Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canım sadece basit mi kalır dedim acaba masa sandalyeye genelde daha klasik seçiyorlar bu takımaCok begendim gayette uyumlular.
Koltuklarin altinin minderli olmasi cok buyuk avantaj. Benimki boyle degil, koltuk coktu resmen, minderli olsa minderleri degistirirdin sorun cozulurdu, ama simdi ne yapicaz bilmiyorum.
Senin mobilyalarin cok kullanisli gorunuyor.
Bence basit kacmaz. Tek oda kullanicam demissin, o yuzden senin icin kullanisli olmasi daha onemli.teşekkür ederim canım sadece basit mi kalır dedim acaba masa sandalyeye genelde daha klasik seçiyorlar bu takıma
yemek odasını aldığım için bir şey yapamıyorum malesef kırlent tonunda masa örtüsü vb. aksesuarlarla uyum sağlanır sanırım koltuğun kolları durumu kurtabilir belkiBence basit kacmaz. Tek oda kullanicam demissin, o yuzden senin icin kullanisli olmasi daha onemli.
İstersen yemek odasi icine sinmediyse daha spor bi model bak. Ama koltuklari begendim.
çok teşekkür ederim canım evet aslında büyük kırlentleri sade düşünebilirimUyumlular canim eger cok takiyosan koltuklarin yastiklarini cicekli yerine duz yaparsan koltugun kumasindan yada koltuk bu model ama sandalyelerin kumasindan kaplatabilirsin.gule gule otur gule gule eskit ins![]()
Evet canim heryeriyle oynaniyo bu koltuklarin bendede aynisindan var cok memnunum renkleri farkli sadece.o alttaki ahsap kisimlarinida beyaz yaptirirsan tam olur:)çok teşekkür ederim canım evet aslında büyük kırlentleri sade düşünebilirim
evet yaptırmayı düşünüyrum inşallah yaparlar enzanın sitesinden baktım konuşmadım henüzEvet canim heryeriyle oynaniyo bu koltuklarin bendede aynisindan var cok memnunum renkleri farkli sadece.o alttaki ahsap kisimlarinida beyaz yaptirirsan tam olur![]()
Canim ozel yaptir inanki ayni para hatta eminim enzadan daha uygundur ben oyle yaptim surekli ustundeyiz 2 yildir gelen yatan kalkanin hesabi yok ne bi cokme ne bi yipranma ne leke tutma eger istanbuldaysan aldigim yerede yonlendirebilirim:)evet yaptırmayı düşünüyrum inşallah yaparlar enzanın sitesinden baktım konuşmadım henüz
malesef canım burda güvenip yaptırabileceğim bir yer yok urfadayım ama indirimli haliyle 2 tane 3lü 2 tane tekli 4000 falan oluyorCanim ozel yaptir inanki ayni para hatta eminim enzadan daha uygundur ben oyle yaptim surekli ustundeyiz 2 yildir gelen yatan kalkanin hesabi yok ne bi cokme ne bi yipranma ne leke tutma eger istanbuldaysan aldigim yerede yonlendirebilirim![]()
canım masa örtüsünü perdeyi falan pudra kırlent renginde uydurup canlandırmayı düşünüyordum aksesurla falanGayet uygunlar ama çok fazla açık renk özellikle krem ağırlıklı biraz renkle daha güzel bir takım olabilirler mesela koltuk takımın küçüğünü farklı bir renkli desen yaptırabilirsiniz ya da yastıkları pembeli mavili desenlerle kombin yapılabilir küçükleri yemek masanızın sandalyelerini de desenli çiçekli ya da sade ama renkli yaptığınızda gayet kullanışlı ferah bir salonunuz olacaktır![]()
Hmm anladim canim o zaman bu haliyle alicaksin cunku onlar degistirmeyeceklerdir ama bu sekliylede guzel gayet.simdiden hayirli olsun.sevgilerrmalesef canım burda güvenip yaptırabileceğim bir yer yok urfadayım ama indirimli haliyle 2 tane 3lü 2 tane tekli 4000 falan oluyor
teşekkür ederim canım olmadı ahşap rengi sprey boyayla bişeyler yaparımHmm anladim canim o zaman bu haliyle alicaksin cunku onlar degistirmeyeceklerdir ama bu sekliylede guzel gayet.simdiden hayirli olsun.sevgilerr
canım masa örtüsünü perdeyi falan pudra kırlent renginde uydurup canlandırmayı düşünüyordum aksesurla falan
teşekkür ederim canım beğendiğinize sevindim yoksa başka koltuk bakacaktımcanım bence uyumlu ve şık.
sandalyeler de uymuş koltuk yastıkları böyle kalsa hareket katmış olur bence
sandıklı ve yatak olması kullanışlı demektir bence zaten