mobilyarın uyumuna bakabilirmisiniz kızlar

esengul84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
87
12
98
Şanlıurfa
merhaba kızlar yakında düğünüm var fotoğraftakı yemek masa takımı ve tv ünitesini aldım uygun koltuk bakıyorum ama tek oda yapacağım için kullanışlı da olsun istiyorum acaba uyar mı acil karar vermem lazım lütfen yardım
istikbal-barok-ymk-odasi-200514-1.webp
kltk.webp
kltk1.webp
kltk2.webp
kltk3.webp
kltk4.webp
kltk.webp
kltk1.webp
kltk2.webp
kltk3.webp
kltk4.webp
kltk.webp
kltk1.webp
kltk2.webp
kltk3.webp
kltk4.webp

Cok begendim gayette uyumlular.
Koltuklarin altinin minderli olmasi cok buyuk avantaj. Benimki boyle degil, koltuk coktu resmen, minderli olsa minderleri degistirirdin sorun cozulurdu, ama simdi ne yapicaz bilmiyorum.
Senin mobilyalarin cok kullanisli gorunuyor.
teşekkür ederim canım sadece basit mi kalır dedim acaba masa sandalyeye genelde daha klasik seçiyorlar bu takıma

teşekkür ederim canım sadece basit mi kalır dedim acaba masa sandalyeye genelde daha klasik seçiyorlar bu takıma
Bence basit kacmaz. Tek oda kullanicam demissin, o yuzden senin icin kullanisli olmasi daha onemli.
İstersen yemek odasi icine sinmediyse daha spor bi model bak. Ama koltuklari begendim.

Bence basit kacmaz. Tek oda kullanicam demissin, o yuzden senin icin kullanisli olmasi daha onemli.
İstersen yemek odasi icine sinmediyse daha spor bi model bak. Ama koltuklari begendim.
yemek odasını aldığım için bir şey yapamıyorum malesef kırlent tonunda masa örtüsü vb. aksesuarlarla uyum sağlanır sanırım koltuğun kolları durumu kurtabilir belki

Uyumlular canim eger cok takiyosan koltuklarin yastiklarini cicekli yerine duz yaparsan koltugun kumasindan yada koltuk bu model ama sandalyelerin kumasindan kaplatabilirsin.gule gule otur gule gule eskit ins:)

Uyumlular canim eger cok takiyosan koltuklarin yastiklarini cicekli yerine duz yaparsan koltugun kumasindan yada koltuk bu model ama sandalyelerin kumasindan kaplatabilirsin.gule gule otur gule gule eskit ins:)

çok teşekkür ederim canım evet aslında büyük kırlentleri sade düşünebilirim
Evet canim heryeriyle oynaniyo bu koltuklarin bendede aynisindan var cok memnunum renkleri farkli sadece.o alttaki ahsap kisimlarinida beyaz yaptirirsan tam olur:)

evet yaptırmayı düşünüyrum inşallah yaparlar enzanın sitesinden baktım konuşmadım henüz
Canim ozel yaptir inanki ayni para hatta eminim enzadan daha uygundur ben oyle yaptim surekli ustundeyiz 2 yildir gelen yatan kalkanin hesabi yok ne bi cokme ne bi yipranma ne leke tutma eger istanbuldaysan aldigim yerede yonlendirebilirim:)

Gayet uygunlar ama çok fazla açık renk özellikle krem ağırlıklı biraz renkle daha güzel bir takım olabilirler mesela koltuk takımın küçüğünü farklı bir renkli desen yaptırabilirsiniz ya da yastıkları pembeli mavili desenlerle kombin yapılabilir küçükleri yemek masanızın sandalyelerini de desenli çiçekli ya da sade ama renkli yaptığınızda gayet kullanışlı ferah bir salonunuz olacaktır :D

Canim ozel yaptir inanki ayni para hatta eminim enzadan daha uygundur ben oyle yaptim surekli ustundeyiz 2 yildir gelen yatan kalkanin hesabi yok ne bi cokme ne bi yipranma ne leke tutma eger istanbuldaysan aldigim yerede yonlendirebilirim:KK66:
malesef canım burda güvenip yaptırabileceğim bir yer yok urfadayım ama indirimli haliyle 2 tane 3lü 2 tane tekli 4000 falan oluyor

Gayet uygunlar ama çok fazla açık renk özellikle krem ağırlıklı biraz renkle daha güzel bir takım olabilirler mesela koltuk takımın küçüğünü farklı bir renkli desen yaptırabilirsiniz ya da yastıkları pembeli mavili desenlerle kombin yapılabilir küçükleri yemek masanızın sandalyelerini de desenli çiçekli ya da sade ama renkli yaptığınızda gayet kullanışlı ferah bir salonunuz olacaktır :D
canım masa örtüsünü perdeyi falan pudra kırlent renginde uydurup canlandırmayı düşünüyordum aksesurla falan

malesef canım burda güvenip yaptırabileceğim bir yer yok urfadayım ama indirimli haliyle 2 tane 3lü 2 tane tekli 4000 falan oluyor
Hmm anladim canim o zaman bu haliyle alicaksin cunku onlar degistirmeyeceklerdir ama bu sekliylede guzel gayet.simdiden hayirli olsun.sevgilerr

canım bence uyumlu ve şık.
sandalyeler de uymuş koltuk yastıkları böyle kalsa hareket katmış olur bence
sandıklı ve yatak olması kullanışlı demektir bence zaten

Back
X