- Konu Sahibi beautifulsweet
-
Aynen oyle. Iste bu bizim hassasiyetimizden bana da ayni sey soylense ben de dikkat ederim ama herkes ayni degil.Insallah..Sahsen bir arkadasimin boyle hassasiyeti oldugunu bilsem yaninda elma yemezdim.Insanlar bu durumu onemsemiyor sanirim ama bazen yarattigi etki dehset olabilir psikolojik iskence resmen
Insallah..Bildiginiz,duydugunuz,yasadiginiz her seyi paylasmanizi rica ediyoruz arkadaslar..Aynen oyle. Iste bu bizim hassasiyetimizden bana da ayni sey soylense ben de dikkat ederim ama herkes ayni degil.
empati yetenegi de cok gelismis o da bi zaman sonra iskenceye donusturuyor... hayirlisi bakalim.
Belki isin ehli bilen olur bize bir seyler soyler.
Ahahaha aynenn...Sevmedigimiz sesler duydugumuzda bizz :)
Yok kuzu önceki mesajom yazılı kalmış gönderdim sanmıştım oysa göndermisim. Onun için içeriği sildim.Tekrar mesaji goremedim ama neyse bak mesela 'konu sahibi' bu durum da sorun benim icin acaba ne yazdi da msj tekrari diye degistirdi.
Ben bir psikologa gideyim en iyisi...
Peki canim psikologa mi psikiyatriye mi gitmeliyiz?Bende de bu tür seslere duyarlılık, stres olma, gerilme durumu var.
Zaman zaman nüksediyor. Sizinki kadar panik atak anksiyete belirtilerine dönmüyor sadece..
Doktora gitmeniz şart. Belki o anda kafanızı meşgul edecek yöntemler vardır. Terapi gerekebilir..
Normalde sinirlendigimde de ayni tepkiler olusuyor bende nefes alisverisi artar ellerim titrer..O sesler de benim icin sinir bozucu oldugundan yine ayni tepkiler olusturuyor bunyem diye tahmin ediyordum.Ama kafam karismis durumda artik.Terapi cozum olur insallahBende de bu tür seslere duyarlılık, stres olma, gerilme durumu var.
Zaman zaman nüksediyor. Sizinki kadar panik atak anksiyete belirtilerine dönmüyor sadece..
Doktora gitmeniz şart. Belki o anda kafanızı meşgul edecek yöntemler vardır. Terapi gerekebilir..
Depresyon, kaygı bozukluğu, panik bozukluk, yaygın anksiyete bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, sosyal fobi, travma sonrası stres bozukluğu, manik depresif bozukluk, bipolar bozukluk, şizofreni, alkol-madde bağımlılığı, cinsel işlev bozuklukları, kişilik bozuklukları, yeme bozuklukları, histeri-konversiyon, hipokondriazis, tikler, yaşlılık psikiyatrisi-demans (bunama), uzun süren yas, dürtü kontrol bozuklukları psikiyatrinin ilgi alanları arasında yer alıyor.Peki canim psikologa mi psikiyatriye mi gitmeliyiz?
Aynen. Normalde de asabi bi insanım maalesef çok kırıcı olabiliyorum. İnşallah sizinki artmaz dolmuşta kızın birinin ağzına sakızını patlatırken elimin tersiyle çakmuşlığım var. Pişmanım. Ama 2.yi çakmadığımaBen henuz bu sebepten tepki verecek asamaya gelmedim umarim da gelmem.Sinirim fenadir..
Bu arada önce uyardım. İş tartışmsya dönüp inadıma suratıma doğru şişirdiği için dayanamadım. Yoksa durduk yere haddim değil tabiki.Aynen. Normalde de asabi bi insanım maalesef çok kırıcı olabiliyorum. İnşallah sizinki artmaz dolmuşta kızın birinin ağzına sakızını patlatırken elimin tersiyle çakmuşlığım var. Pişmanım. Ama 2.yi çakmadığımagörgü kuralları denen şeyden habetleri yok maalesef.
Valla mi diyorsun iyi cesaret heAynen. Normalde de asabi bi insanım maalesef çok kırıcı olabiliyorum. İnşallah sizinki artmaz dolmuşta kızın birinin ağzına sakızını patlatırken elimin tersiyle çakmuşlığım var. Pişmanım. Ama 2.yi çakmadığımagörgü kuralları denen şeyden habetleri yok maalesef.
VallaValla mi diyorsun iyi cesaret he
Ben ancak kendime zarar veriyorum..
Maalesef..
Ben de belirli kisilerde oluyor. Neden acaba?Peki farkli kisiler de bu sesi yaptiginda da oluyor mu? Yoksa ayni kisiler yaptiginda mi rahatsiz oluyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?