Mizahşörler Çıkmazı

Bizim kurumdan tayin aldırıp giden arkadaşlar da özlüyor genellikle, ben de kurumdan gidersem özlerim muhtemelen,en çok bahçesink ve yemekleri özlerim gibi
Bizimde terasimiz vardi orada yemek kahvalti arkadaslar esliginde guzel oluyordu ortami ozluyor insan yoksa gerisinde ozlemedgm hatirlamak bile istemedgm seyler de var elbet calisma hayati zor yorucu egoist bencil insanlarla hele hele

Ne kdr sk beyti yapiyosun kiz masallah
Degisik bi yemek yapmak istiyorum bende ya habire yemek dusun dusun skldm hatta yarin yemek yapmamak istiyorum bakiyim olabilirse

Ne kdr sk beyti yapiyosun kiz masallah
Degisik bi yemek yapmak istiyorum bende ya habire yemek dusun dusun skldm hatta yarin yemek yapmamak istiyorum bakiyim olabilirse
Cok uzun zamandır yapmamıştım,en son kaynım geldiğinde yapmıştım iki ay olmuştur belki
Yeni yemek öğrenince iyi oluyor, bu sene patatesli beşamel soslu tavuk, kabak sandal, püreli köfte,beyti kebap bizim favorilerimiz oldu,en çok yaptığım yemekler bunlardı, kışın da ıspanaklı börek çok yapmıştım,

Yahu calisan 3 cock anasi kadinsin
Yapsana tencere yemegi yiyin 2 gun

Bizimde terasimiz vardi orada yemek kahvalti arkadaslar esliginde guzel oluyordu ortami ozluyor insan yoksa gerisinde ozlemedgm hatirlamak bile istemedgm seyler de var elbet calisma hayati zor yorucu egoist bencil insanlarla hele hele
Aynen canım,bir kaç yakın arkadaş dışında kimseyi özlemem herhalde, ama kurumu seviyorum, ilk kurumum ,özel sektörde 7 ay çalışmıştım çıktıktan sonra ne işyeri ne çalışanları kimseyi özlemedim, hepsi ayrı cakaldi

Artık pek yapamıyorum canım, bu hafta geçiştirdim hep,dün çorba ve mercimekli köfte yapmıştım mesela
Mercimek kofte yerine iste bi sulu yemek yapsan bugune de kalirdi haftasonlarina sakla ugrastirici seyler valla Allah kolaylik versn kalabaliksinizda mecbur erteso gune yemek kalsa da ek yapman gerekir heralde

Ozel sektor cok zor bu arada ya cidden cok zorluklarini cektim devlette olmak isterddm onunda zorluklari olur elbet ama haklarina kmse el uzatamaz en azndan

Estikçe mendil aldiğimizdan emin misin kuzum başka bir şey almış olabilir miyiz

Ben topiğe gece bi bakıp çıktıkça ona denk geliyordum gözden kaçırdığım şeyler var demek

Konudan bağımsız bir şey soracağım sarı kantaron yağını yanık izine kullanan var mı? Bu yağın düzgün bir markada satışı var mı? Nereden bulacağım ben bunu?

Kantaron kendim kullanmadım ama yanık için kullanıldığını duydum zehrinam. Bildik bir aktardan dogalina ulaşabilirsin marka çok da önemli değil.
Mendil görünümlü imocinin don olduğu söylentisi var.

hayırlısı olsun canım ya dediğim gibi hiç belli olmaz bu işler açıkta kalmamak için lise yazıp giden de olabilir
bakalım artık samdanım
önemsiz bazı problemler var canım. giremiyorum pek :/
zuhalim nasılsın umarım yoluna girmştir
Ahh aşık olmak ne güzel duygudur. Ama daha güzeli bekar olup özgürce tek başına takılmaktır bana göre
doğru gerçekten :)))
hakkında hayırlısı olsun canım, bazen de bir şeyi ne kadar çok istersen o senin imtihanın oluyor. umarım güzel şeyler yaşarsın
inşallah judym, benm de aklıma geliyorsun bir sıkıntı yok inşallah diye, haber ettiğne sevindim :)
Merhaba
sabah aksam bebek dusunen biri olarak bulundugum durumdan gına gelmesinden mutevellit araniza katilip bir selam vermek istedim
hoşgeldiin kod adı tuğba :) Ben de gerçek adım Nur :) 24 yaşındayım bekarım, sanırım bu sene de atanamamış bi öğretmen olarak devam edicem bakalım..
Alışmış kaynaşmışsın sevindiimm :)
Aha! Ben de dahil olmak istiyorum bu topiğe. @braindamage senin burada ne işin var ettin mi dualarını bakiyim
Hoşgeldiiinn :)
Biri halay mı dedi elimdekini mendil sayın
sayamayız o başka bir şeyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…