Açıkçası markaya pek takılmıyorum sadece izin zamanlarında kullanılacağı için....kafamda beyaz eşya bosch var oturma odası kaliteli olsun diyorum diğerleri pekte mühim değil idare etsin yeter....acaba hangi yerler erken getirebiliyor birde mağazalar aksam saat kaça kadar açık acaba....10 gün maksimum süre veriliyor ama 10 günü bulmuyor . Benim mobilyalarım 2 gün içinde geldi beyaz eşyalarım da aynı şekilde iki güne geldi. Birazda aldığın markaya bağlı
Açıkçası markaya pek takılmıyorum sadece izin zamanlarında kullanılacağı için....kafamda beyaz eşya bosch var oturma odası kaliteli olsun diyorum diğerleri pekte mühim değil idare etsin yeter....acaba hangi yerler erken getirebiliyor birde mağazalar aksam saat kaça kadar açık acaba....
Çok para harcamayacaksan hepsini modalife al on gün içinde getiriyorlar . Kuzenime bi haftada getirdiler iki hafta önce. Beyaz eşyalarında bi mağazadan olursa yine bi haftaya gelir.Açıkçası markaya pek takılmıyorum sadece izin zamanlarında kullanılacağı için....kafamda beyaz eşya bosch var oturma odası kaliteli olsun diyorum diğerleri pekte mühim değil idare etsin yeter....acaba hangi yerler erken getirebiliyor birde mağazalar aksam saat kaça kadar açık acaba....
Dediğim gibi gidiş geliş sürem 1 hafta....ben en geç 2 3 günde teslim edilir diye düşünüyordum....biletimide uzatamam çocuklarla gelemiyeceğim için erken dönmem lazım...Çok para harcamayacaksan hepsini modalife al on gün içinde getiriyorlar . Kuzenime bi haftada getirdiler iki hafta önce. Beyaz eşyalarında bi mağazadan olursa yine bi haftaya gelir.
Maksimum süre . Çan'ını sıkma burası Türkiye almak istiyorum ama zamanım Yok de ertesi gün kapına gelir eşyalar ;-)Dediğim gibi gidiş geliş sürem 1 hafta....ben en geç 2 3 günde teslim edilir diye düşünüyordum....biletimide uzatamam çocuklarla gelemiyeceğim için erken dönmem lazım...
Açıkçası türkiye gibi bir yerde uzun teslimat süresi beni cok şaşırttı....sistemi yaşadığım ülkeden cok farklıymış...
Öyle olursa süper olur ama tam tersi olursa cok kotu...umarim ertesi gün teslim eden bir yer bulurum acele teslimat dolayısıyla zevkimden hariç mobilyalar almakta istemiyorumMaksimum süre . Çan'ını sıkma burası Türkiye almak istiyorum ama zamanım Yok de ertesi gün kapına gelir eşyalar ;-)
Mobilyalar bir aya yakın sürdü beyaz eşyalar üç beş günde geldiBaşlıkta belirttiğim gibi bir süredir kafamı kurcalayan sorun bu mobilya....
Turkiyede beyaz eşya ve mobilya mağazaya gittik beğenip ücreti ödedik diyelim eve teslimat süresi nekadardır....biletimi gidiş dönüş aldım yetişememe sorunu hergun düşündürüyor beni...gerçekten uzun mu sürüyor eve teslimat???
Endişelenme elini çabuk tut Türkiye çeşit konusunda bir numara emin ol :)Öyle olursa süper olur ama tam tersi olursa cok kotu...umarim ertesi gün teslim eden bir yer bulurum acele teslimat dolayısıyla zevkimden hariç mobilyalar almakta istemiyorum
Birkaç mağazayla görüşün, beyaz eşyaları belli bir marka alacağınıza göre bayisinden alın beğendiğiniz beyaz eşyaların stoklarında olup olmadığını öğrenin var derlerse alırsınız, stokta ürünü olan bayiler teslimatı daha çabuk yapıyor ama beyaz eşyaları yetkili servis bağlayacağı için yetkili servisin gelmesi uzun sürebiliyor, durumunuzu söylerseniz faydası olur, mobilyaları da elinde beğendiğiniz ürünlerin stoğu olan yerlerden seçin, birde benden size tavsiye, asla alacağınız ürünlerin parasını peşin vermeyin, kapora bırakın geri kalan ödemeyi eşyaların tesliminde ödeyeceğinizi söyleyin, peşin para verirseniz teslim süresinin uzama ihtimali artar.Neden bu kadar uzun sürüyor hiç anlamış değilim...depolari yokmu bunlarin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?