Mizahşörler Çıkmazı

Hayatta saymam
Bak braindamage @zehrina bilmiyordur onu....soralım mi

Hahhhah yok yok biliyorum. Ben bu topiği okuyordum da yazmıyordum. Estikçe mendil alıyorlar ellerine haberim var Bu arada halaya bayılırım Birinin çekelim demesi yeterli

Hahhhah yok yok biliyorum. Ben bu topiği okuyordum da yazmıyordum. Estikçe mendil alıyorlar ellerine haberim var Bu arada halaya bayılırım Birinin çekelim demesi yeterli
Ya benim de halayla pek alakam olmadı, düğünlere falan pek takılmazdım şimdi ise eksikliğini hissediyorum düğün olsam oynayamicam o derece

Yaaa bugun kac kisi wp duruma ofiste kahve cay resmi paylasmistiii cok ozendim
Havalar soguyunca ozenmiyorum ama hic gunluk guneslikse calisasim geliyor
Bugün kurabiyeli paylaşım yapacaktım size,eşim telefonları karıştırmış, kendi telefonunu benim çantama benim telefonu kendi çantasına koymuş, ise bir gittim sürpriz
Eşimin telefonuyla foto çektim kk ya girdim ama yüklenmedi
Evde olanlar da paylaşıyor,evde ayaklarını uzatıp içmenin keyfi de ayrıdır

Oyle de bi ozledim o gunleri insanoglu ozlemem dese bile ozluyor herseyi basit bisey bile olsa

Isyerinde cok yakn arkadasm evlenip baska ile gitmisti bi keresinde sizi cok ozluyorum sirketi bile hatta wc de bi defa lavaboda yani goruntulu aramstida denkmi geldi acmistik neydi hatirlamiyorum insan lavaboyu bile ozlermi orayi bile ozlemisim demisti smdi anliyorum
Ozlemediklerim de olsa ....

Bizim kurumdan tayin aldırıp giden arkadaşlar da özlüyor genellikle, ben de kurumdan gidersem özlerim muhtemelen,en çok bahçesink ve yemekleri özlerim gibi

Amaaan cok konusmussunuz kaldgm sayfadan okuya okuya gelecektm sabah olur diye vazgectm
Geceden selamlarrr nasilsinizzz
Ben de okumadım bugün de iyi konuşulmus masaallah, telefonlar karışınca ben pek giremedim bugün,
Akşam üstü de bir güzel uyumusuz oğlumla,
Uyandım hızlı hızlı köfte patates yaptım fırında, beyti kebap yapacaktım sözde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…