cok tesekkur ediyorumSiz kendinizi soyutladığınız için sohbet muhabbeti dedikodu zanneden insanlar için gündem olmuşsunuz sadece. Bi de fazla yumuşak yüzlüsünüz sanırım. Ne yazık ki bu şekilde pek çok iş yerinde aynı sorunları yaşarsınız. Keskin çizgiler çizmediğiniz sürece insanlar böyleler ne yazık ki. O yüzden takıp işten ayrılmak yerinde takmamayı ve bu duruma susmamayı öğrenmelisiniz.
ay sesli guldum:) beşiz cevabi cok iyi
ben birine sormam mesela utanirimBende 3.seneye giriyorum evleneli sen niye çocuk yapmıyorsun diye geliyorlar üstüme.
Bende diyorum kısırmışım sjdksk
Başkasına da yumurtaları kırdım bekledim diyorum.
Geçenler de birine canım istemiyor daha dedim sjdks
Ağzı olan, işi olmayan işte böyle boş konuşuyor
ben birine sormam mesela utanirim
banane baskasinin ozel alanindan.
Bence işinizden ve maaşınızdan memnunsanız ayrılmayın.ayrilmayi dusunuyorum halbuki evime yakın sartlari da fena degil. yeni başlayacağım yerdeki insanlar kimbilir nasil olacak? hicbiseyin garantisi de yok
cok sıkıldım surekli ayni bos beles muhabbetler. gercekten cok sıkıcı.Kime neyse bizim cinsel hayatımızdan.
Diyorum ya işi olmayan insanlar böyle şeylerle çalışıyor gibi görünüyor.
Ama yemezler
Bir an oyle esiyor ki, bugun de o gunlerden biri oldu. sanirim virusun de etkisi oluyor. pandemi oncesi surekli dışarıdaydım. arkadaslarla gorusur gezerdik. bunlar da yaptiklari da soyledikleri de zerre umurumdaolmazdi dogrusu.Bence işinizden ve maaşınızdan memnunsanız ayrılmayın.
Anladıgım kadarıyla kendinize ait bir odanız da varmış.Onlar ne derse umursamayın bence.onlar yüzünde işi bırakmaya değer mi ?
Bence sabredin.sonrasında pişman olmayın işi bıraktığınız için.hem dediğiniz gibi yeni bulacağınız işte de aynı tarz kişilerle karşılasabilirsiniz.o tarz kisiler her yerde var.önemli olan sizin onları umursamamanızBir an oyle esiyor ki, bugun de o gunlerden biri oldu. sanirim virusun de etkisi oluyor. pandemi oncesi surekli dışarıdaydım. arkadaslarla gorusur gezerdik. bunlar da yaptiklari da soyledikleri de zerre umurumdaolmazdi dogrusu.
O halde bir önceki söylediklerim geçerli. Ve inanın meslek hayatım boyunca bu bu anlattıklarınızdan çok daha ağır durumlara maruz kalmış bir insanım. Son yıllarda ise üst düzey iletişim sorumlusu olarak mobing konusunda eğitimler vermiş, şikayetler değerlendirmiş hatta yasal yollardan hak arayanlar nedeni ile konuyu ayrıntılarıyla takip etmiş bir insanım. Yaşadığınız ortama uymuyorsanız (uymak zorunda asla değilsiniz) bu duruma maruz kalmanız kaçınılmaz oluyor. Çözüm dik durmak, etkilenmemeyi seçmek, yöneticiyle mümkün olduğunca iyi geçinmek ve işini düzgün yapmaya devam etmek. Kolaylıklar diliyorumkonu benim varligim. varligim rahatsiz ediyor bunu fark ettim.
14 Mart tan beri evdeyim
Cidden acayip kötü ve hantalım
İstifa edeceğim patronla takıştık zaten
Kendi söylediklerini unutuyor
Şöyle yap dedi bir şeyi, sen böyle yaptırıyordun hep böyle yapıyoruz dedim ikna olmadı
Ben de otur kendin yap ben senin beyninin içini göremiyorum dedim
Sabah kalktığında saat 11.11 idi ben 8 de kalktım iş olsa o da kalkacaktı
Evde olmak bu sıralar iyice boğdu yeri bile süpüremiyorum iş de bitmiyor ev işi de
Cidden çok uzunmuş zamandır insan sesi dahi duymuyorum tv ve ev ahalisi hariç
evden calismak cok zevkli tek sıkıntı daha cok yiyosun :/ben ilk defa evde olmaktan bu denli keyif aliyorum ya, hayirdir insaalah
kesinlikle. gundem resmen benim. ne yapsam olay, basima ne gelse gunun mevzusu, hayir normal bir insanim iste yaptigim tek sey duzgun calismak neden batiyor bu ?
evden calismak cok zevkli tek sıkıntı daha cok yiyosun :/
Kesinlikle katılıyorum size. Cahil cahil hareketler. Hiçbir tanışıklığı olmadığı halde işe yeni başlayan bir arkadaşa abi diyen kız var. Nasıl itici göründüklerini bilseler böyle hiyap etmezler heralde ya.Bu arada anlattigin kadariyla hic de profesyonellik kurumsallik yok gibi is yerinde.
Bir de is yerinde kimseye abla abi diye hitap edilmez. Ayni yasta olsaniz bile ... Hanim, .... Bey denir.
bizimkisi bakiyor. herkesi herseyi yonetmek istiyor. duygularına varana kadarmobbing nedir bilemiyorum cidden.
ama sizin neden bu kadar takildiginizi anlamadim,
dogru da degilmis dedikleri,
gulun gecin siz de.
onlarin kafasi uyusuyorsa otururlar dedikodu da yaparlar, patrona okeyse size de okey olsun.
siz keyif almiyorsaniz katilmayin,
gunun sonunda isini yaptigi surece hic bir patron calisanlarinin gunlerini hangi detayla gecirdiklerinize bakmaz.
pandemi surecinde gidemedim 1 aylik da odemistim gitti paraciklarim :/hayatimda ilk defa diyetisyenin yolunu tuttum
bizimkisi bakiyor. herkesi herseyi yonetmek istiyor. duygularına varana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?