceden selamlarrr nasilsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?