Merhaba arkadaşlar fotolarda gördüğünüz takımları seçtim. Tek farkı koltuklarda berjerler kırlentteki yeşil tonunda döşendi. halı ve perde konusunda fikre ihtiyacım var. Nasıl perde ve halı seçeyim sizce???:44::44:Eki Görüntüle 1011337 Eki Görüntüle 1011338
canım çok güzel takım seçmişsin güle güle kullan.yeni çıkan halılar var evim şahanede izlemiştim çok güzel suluboya tarzı içinde yeşil ton olandan alabilirsin bence çok şık durur.perde de krem rengi sade tül fon istiyorsan yine yeşil alabilirsin güzel kombin olacagını düşünüyorum.
koltuk takımınıza bayıldım markesı ve fiyatı hakkında bilgi alabilir miyim bence de düz fon seçseniz çok daha şık durur.
kruvaze perde olabilir ya da english home perdelerine de bir bak mutlaka canım hele o güllü perde tutacaklarına bayılıyorum ben :) bir de fiyatı hakkında bilgi verir misin takımın?
Seçim harikaa :)) Çok göz yoran bişey düşünmeyin bence perde ve halıda mobilya yeterince kendini gösteriyor :))
Teşekkür ederim canım :) ben de dingin renkler ve desenler düşünüyorum. şu model halılar olabilir mi ki acep :?
Eki Görüntüle 1016068 Eki Görüntüle 1016069
Canım temizlik yönü beni de düşündürüyor gerçi.:26: Ama koyu renk seçersem odak noktası mobilyalar değil halı olmuş olacak sanki. Yanılıyor muyum?çok güzleller ancak temizliği zor olacak açık renk
2. Resim olabilir bence :))
Ben de bu modeli daha çok beğendim. tavsiye için teşekkürler canımm :))
çok açık mavi gri arası bi renk bu. halı böyle olursa fon perde de bu renk mi olmalı sizce kızlar ??:26::26:
halı seçimin çok iyi siteye baktımda çok güzel yatak odaları var acaba fiyatları ne kadar onlarada bakmısmıydın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?